Сидеров в Думата: Путин спечели в избори за пример!

Лидерът на "Атака" обсъди и икономически и енергийните връзки
19 мар 2018 18:00,
85
Сидеров в Думата: Путин спечели в избори за пример!
Снимка: "Атака"

Волен Сидеров и депутатите от "Атака" Явор Нотев и Десислав Чуколов бяха поканени на среща в Държавната дума в Москва, ден след президентските избори в Русия.

Атакистите, които бяха наблюдатели на вота, разговаряха с представители на комисията по външна политика. От над 150 наблюдатели на изборите, от десетки страни, единствено делегацията на "Атака" имаше честта да бъде приета в Държавната дума на Русия, съобщиха от пресцентъра на партията.

По време на срещата с руските депутати били обсъдени както изборите, така и възстановяването на икономическите и енергийни връзки между България и Русия.

Още по темата

"Нашата делегация установи, че изборите за президент на Руската Федераця, които Владимир Путин спечели с невероятен резултат, се проведоха спокойно, с изключителна организация, пълна демократичност и при условия, от които само може да се взима пример", казал Сидеров.

Той, Чуколов и Нотев, който е зам.-шеф на българския парламент, обсъдили с руснаците и темата за подновяване на строежа на атомна централа, както и възможностите за трансфер на руски газ през България след провала на Южен поток.

"Като част от управлението на България мога да допринеса за това българският интерес в сферата да бъде отстояван и в страната ни най-сетне да заработи газов хъб. От разговора с депутатите от Единна Русия и наши домакини стана ясно, че те отчитат положителната промяната в политиката на българското правителство след влизането на патриотите във властта", коментира Сидеров.

По време на срещата била обсъдена и необходимостта от практическо и икономическо взаимодействие между московското кметство и областната администрация на София, начело на която е представител на "Атака".  Обсъдени били и въпроси от сферата на спорта, акцентирано било и върху нуждата от съвместни дейности на младежи от Русия и България.

От руска страна участие в срещата взели първият заместник-председател на комисията Светлана Журова, заместник-председателят и световноизвестен шахматист Анатолий Карпов, заместник- председателят и бивш шампион по фигурно пързаляне Ирина Роднина, както и председателят на групата за приятелство Русия – България Александър Василенко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
9
 
6
 
! Отговори
Цв Цв преди 6 години
Путин е наша пътеводна звезда. Следващите избори ще са по путински образец! И до една година ще ни излитат от ЕС и НАТО. И ще крадем на воля с ББ. И с Путин де -кеф ти Белене, кеф ти хъбче, кеф ти ново К..Т..Б..
37
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са приятелите на Путин по целия свят. Гледай нашия Сидеров и си прави изводи за покровителя му.
36
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единсвения националист е Павел Чернев убит от ЦРУ, изпращаше бойци в Украйна и умря от британско американски "Новичок" сърдечен удар,
35
11
 
20
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
Помнете, че тези, които искаха да ни правят 16-та Република още не са се отказали...
34
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров , Пламен Пасков всички са шпиони на ЦРУ - щом имат профили във Фейсбук са шпиони на ЦРУ.. Особенно интересен Пламен Пасков - блогера според руските медии , без блог но кисне във Фесйбук
33
3
 
10
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
А как му се искаааа!Сигурно се събужда изпотен и приятно превъзбуден от фантазията, Сидеров печели изборите с 78%!
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦРУ дава разрешение за националистически , патриотични , фашистки и проруски партии , дори паравоенни органзации като БНО - условието е едно пропагандата и коминикаците да са през Фейсбук
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До патриот 33 точно така.
30
11
 
19
 
! Отговори
патриот преди 6 години
Мен ме е срам от такива мекотели -"сънародници"като тримата г л у п а ц и .
29
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров е грозното лице на русофилския лакей !
28
8
 
10
 
! Отговори
Пешко преди 6 години
Явно тия десетки клипчета, дето разни лелки пускат бюлетини с пачки са от некъде другаде. Е, и сайдеренко вероятно е посетил правилните секции
27
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гласувах за Атака защото само те казват от години как Америка превзима богатстватана нашата страна -тецове,златото и медиите. На практика сме продадени .Воените бази на Америка нямат работа в България .
26
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидера е ходил до Раша за да го поеме " целия" през изходното отвърстие. Таковали са ги и трите ***, но Перхидрола е била работена от няколко джелати. Сега 1 седмица ще почиват и отдъхват в известните курорти на Кримския п-ов, че много метри са поемали и сфинктерите трябва да се лекуват. Кви "паъриоти" се наричате вие бе, вашата м..*** долна, руски стерви мръсни. Такива с правата лопата и на прасетата после...руски мекерета.
25
6
 
16
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Тия пак за рубли са отишли.
24
3
 
11
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Договарят политика и бизнес със Сидеров , а от него нищо независи !!!
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По добре златното пръстче да си остане там.
22
3
 
7
 
! Отговори
bai hui преди 6 години
volene,vqrvash li si na tova koeto prikazvash.zashtoto nie ne.ti si neuravnovesen tip.,da ne kajeme psihi4no bolen 4ovek
21
11
 
14
 
! Отговори
АТАКА преди 6 години
Факт е че Путин е преизбран отново за четвърти път от цяла Русия .Сега може да ревете американските *** дето продадохте България .
20
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До къде стигна руската дипломация да разчита на хора като Сидеров, какво падение
19
6
 
10
 
! Отговори
... преди 6 години
Това сланчоглед партиино микре се пише патриот и националист! Епа само се чудя от коя нация е националист! За патриот е ясно, че НЕ Е!!! Май държи от страната на *** пушки и това е понеже му харесват някой техни атрубути разположени от кръста надолу! Русия харесва заради парите! Виж за България и дума не може да става там той мрази и би продал всичко и то почти за без пари стига да има някаква власт!