Бъди LIVE с Dnes.bg – Брайън Мей и Кери Елис

Спечелете три покани и среща на живо със звездите
1
Бъди LIVE с Dnes.bg – Брайън Мей и Кери Елис
Снимка: СМЕ

Феновете на легендарните Queen ги очаква една магична вечер на 16 март, когато на сцената ще видим за първи път китариста Брайън Мей, автор на класики като "We Will Rock You", "Under Pressure", "Who Wants To Live Forever" и "The Show Must Go On". 

Концертът е в зала 1 на НДК, а началото на спектакъла е от 20:00 часа.

Заедно с Браън Мей на сцената ще бъде кери Елис, покорила Бродуей и Уест Енд. Двамата са музикален тандем, чийто съвместни проекти превземат сърцата на милиони фенове. Концертите им винаги се превръщат в събитие, а за голяма наша радост новото им съвместно турне ще премине и през България.

Dnes.bg и организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис ви дават възможността да спечелите три покани за концерта, които включват и среща на живо с Брайън Мей и Кери Елис.

Условията на играта

В периода 7 – 13 март ще ви зададем три въпроса свързани с предстоящото събитие и кариерата на двете звезди. Трябва да ни изпратите три верни отговора, всеки от които зададен в различни дни в статия на Dnes.bg.

Отговорите трябва да бъдат изпратени на email: alexander.popov@Investor.bg. Задължително в полето за описание (Subject/Относно) трябва да напишете "Бъди LIVE с Dnes.bg – Брайън Мей и Кери Елис".

В текста на мейла с отговорите да се споменават двете имена, телефон и адрес на участника. Отговорите от един потребител и на трите въпроса, трябва да са изпратени от един и същи мейл, за да могат да бъдат свързани при тегленето на наградите.

Наградите ще се раздават на лотариен принцип на трима наши читатели отговорили вярно и на трите въпроса свързани с Брайън Мей и Кери Елис.

Ако не успеем да влезем в контакт с някой от спечелилите участници в рамките на деня на тегленето, нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място. Служители на Инвестор.БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Dnes.bg си запазва да прави промени в играта.

Нашият втори въпрос към вас е:

Как се казва турнето на Браън Мей и Кери Елис?

Ако сте пропуснали първият въпрос - вижте тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Брайън МейКери Елис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
lLaki преди 8 години
Пропуснали сте "й" в името на певеца най-отдолу точно във втория въпрос!