Путин посети Крим, в Украйна негодуват

Киев прие визитата му като нарушение на суверенитета
11 авг 2019 13:45,
265
Путин посети Крим, в Украйна негодуват
Снимка: архив Reuters

Министерството на външните работи на Украйна изрази протест във връзка с посещението на 10 август на президента на Руската федерация Владимир Путин в Крим, предаде ТАСС, като се позова на сайта на министерството.

"Това пътуване, както и всички несъгласувани с украинската страна посещения на длъжностни лица от РФ във временно окупирания регион на Украйна представлява грубо нарушение от руската страна на държавния суверенитет и териториалната цялост на нашата държава", се казва в текста.

Още по темата

Путин вчера посети организираното от мотоклуб "Нощните вълци" международно шоу "Сянката на Вавилон", а по-късно гледа постановка за историята на Севастопол на новата сцена на музея-резерват "Херсонес Таврически".

Почетни гости бяха също вицепремиерът на Русия Олга Голодец, министърът на културата Владимир Медински, митрополит Псковски и Порховски Тихон и директорът на историко-археологическия резерват Елена Морозова.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
10
 
20
 
! Отговори
Франк Мюлер преди 4 години
Винаги ще се намерят няколко въшливи клоша да плюят по Путин и Русия и да величаят краварите,но задължително само през компютъра като страхливи плъхове,защото ако го направят публично ще им смачкат фасона поради факта,че българите обичат Русия безусловно!
33
3
 
25
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
ха, в Украйна негодуват че държавния глава на Русия си посещава областите, страшна логика :) Значи аз негодувам, че Тръмп е посетил Сан Франциско! Ами да си негодуват и да си изразяват протестите колкото искат, обаче глада си е глад, сами са си виновни че се продадоха на сащ. Сега ще мизерстват, но ще са "свободни"!
32
16
 
5
 
! Отговори
УМЕН ГУЩЕР преди 4 години
Все пак Путинизма уврежда трайно мозъка по много тежък начин от алкохола даже и превръща човека в зомби който изпълнява команди предавани от излъчватели монтирани в петолъчките на кулите на Червения Площад и човека започва да прави щуротии-да облича раирания потник със сини райета като от ВДВ и да пее като ненормален ,,Катюша,,...
31
9
 
5
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До УМЕН ГУЩЕР"Скоро Путларах Акбар ще се самокатастрофира по моста. Нали последния път го видяхме как криволичеше със камиона.Дори във Сомат дето работих негока нямаше чак пък такива некадърници като тоя"Излагаш се в Ефир като зарзаватчияПутин е взел книжка за камион като младеж на 20-25 години а след това в разузнаването едва ли е подкарвал и автомобил ...И ти моля ти се го сравняваш него с професионалистите които са зад волана по 12 часа дневно и са видели какво ли не
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Украйна се освободи от робството. Успех занапред. По морето работят улрайнци заплатите им били 150 долара там. УЖАС това е след 100 години дружба :) Свърши и за тях кошмара.
29
4
 
7
 
! Отговори
7 преди 4 години
Украина не знае че крим това русия 74
28
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сия , забележете , в последно време не охраняват Путин , откак двойниците са 4 , никой не му пука , ако думнат единия утре ще поставят друг , както в онова стихотворение " аз ще падна ,друг ще ме смени и толкоз , какво тук зна4и някаква си ли4ност " .
27
7
 
25
 
! Отговори
бай Тошо преди 4 години
Пожелавам на украинския народ да стиска зъби и да се държи, братята руси скоро ще се намесят и Киев ще бъде освободен от проамериканските фашистки окупатори. Украинците не са виновни, че загубиха битката на Майдана, затова не трябва да ги псуваме, а да им съчувстваме.
26
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Украйна, не е руска вече. Точка и на това.
25
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крим е руски.Точка по въпроса.
24
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Взе 2 педи земя и загуби цяла Украйна. Това бил лидер :) Хаха кофти
23
19
 
6
 
! Отговори
УМЕН ГУЩЕР преди 4 години
Рано или късно тоя ботоксовия панелен мишугер ще се спихне,и като им знам психиката на мужиците та нищо чудно да му издигнат паметник по-голям даже от KYpraHa Мамаев...
22
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крим не е важен толкова за Путин, но си го взе символично Крим се римува с Рим за това толкова им бръкна в *** на еврорептилите. Путин ги обиди много жестоко гледайте що кофи с кал хвърлиха срещу Русия.
21
6
 
34
 
! Отговори
истина е преди 4 години
Путин е най-великият политик за последните 50 год.. Това го признава и Тръмп !!
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е кисело. Отказват им резерваци. Изобщо не е кисело. Курортите са пълни преди 3 дена бях на златни пясъци. Това ако е празно... Не знам.. Какво, ще е пълно. Сигурно, ще спат по земята.
19
15
 
2
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
Нещо чувам че миналия месец изхвърлиха вехториите и русенското варено от мавзолея на дртия сифилистик,трябва да се освобождава място за Путларах Акбар,нема как
18
1
 
5
 
! Отговори
ivan4o преди 4 години
abe na ykraincite ne im xaresvat mnogo neshta - no nikoi ne kazva - a pak na mene i balgarite ni xaresva mnogo -PYTIN na motor v krim -neka mine i pres balgaria dobre doshal v bratska strana balgaria .....
17
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До но през това време - Няма логика ,да гласуват за Борисов и едновременно да го псуват .Нещо не си вред .
16
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бре на Путин.Велик Държавник.Не като нашите нагъ з вайковшци.
15
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БобиВ неделя двойно ли плащат?