Кремъл: Видеото на Юлия Скрипал може да е под натиск

Не знаем къде се намира и при какви условия, заяви Песков
Обновена: 24 май 2018 14:20 | 24 май 2018 14:20, Веселина Йорданова
58
Кремъл: Видеото на Юлия Скрипал може да е под натиск
Снимка: БТА

Кремъл заяви днес, че няма основания да вярва в достоверността на видеообръщението на Юлия Скрипал, която бе отровена с баща си през март в Англия, предаде Франс прес.

Още по темата

"Нямаме никакво основание да вярваме на това. Все още не знаем в какво състояние е Юлия Скрипал, не знаем дали е направила тези изявления по своя собствена воля или под натиск", каза пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Не знаем къде се намира, при какви условия, нито дали правата й са спазвани и дали е дееспособна", добави Песков. Той отново нарече аферата Скрипал "безпрецедентна международна провокация" на Великобритания срещу Русия.

Тридесет и три годишната Скрипал се появи вчера във видео на агенция Ройтерс, в което казва, че иска да се върне в Русия след възстановяването си. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според русофилските писания целящи да оневинят руските убийци и изpода Путин Юлия не е тровена а само обработена с опиати въвеждани през дупка на трахеята и която все още не е избледняла т.е. от съвсем скоро е.
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Юлия Скрипал всъщност е искала много да се върне в Русия, за да я отровят както трябва, защото това било много яко преживяване! Обаче, англичаните я натиснали и даже затиснали. Скрили и бащата, защото и него го било много яд, че отравянето му не се е получило както трябва! Много, много искал пак!
36
3
 
2
 
! Отговори
8===o преди 5 години
руското правителство не се свени да убива , краде , лъже и наглее.Дори към собствените си хора.Началната им реакция спрямо Скрипал ,беше че предателите заслужават това което му се случи. След ответната реакция на Британия обърнаха палачинката ,а ***-инските фенбойчета изпаднаха в ступор заради когнитивният дисонанс.
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може да е истина.Руснаците са добри.И чичко Ленин е добър,И товарищ Сталин е добър, и другаря Путин е добър.Всички са добри.
34
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците пак нагло лъжат. Те признали ли са за нещо за което са сгафили. Може, евентуално след 50 години.
33
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие нормални ли сте, как ше се върне в *** от която се опитаха да я убият ?Каза че не иска помощ от руското правителство.
32
7
 
10
 
! Отговори
халюцинации преди 5 години
От думите на Юлия произлиза, че не са били отровени с никакъв новичок. А на нея и на баща и са им били шибнали някакъв силен наркотик да ги зашемети, да предизвика халюцинации, и да не си спомнят какво е станало. След това са им казали, че са били отровени.
31
7
 
8
 
! Отговори
apocalypses now преди 5 години
ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНА В МОЯТА СТРАНА не е израз на руски език. Всеки руснак би казал, или "ще се върна в Русия", или "ще се върна в моята Родина". Което потвърждава мнението, че Юлка е чела чужд текст от аутокюто, писан от английски говорещ, и преведен на руски език.
30
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
другарката скрипалова са я натъкмили бледоликите и сега й дават текст да го прочете. Картинката е толкова банална, че накъртва. Жалък островитянски цирк, напомнящ трагедия...
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има дупка в трахеята.
28
5
 
5
 
! Отговори
ОФЕРТА преди 5 години
За 10 000 паунда и аз мога да говоря пред камерата ,каквото ми кажат. Пък ако вдигнат мизата ,ще отговоря и на няколко правилно подбрани журналисти.Само 10 000 и договор за още 10-15 сеанса!Цената важи само до олимпиадата!
27
9
 
27
 
! Отговори
ясно е преди 5 години
Стига сте ни занимавали с тези лъжи и спекулации на Англичаните,няма никакви отровени,това е активно мероприятие на САЩ и Англия срещу Русия.
26
26
 
9
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 5 години
Русия е убила, по-рано и други членове на семейство Скрипал!?!? И това ли е лъжа? ........ Докога ще позволяваме на КГБ да заблуждава света!
25
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната порция руски лъжи и манипулации.
24
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОЛУ РУСКИТЕ УБИЙЦИ!
23
20
 
9
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
Руснаците винаги когато осерат работите - НЕ СИ ПРИЗНАВАТ!
22
3
 
15
 
! Отговори
Me преди 5 години
Тя е казала, че би желала един ден да се завърне в родината.
21
26
 
11
 
! Отговори
ФАЛШИВА НОВИНА преди 5 години
Ю.СКРИПАЛ---НИКОГА НЕ Е ИСКАЛА ДА СЕ ВЪРНЕ ЗА ДА БЪДЕ УБИТА ИЛИ ОТРОВЕНА ПАК В РУСИЯ!ТОВА СА РУСКИ СОЦ-ТЪПИЗМИ!
20
10
 
23
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Некой фен на бледоликите да обясни защо Ю. Скрипал иска да се върне в Русия? След като уж е отровена от Путин?Имам жокер - Юлия е била богата бизнес дама в Русия.Сега е по разни миризливи английски общежития и едни с лица като скумрии я пазят.
19
13
 
17
 
! Отговори
2 преди 5 години
коя е тази гъска , световно неизвестна , защо ни занимавате със Скрипалите....предателя си е предател както и да го наричат.