"Легендите" посрещат Джулая в Шабла

Групата ще забие на плажа на къмпинг "Добруджа"
10 юни 2016 08:43, Александър Попов
4
"Легендите" посрещат Джулая в Шабла
Снимка: Легендите

Предстоящият концерт от националното турне на супергрупата "Легендите" ще ги отведе в най-източната точка на българското Черноморие за Джулай Морнинг. Поканата e отправена от община Шабла, която иска да превърне рок традицията в незабравимо и емоционално преживяване.

Йордан Караджов от "Сигнал", Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от "Тангра" ще излязат на сцената в нощта на 30 юни срещу 1 юли, под звездите на централния плаж на къмпинг "Добруджа" (на 6 км от Шабла) точно в 3 часа след полунощ.

До изгрев слънце феновете ще могат да се насладят на родни класики като "Нашият град", "Сто години", "Нямаше кой да ни каже", "Другият", "Обещание", "Може би", "Любовта, без която не можем" и др.

Музикалната програма ще започне около 22 часа на 30 юни. В 1 часа след полунощ варненската поп, рок и блус-банда "Бумеранг" ще подгрее преди излизането на “Легендите”.

Самото място, на което ще се проведе събитието е едно от най-красивите и съхранени кътчета на българското Черноморие.

Следващите концерти от националното турне на "Легендите" ще се състоят на 19 август в Ихтиман, на 28 август в Бургас, на 1 октомври във Варна и на 18 ноември в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ШаблаЛегендите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
129
 
! Отговори
питащ преди 7 години
защо да не би да са станали рокаджии
1
0
 
94
 
! Отговори
:) преди 7 години
на Бай Пешо - Морския (който е от Добрич) и мидената му салата е вълшебна:)