Бъди LIVE с Dnes.bg – Брайън Мей и Кери Елис

Спечелете три покани и среща на живо със звездите
0
Бъди LIVE с Dnes.bg – Брайън Мей и Кери Елис
Снимка: СМЕ

Остават броени дни до концерта на легендарния китарист на Queen Брайън Мей и Кери Елис на 16 март в зала 1 на НДК. Двамата ще посетят страната ни като част от своето турне, а шоуто им е част от програмата на юбилейния 20-ти "София Филм Фест".

Dnes.bg и организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис ви дават възможността да спечелите три покани за концерта, които включват и среща на живо с Брайън Мей и Кери Елис.

Условията на играта

В периода 7 – 13 март ще ви зададем три въпроса свързани с предстоящото събитие и кариерата на двете звезди. Трябва да ни изпратите три верни отговора, всеки от които зададен в различни дни в статия на Dnes.bg.

Отговорите трябва да бъдат изпратени на email: alexander.popov@Investor.bg. Задължително в полето за описание (Subject/Относно) трябва да напишете "Бъди LIVE с Dnes.bg – Брайън Мей и Кери Елис".

В текста на мейла с отговорите да се споменават двете имена, телефон и адрес на участника. Отговорите от един потребител и на трите въпроса, трябва да са изпратени от един и същи мейл, за да могат да бъдат свързани при тегленето на наградите.

Наградите ще се раздават на лотариен принцип на трима наши читатели отговорили вярно и на трите въпроса свързани с Брайън Мей и Кери Елис.

Ако не успеем да влезем в контакт с някой от спечелилите участници в рамките на деня на тегленето, нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място. Служители на Инвестор.БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Dnes.bg си запазва да прави промени в играта.

Нашият трети и последен въпрос към вас е:

Колко солови албума има Брайън Мей?

Ако сте пропуснали първият въпрос - вижте тук

Вторият въпрос - вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари