Руски посланик: Лондон, извини се за "Скрипал"!

Великобритания да признае, че сгреши, иска още Нечаев
27 май 2018 17:32,
123
Руски посланик: Лондон, извини се за "Скрипал"!
Снимка: архив Reuters

Руският посланик в Берлин Сергей Нечаев поиска Великобритания да се извини за скандала "Скрипал".

"Стотици руски дипломати, прогонени заради скандала с отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал, може да се върнат само след пълно извинение от страна на Лондон", заяви руският дипломат, цитиран от ДПА и БТА.

Още по темата

Великобритания и европейски страни обвиниха Кремъл за отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му през март. Бившият двоен агент излезе от болница неотдавна след лечение за отравяне с нервнопаралитично вещество.

"Великобритания трябва да признае, че "това беше голяма грешка, или голяма лъжа" и да покаже, че съжалява", бе категоричен Нечаев.

25 страни и НАТО прогониха около 140 руски дипломати, след като Лондон обвини Русия и дори самия руски президент Владимир Путин за отравянето на Скрипал, довело до голяма операция по почистването в град Солсбъри.

В отговор Русия прогони същия брой чуждестранни дипломати, припомни ДПА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простите болшевики унищожиха Сухаревская башня, построена от Петър 1-ви в края на 17 век.Сталин разпродаде Ермитажа и Третяковската галерия. Взривиха храма Христос Спасителя-най-голямата православна църква в света, Китай город и хиляди други църкви и манастири. Диваци и варвари са руснаците....
65
32
 
7
 
! Отговори
СДС преди 5 години
Целият свят ги обвинява, но те , руснаците твърдят, всички лъжат, ние сме невинни, ...нещо това да Ви говори?! Имат ли руснаците съсед, с който да са в добри отношения? Има ли държава, която да не се страхува от руснаците? Как се отнасяте към хората , които предизвикват само страх и ужас? Ако Вие сте човек , и всички съседи странят от Вас, няма ли поне да се замислите , защо?
64
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май ще ви се извинят за ЮПаток :)) Така леко ви резнахаа проектчето и финансирана Азерскотоо.
63
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе каква "грешка" бе? Това си беше чиста, нагла, ***, подла, гадна ПРОВОКАЦИЯ! В стила на отвратителните цру-шници!!!!! Брррррррр.............човек чак се потриса от такова безочие и смръдлявеш! Кога най-сетне ще престана да слушам нещо за "западенските ценности"???? Тия вече ме отвръщават с лицемерието си и с наглостта си! Кога най-сетне братушките ще им набият канчетата, че да се кротнат и да мирясат!
62
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уеуе са UK да не земе да излезе и от Европа.
61
37
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагли, по-нагли, най-нагли, руснаци...
60
40
 
12
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 5 години
Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.
59
44
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин, извини се за лъжите! Извини се бе!
58
42
 
16
 
! Отговори
Ванга преди 5 години
България ще се оправи, след като изчезне Русия.
57
9
 
44
 
! Отговори
@ преди 5 години
Британците да проумеят и осъзнаят че са второстепенна държава, все още не са в списъка на третия свят, но са в тази посока.Много лошо и болезнено се пада от високо. Познавам бегло няколко бивши милионери... бичат стойки, карат джипове на по 20 години, но никой не ги взима на сериозно. Така и с британците.Не съм оракул да знам какво е станало, но всичко смърди на сценарий на Ми-6 и ЦРУ.Русия, Китай или друга държава с такива възможности, ще ликвидира който си поиска и на луната.Факт.
56
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде сте червени героини накpaли се със имота на сънародниците си. Вие ли ще ни говорите за любов ?? Вие които унищожихте със сатанинска омраза Българската интелигенция? Вие които превърнахте църквите в обори?? Вие ли които нямате капка съвест да се извините дори, камо ли да спрете да крадете родината си и да я продавате за стотинки.
55
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв ли Новичък от най-ново поколение ще презентира КГБ'то на световното по футбол от алхимичната си лаборатория...я някое - психотронно късовълново дългоръко невидимо вещество с дистанционно активиране за зашеметяване на противниковите футболисти, я инфилтриране на азиатски шамани сред публиката, я френетични русофили внесени от сателитите на руския Гулаг!
54
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
DNES, KAKVA E TAZI SVOBODA NA SLOVOTO
53
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледай какви коментари пишат турчаците...Мирна религия, а...
52
9
 
11
 
! Отговори
От Дедо ви преди 5 години
Ами лидерчето ви Андрей Луканков. Няма ли да попитате защо го пратиха на оня свят?? Къде толкоз смелост у вас? Можете само да мачкате паднали за свободата ви Герои под одобрителния поглед на сталинските сатрапи.
51
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** я подритват навсякъде, освен в Задунайската губерния. Тук им правят малки музикални форми. При толкова руски агенти-не сме хванали нито един. За това Мухобойко го втресе и зае поза "партер".Както подобава на страна, председателстваща ЕС. Му-ха-ха....
50
28
 
11
 
! Отговори
ЕС не вярва на Русия преди 5 години
Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...
49
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофил-предателите у нас трябва да са много доволни и благодарни на ГЕРБ и мижитурката Борисов, че не изгони нито един руски шпионин работещ срещу България с формулировката липса на доказателства (не са открити пръстовите отпечатъци на ВВПутин на дръжката на вратата на Скрипал).
48
5
 
9
 
! Отговори
От Дедо ви преди 5 години
А коя начервена прoстakeса ще викне на руснаците да се извинят че отровиха идола им Гошо Тарабата или по паспорт Герги Димитров??? Нямо толкова смели нали?
47
19
 
6
 
! Отговори
От Дедо ви преди 5 години
Няма кой да обясни на най прoстaта и невeжа част от Българите , че не ние а руснаците трябва да ни се покланят! За много неща! Те кога ще ни върнат заграбеното злато и книги ??? Наместо това плащат на червени прoстaкeси да ни обиждат че не сме ги уважавали. Уважението не се иска то се заслужава!