Кървавата атака в Крим показва, че обществото ни е болно!

Експерти коментират масовото убийство пред Bulgaria ON AIR
18 окт 2018 09:30, Елка Василева
97

Тридневен траур е обявен в памет на жертвите на масовото убийство в Керч. 18-годишният ученик в местния техникум Владислав Росляков вчера откри стрелба и уби 18 души, рани други 50, някои от които са в тежко състояние.

"Не съм склонен да мисля, че това е просто масово убийство, а не терористичен акт. Систематичността на подготовката на подобна жестокост ме навежда на мисълта, че извършителят е имал и съучастници", коментира в студиото на "България сутрин" експертът по сигурност Христо Смоленов.

Още по темата

Разследващите все още уточняват мотивите за действията на 18-годишния Владислав Росляков. Извършен е обиск на дома му. До момента е известно само, че младежът, който се самоуби след стрелбата, е притежавал законно оръжие, като е взел разрешително преди месец, посочва Bulgaria ON AIR.

"Все още липсват достатъчно детайли, които да ни насочат категорично в някаква посока. Това, че се случват подобни събития обаче, показва, че обществото ни е болно. Не само в Русия, а и в Западна Европа", отбеляза международният анализатор проф. Боян Чуков.

Късно снощи десетки опечалени се събраха пред техникума в Керч, за да поднесат цветя и да запалят свещ в памет на жертвите и да се помолят за бързото възстановяване на пострадалите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
след спортни събития, ако са изгубили, на Острова се казва: британците изгубиха. ако са победили, се натъртва - англичаните/шотландците победиха. те не обичат да поемат излишна вина.като чета този чуков, е точно обратното - ние винаги взимаме само лошото. 'обществото ни било болно'. кое общество, аджеба? какво общо имам аз с кримския полуостров или с 'някои държави в западна европа'? Защо точно НАШЕТО общество да е болно, а не тяхното? българи ли докараха арабите или започнаха конфликт в крим?
7
5
 
9
 
! Отговори
НЕ Е НАШЕТО ОБЩЕСТВО преди 5 години
Първо, това се случва в "Нова Русия"Случващото се там или изобщо в Русия не говори за НАШЕТО ОБЩЕСТВО, А ЗА ТЯХНОТО ОБЩЕСТВО!Не че и тук не се случват гадости, НО МОЛЯ, НЕ НИ ПРИРАВНЯВАЙТЕ С РУСИЯ, господа (другари) "уважаеми експерти"!!!
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не е Северин ?
5
15
 
21
 
! Отговори
бай Спиро преди 5 години
Поназнайвам руски и понякога гледам руски телевизии. Такова тотално промиване на мозъци го няма даже и в тъпите американски филми. Насилието е култ и който не вярва че Путин е Бог, мигом е обявен за соросоиден ***.
4
4
 
7
 
! Отговори
Народна Просвета преди 5 години
добре де , другаря чуков е или международен анализатор или експерт по сигурността, или арабист... последно, тоя кво е завършил? художествена самодейност?
3
5
 
7
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
кога се спъне шефа, падам аз. тъпите американци са едно, но ако проблема е в мадараша са или "великите сили", или "всички ние", или "глобален проблем". прочие, кво стана с статиите на "журналистите" за украинската връзка след като руските власти обявиха че разследват убийства? що още не виждам статия за арестувания от ФСБ вицепремиер на крим?
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Това, че се случват подобни събития обаче, показва, че обществото ни е болно."Изказването ви по темата, другарю Чуков, показва че сте "експерт" по изпускане нагазове и нищо друго.
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На ДС другаря Чуков няма как да му се събере в устата истината, че РУСКОТО общество е БОЛНО, та добавя задължително и Западна Европа!Така ги учеха едно време в ДС, гъвкаво и деликатно!