Сидеров в Думата: Путин спечели в избори за пример!

Лидерът на "Атака" обсъди и икономически и енергийните връзки
19 мар 2018 18:00,
85
Сидеров в Думата: Путин спечели в избори за пример!
Снимка: "Атака"

Волен Сидеров и депутатите от "Атака" Явор Нотев и Десислав Чуколов бяха поканени на среща в Държавната дума в Москва, ден след президентските избори в Русия.

Атакистите, които бяха наблюдатели на вота, разговаряха с представители на комисията по външна политика. От над 150 наблюдатели на изборите, от десетки страни, единствено делегацията на "Атака" имаше честта да бъде приета в Държавната дума на Русия, съобщиха от пресцентъра на партията.

По време на срещата с руските депутати били обсъдени както изборите, така и възстановяването на икономическите и енергийни връзки между България и Русия.

Още по темата

"Нашата делегация установи, че изборите за президент на Руската Федераця, които Владимир Путин спечели с невероятен резултат, се проведоха спокойно, с изключителна организация, пълна демократичност и при условия, от които само може да се взима пример", казал Сидеров.

Той, Чуколов и Нотев, който е зам.-шеф на българския парламент, обсъдили с руснаците и темата за подновяване на строежа на атомна централа, както и възможностите за трансфер на руски газ през България след провала на Южен поток.

"Като част от управлението на България мога да допринеса за това българският интерес в сферата да бъде отстояван и в страната ни най-сетне да заработи газов хъб. От разговора с депутатите от Единна Русия и наши домакини стана ясно, че те отчитат положителната промяната в политиката на българското правителство след влизането на патриотите във властта", коментира Сидеров.

По време на срещата била обсъдена и необходимостта от практическо и икономическо взаимодействие между московското кметство и областната администрация на София, начело на която е представител на "Атака".  Обсъдени били и въпроси от сферата на спорта, акцентирано било и върху нуждата от съвместни дейности на младежи от Русия и България.

От руска страна участие в срещата взели първият заместник-председател на комисията Светлана Журова, заместник-председателят и световноизвестен шахматист Анатолий Карпов, заместник- председателят и бивш шампион по фигурно пързаляне Ирина Роднина, както и председателят на групата за приятелство Русия – България Александър Василенко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
14
 
11
 
! Отговори
ПУТИН е ВЕЛИК преди 6 години
Само на АТАКА може да се вярва .Това го доказва и Путин .На другите избори Атака са на власт !
17
3
 
14
 
! Отговори
Панталеев преди 6 години
Патриот та дрънка,ще ни купи и продаде щом трябва.
16
8
 
15
 
! Отговори
ЕС не е САЩ преди 6 години
Италия се събуди от про хамериканската политика за самообиството на ЕС .Надявам се Франция и България да подновят напълно търговията с РУСИЯ .Америка да не се меси в търговита на ЕС с Русия и Китай .
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Атакист 9"Ей затова обичам Сидеров защото е умен мъж" - то мъжката обич в атака е публична тайна :))) ... централата на атака прави най-големите поръчки за лубриканти - няма майтап , статистика от онлайн сексшопове ;)
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това го е казал Сидеров в Дума.
13
6
 
8
 
! Отговори
Старите политици преди 6 години
В Европа се е напълнило със стари политици дето само лъжат и мажат. Европа са заприличали на дърти комунисти както едно време. Ако продължават с тия очевадни лъжи избирателите ще им го натикат напук с такива пишлемета като Сидеров. Сидеровци се появяват вече във всички европейски държави и даже печелят избори, както стана в Италия. Ако Европа продължава да плюе в кладенеца, скоро ще се разпадне от само себе си.
12
3
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Волен-мекия е ходил в Кремъл да му набият чемберите, че доста се е отпуснал. Станал е Волен - хептен мекия!
11
7
 
4
 
! Отговори
Ванката преди 6 години
Под прицел на Прокопиевите медии и *** са Всеки, всеки, който каже нещо против Ердо от всякакви партии. Нинова, Радев, Джамбазки, Сидеров разни анализатори, националисти. Абе Сорос***идите имат отново Анти-българска задача .
10
15
 
9
 
! Отговори
С Путник преди 6 години
Слава на Путин !
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kak moje oschte radev da ne e pisdravil putin makron stainaer brd i mn dr presidenti sa go pisdravili. Radev kakvo 4aka boiko da mu rasreschi li ne se islagaite sabudete se balgari
8
10
 
6
 
! Отговори
Ванката преди 6 години
Забележете !!! Троловете спонсорирании от "Америка за България"-Сорос, подкрепят прикрито Ердоган. Тактиката им е да нападат всеки който се опълчи на Ердоган, като нападат коментиращия и го осмиват и не оставят да се коментира темата. Явно Иво Прокопиев заедно с Да България и ДСБ активно съдействат на Ердоган в това което ни е намислил и против България.Не вярвайте на мен, а се уверете си очите си. Влезте примерно в Дневник статия "БСП призова Борисов да критикува Ердоган"и вижте коментарите им
7
7
 
9
 
! Отговори
Атакист преди 6 години
Ей затова обичам Сидеров защото е умен мъж .Трябват ни пазарите с Русия освен това защо Турция ще търгува с Русия а България да неможе ? Нашето море има нужда от руски туристи .Аз имам нужда от рускини по плажа .
6
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е Сидеров...............най-адекватния БГ-политик!Следващата крачка е България да признае Крим за руска територия!!!
5
15
 
17
 
! Отговори
80- ГОДИШНА преди 6 години
БРАВО НА АТАКА БСП СПИ , НО ЩЕ ЗАГУБИ , ТА НАЛИ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА ПАРТИЯТА СА РУСОФИЛИ ? .БРАВО НА РУСИЯ И НА ВЕЛИКИЯ РУСКИ НАРОД , СЛАВА , ЗДРАВЕ И УСПЕХИ НА ПУТИН
4
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хептен жалък!
3
20
 
19
 
! Отговори
Слава на Путин ! преди 6 години
Точно от това има нужда България !Да се отвори бизнеса със огромна Русия и да се обичаме като братя .Нека го забием на Америка с нейните ограничения и болезнена русофобия.ЕС ще е добре само с Русия стабилна както винаги с Путин .
2
13
 
13
 
! Отговори
НАТО преди 6 години
До наще управници: Ердоган току що каза че след Африн, идват и други градове. Може би Кърджали. Дали НАТО ще ни помогне, как мислите?
1
5
 
16
 
! Отговори
Haha преди 6 години
Сайдър Оф се наведе доземи.