Путин посети Крим, в Украйна негодуват

Киев прие визитата му като нарушение на суверенитета
11 авг 2019 13:45,
265
Путин посети Крим, в Украйна негодуват
Снимка: архив Reuters

Министерството на външните работи на Украйна изрази протест във връзка с посещението на 10 август на президента на Руската федерация Владимир Путин в Крим, предаде ТАСС, като се позова на сайта на министерството.

"Това пътуване, както и всички несъгласувани с украинската страна посещения на длъжностни лица от РФ във временно окупирания регион на Украйна представлява грубо нарушение от руската страна на държавния суверенитет и териториалната цялост на нашата държава", се казва в текста.

Още по темата

Путин вчера посети организираното от мотоклуб "Нощните вълци" международно шоу "Сянката на Вавилон", а по-късно гледа постановка за историята на Севастопол на новата сцена на музея-резерват "Херсонес Таврически".

Почетни гости бяха също вицепремиерът на Русия Олга Голодец, министърът на културата Владимир Медински, митрополит Псковски и Порховски Тихон и директорът на историко-археологическия резерват Елена Морозова.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затова вече, не ги искали по морето. Гроздето е кисело, нали! Не ги искат, защото не идват. На турските курорти това лято е отбелязан максимален руски сезон от много, много години насам.
13
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
4, Потрошенко няма да отиде в Москва, но не е и в Украйна. Той избяга от народната любов още през миналия месец някъде на юг.
12
34
 
6
 
! Отговори
УМЕН ГУЩЕР преди 4 години
Скоро Путларах Акбар ще се самокатастрофира по моста. Нали последния път го видяхме как криволичеше със камиона.Дори във Сомат дето работих негока нямаше чак пък такива некадърници като тоя
11
5
 
33
 
! Отговори
но през това време преди 4 години
Боkо посети Татаристан, българите го псуват. Нека всеки гласуващ за него, на свой собствен риск, да напише на една табелка "БОРИСОВ Е ВЕЛИК", да отиде на обществено място без камери, и да започне на висок глас да го хвали. Ако му стиска. Ще последват псувни от повечето присъстващи, вероятно бой, може и да го на****. Ако не му стиска да ми пише един -.
10
31
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повръщами се от тея. Гнусна нация. Нагли до безобразие. За това вече, не ги искат и по морето.
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що кара без каска?
8
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Празнуват Освобождението от Украйна, след 60 години окупация.
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбирам го Путин. На 10.08. в Москва цял ден валя и беше студено. Имаше протести в центъра. В Крим и Севастопол през почивните дни времето е прекрасно.
6
8
 
46
 
! Отговори
Боби преди 4 години
1. Украинците позволиха на САЩ да организира маймунарника пърдон Майдана - ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ - Мноого демократично2. Украинската Хунта се "разсърди" на КРИМ че направиха всичко възможно да се спасят от това Мракобесие ползвайки принципа на ООН за самопределение.3.Украинските олигарси финансирайки НАЦ(национални но релано НЕОНАЦИСКИ) батальони завзеха местната власт и подложиха всички несъгласни на ТЕРОР4. СЛЕД 6 месеца ТЕРОР Донбас се хвана за оръжието5. Изпратиха Армията - противоконституцио
5
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вовата е пич и си язди мотора ония пак се репчат и погазват пpавилата на добрия тон. С тaнк ли да ходи Вовата до Крим или с подводница, какво искат тия бе.
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами, Порошенко да посети Москва на моторетка и всичко ще е 1:1!
3
4
 
12
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
СВЕТЬТ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПСИХОПАТИ
2
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че откога е забранено на хората да се придвижват с моторетки към Крим Украинската диктатура омръзна на мсички. Идеjе получете един руски паспорт и си пътувайте какъв ви e проблема искате да воювате и да се зъбите дори Донбас и Луганск и Крим вече не могат да ви понасят.
1
40
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наглостта описана в едно действие. Така вече 100 години империалисти северни.