Кудкудяк, кудкудяк, днеска снесох, утре... внесох

BG производители стресирани от наложените им нови евроизисквания
3 яну 2012 16:45, Екип на Dnes.bg
207

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
0
 
1
 
! Отговори
Sanyo преди 12 години
Най-добре е да са мешани: прасенца, кокошки, зайчета-байчета и Пена хубавица в купа сено...
203
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само така,и те са животинки и те душичка носят,та нема само *** и котаци да ми хрускат whiskass че даже някои в скъпи дрехи ги обличат че и наследници на милиони стават Солидарност трябва да има тука!
202
0
 
1
 
! Отговори
пенсинер tv скат преди 12 години
Преизбрахме Бойко,та като го хванем за гушата да снесе.
201
3
 
7
 
! Отговори
Томас преди 12 години
това са поредните ЕВРОПЕДЕРАСТКИ глупости, които имат за цел унищожение на производството. Не се лъжете - не искат да помагат, а да пречат.
200
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не само българите, прочетох, че 52 милиона кокошки остават без новите придобивки из ЕС. Повечето предполагам са от Източна Европа, поредната тесла за новите колонии.
199
8
 
6
 
! Отговори
Патриотът преди 12 години
Българинът като чуе думата правила и психясва :( стига сте мрънкали искат зорлем да ни направят хора вие не та ен..
198
0
 
1
 
! Отговори
Една кокошка преди 12 години
Перденца, вани... дрън-дрън. Четете директивата (Директива 1999/74/ЕО)
197
4
 
6
 
! Отговори
Една кокошка преди 12 години
Аз ли само не разбирам, или типично по български се говори не за конкретния проблем, а за всичко друго? тук не става въпрос нито за вегетарианците, нито за месоядните. Става въпрос за отглеждане на кокошки, чийто яйца се консумират от хората. Става въпрос за предпазване от ендемии, осигуряване на нормално съществуване на кокошките, с цел по-добър краен продукт за хората. Съмнявам се някой от прокламиращите тук месоядство и човекоядство, да реши да похапва от заразено животно или човек. Следва..
196
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уругвайски младежи, оцелели при самолетна катастрофа в Андите, пекли от време на време парчета от труповете на загиналите си другари. Това разказва Карлос Паес - един от оживелите, в неотдавна издадената си книга След десетия ден.Съдбоносното решение е взето на 23 октомври 1972 г. - на десетия ден след падането на самолета на височина 3500 метра, сред дълбок сняг. Същия ден оживелите разбират, че ги смятат за загинали и търсенето им е прекратено.
195
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
190Явно не знаеш, но в Южна Америка имаше подобен случай. Простено ти е, общата култура не е задължителна.
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
191Напълно си прав, само дето маорите в Нова Зеландия не са го знаели това.
193
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бермудес де Кастро от Националния изследователски център за човешка еволюция в Бургос, Испания.
192
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
E te tia ot EC utepaa sega ribata na bulgarina! Gleai samo za riibata kakvi pravila chte ima!
191
3
 
4
 
! Отговори
до 190 преди 12 години
"Смесването на човешките и животинските кости, според де Кастро, показва, че канибализмът е бил нормално всекидневие"Пълни простотии. Какъв е този кастро. Дори при животните няма канибализъм, при хората никога не е имало. Имало е (и може би още има при някои племена още) ритуални убийства и жертвоприношения където всеки е поглъщал парченце от тялото на жертвата по различни религиозни въображения - да вземат силата му, да станат като него, а не да се нахранят и изхранват с човешко месо. Никога е историята на човечеството (а и на животните) не е имало такова нещо един вид да се изхранва с със същия вид, ти си психопат, ходи се прегледай!
190
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
187"Ти си високо в планината, зима, сняг, бури и на 500 км няма жива душа, освен мъртвият ти другар на 2 м. от теб. Глад, глад и глад вече една седмица. Ще си похапнеш ли от трупа на мъртвия си другар или ще умреш от глад ?"В екстремни условия разбира се човек и *** ще яде за да оцелее. Но не сме в такива условия, защо е това желание да ядеш човешко месо и да пропагандираш и да убеждаш, че виждате ли, съвсем нормало е да ядем човешко месо. Не знам защо си мечтаеш да попаднеш в планината и на 500 километра да няма никой и ти да си само с трупа на твоя приятел и да ядеш от него. По добре отиди на лекар.
189
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стари генетични изследвания показват, че почти всички хора имат гени, предназначени да осигурят имунитет към някои болести, които могат да бъдат предизвикани само от ядене на човешки мозък.
188
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смесването на човешките и животинските кости, според де Кастро, показва, че канибализмът е бил нормално всекидневие, а не се е практикувал в особени случаи или в тежки периоди на глад. Фактът, че костните останки са разположени в почвени пластове, чиято датировка обхваща период от около 100 000 години, което е надежден знак, че яденето на себеподобни е било практика в много дълъг времеви период.
187
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
амерени още през 1994 година, костите говорят достатъчно, за да се заключи, че са резултат от "гастрономичен канибализъм", предназначен както да удовлетвори хранителни нужди, така и да премахне съперници. Пълното проучване е публикувано в августовското издание на "Current Аnthropology". Белезите и разрезите по костите са изключително красноречиви и са нанесени с каменни инструменти. Костни останки от 11 души са били смесени с части от други животни, също служещи за храна.
186
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От находките в Испания става видно, че като че ли всички в този район са хапвали човешко и става дума за най-старият известен пример за канибализъм в историята. Обработените по месарски кости на възраст 800 000 години от пещерата Гран Долина говорят, че яденето на човешко месо е било разпространено сред индивидите от първия известен на науката човешки вид: Homo antecessor.
185
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
186Представи си :Ти си високо в планината, зима, сняг, бури и на 500 км няма жива душа, освен мъртвият ти другар на 2 м. от теб. Глад, глад и глад вече една седмица. Ще си похапнеш ли от трупа на мъртвия си другар или ще умреш от глад ?

Спонсорирани публикации