Тръмп доволен от срещата с Путин: Много добро начало!

Двамата първи си говориха два часа, само те и преводачите им
Обновена: 16 юли 2018 17:48 | 16 юли 2018 17:45, Камелия Цветанова
81
Тръмп доволен от срещата с Путин: Много добро начало!
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп определи като "добро начало, много добро начало" срещата си на четири очи с руския президент Владимир Путин, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, цитирани от БТА.

Още по темата
Тръмп направи краткия коментар пред журналисти на конферентна маса, заобиколен от членове на американската делегация, в началото на работен обяд след двучасовата среща с Путин, на която освен президентите присъстваха само преводачите им. Белият дом беше предвидил само 90 минути за тази среща на четири очи.

В работния обяд на двамата президенти участват още държавният секретар на САЩ Майк Помпейо, посланикът на САЩ в Русия Джон Хънтсман и други високопоставени официални представители.

От руска страна участват външният министър Сергей Лавров, прессекретарят на Путин Дмитрий Песков и президентският съветник Юрий Ушаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
3
 
! Отговори
доктора преди 5 години
Путин изрази готовност. Не знаем а и няма да научим какво са се договорили. между другото те конкретните договорки сега се правят от делегациитекакто и на предварителните срещи.Каква ще е цената също няма да научим. нашите деца след 50 години ще знаят-така както ние знаем какво са говорили в ялта 1945 год.Възможен сценарий би бил демонтаж на хунтата в украйна връщането и в руска орбита и отказ от северен поток 2 както и мин. транзит през турски поток и край на опитите за еманципация на турция и
46
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Така еНие нямаме полза от украинската тръба,нито от друга тръба,където са се накачили олигарси и западни фирми и качват цената,ние имаме полза единствено от ЮП,защото директно получаваме по-евтино гориво,без посредници!Имам съмнения,че точно Меркел може и да ни е прекарала,защото е потвърдила доставките от Украйна,а за ЮП няма напредък.
45
2
 
0
 
! Отговори
Чук и Гей преди 5 години
Луд vs, по-луд?
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До "-"Днес България се разпада не защото зависи от еврофондовете а защото обществото ни се разлага отвътре - пооглени какви са нравствените ни, морални и духовни ценности...А защо се разпада,? Да ти кажа ли ащо?! Капитализма ... тоя води до разделения, защото стъпва на ограбването на едни и забогатяването в геометрична прогресия - на другите! "Твърдата ръка" е нужна на тези, които вече ограбиха, чрез неолиберализма (срещу който уж се борят,а той вече не им е нужен), за да запазят грабеното
43
1
 
1
 
! Отговори
до анонимен преди 5 години
а, след 2040 всички горива ще свършат и се надявам да няма никакво изобретение,което да замести горивата-------Стига да не се самоунищожим дотогава...
42
3
 
1
 
! Отговори
Така е преди 5 години
До доктора 20 Ако Путин се е съгласил да продължи транзита през Украйна , за чий ни е нова тръба? Сегашната през Украйна ни е напълно достатъчна.Май Тръмп ще реши и нашия газов проблем.
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В момента Русия има надмощие в техниката на въоръжението,а след 2040 всички горива ще свършат и се надявам да няма никакво изобретение,което да замести горивата,а света да си отдъхне и всеки да си заживее мирно и щастливо в своето населено място.Дай Боже!
40
2
 
6
 
! Отговори
"-" преди 5 години
На тоя дето вие като вдивица за ... по ЕС и как България без него е загубена------През тежкото Петвековно турско робство Бг оцеля благодарение на потриархата, на вярата, на съхранените традиции и жаждата за знания.През периода на соца ни обедени идеологията, културата, образованието и колкото и невероятно да звучи - диктатурата.Днес България се разпада не защото зависи от еврофондовете а защото обществото ни се разлага отвътре - пооглени какви са нравствените ни, морални и духовни ценности
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 35ПЛАНЕТАТА ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ ОТ НАТРУПАНОТО НАПРЕЖЕНИЕ МЕЖДУ ДВЕТЕ СВРЪХ ЯДРЕНИ СИЛИ КОЕТО НАПРЕЖЕНИЕ МОЖЕШЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ЯДРЕН АПОКАЛИПСИС....приказки под шипковият храст!никога, даже по времето на т.н. "студане война" не е имало истинско напражение! Не забравяй , че през 1776 г са създадени и Сащ и "Большой театр".Изработиха масите на Европа, вкарвайки "бежанци", за да стимулират страх сред хората и те самите да си поискат "твърдата ръка",която пък е новото положение на глобалното махало
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТези,които не искат щатите и Русия да се разберат са от ЕС,но ако не се разберат по човешки Русия и САЩ,ще страдат много невинни хора и европейци включително.
37
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тоя дето вие като вдивица за ... по ЕС и как България без него е загубена, ще припомня - Българският народ не е бил заплашен от унищожение в нито един период от хилядолетната си история, така както днес в ЕС. Ще припомня, че България беше сред най-развитите индустриални държави в света без ЕС, а с него сме под третия свят.Ако тоя ревльо точи от еврофондовете го разбирам, ама да не оплаква България, а себе си.
36
1
 
7
 
! Отговори
"-" преди 5 години
До "-"да, виждаме колко еФтин у нас !--------А сега умножи цената по която го купуваме на 2.Е, как е?????Между другото, нашите родни пишман политици договориха тази цена, а и не забравяй, че отказаме Южен поток, който хем щеше да снижи цената на закупената от нас газ, хем щеше да ни носи стотици милиони долари печалба като главен разпределител за Южна Европа.Ама, винаги е по-лесно да търсим вината у другите, оправдавайки себе си.
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОКУ ЩО ДОНАЛД ТРЪМП КАЗА-:-СРЕЩАТА С ПУТИН Е ПРЕЛОМЕН МОМЕНТ ЗА ДОБРОТО НА ЦЕЛИЯ СВЯТ....СЛЕД ТАКОВА ИЗКАЗВАНЕ МОЖЕ ВЕЧЕ СЪС СИГУРНОСТ ДА СЕ ТВЪРДИ,ЧЕ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ САЩ И РУСИЯ СЕ РАЗБРАХА.РУСИЯ СЕ ВРЪЩА НА СВЕТОВНАТА СЦЕНА КАТО ЩЕ СИ ВЗЕМЕ ПОЛАГАЩОТО ВЛИЯНИЕ ПО СВЕТА .ПЛАНЕТАТА ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ ОТ НАТРУПАНОТО НАПРЕЖЕНИЕ МЕЖДУ ДВЕТЕ СВРЪХ ЯДРЕНИ СИЛИ КОЕТО НАПРЕЖЕНИЕ МОЖЕШЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ЯДРЕН АПОКАЛИПСИС.ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРЕКАРАНИ СА ГРАНТАДЖИЙТЕ КОИТО БАЯ КИНТИ НАПРАВИХА ПЛАТЕНАТА СИ РУСОФОБИЯ
34
0
 
3
 
! Отговори
доктора преди 5 години
Да зависимост е само че има обективни дадености при газа-в света общите доказани резерви са 205 трлн. куб. м. от тях 106 трлн се намират в 4 държави-Русия 48 трлн,иран 34 трлн.,катар 24,5 трлн.туркменистан 8 трлн. Е откого по точно европа да взема газ
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добър или лош, но без ЕС, Бг ще се превърне в ***!На Щатите не им пука за нас (стига да знаят, че въобще съществува държава като Бг), на РФ също не им пука ще ни има ли или не.В следствие на разпадането на ЕС, в държавата ще настъпи тежка икономическа, финансова, социална и политическа криза.Турското малцинство ще обяви автономия в Югоизточна Бг и ще се присъедини към Турция, и никакво НАТО не ще им попречи.
32
0
 
14
 
! Отговори
до 30 преди 5 години
Какво и дреме на Германия кой за колко купува газ?На Германия цената на руската газ е по-приемлива от американската.И Меркел това го каза на Тръмп - `Германия има свои интереси`.Май от цяла Европа само Полша се натиска за американска газ.
31
1
 
6
 
! Отговори
доктора преди 5 години
До анонимен 28Не колега ако немците са в паника то аз имам посттравматично разстройство. Ако ударят по рях при нас ще настъпи 4-та национална катастрофа. И не няма да се закачаме за рублатане решаваме ние къде ще ни закачат-според мен има реална опасност да ни закачат за турската лира
30
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До "-"Руският е по ефтин и се доставя по тръба (Северен поток 1 и 2) което гарантира бърза и пезпроблемна доставка....да, виждаме колко еФтин у нас ! най-скъпия в европа, за да им за наште "доставчици".и да, за германия може да еентин, ... ама идва от едно място, а това се казва - ЗАВИСИМОСТ ! Ше го отречеш ли?
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп на пресконференцията каза следното -тази среща е повратна точка както в отношенията между САЩ и Русия след втората световна война ,така и повратна за целия свят....Ха ха май за ужас на Иво мИнджевци,Коритаровци(умни и красиви) и подобните им най-,великите сили в лицето на щатите и Русия се разбраха и за нео-либералчетата с меките китки остана само да се ухапят отзад.
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До доктораОсновният потърпевш ще е Европа пардон Германия. Те си го знаят де и са малко в паника=Обаче България е в ЕС и зависи преди всичко от това, какво ще каже баба Меркел.Кво ше правим, ше излизаме ли от "***" - ЕС, ше се закачаме ли за рублата, дето и самите руснаци не си я искат ?