Решетников се сбогува с България: За нищо не съжалявам!

Бившият генерал написа прощално послание във Facebook
11 сеп 2019 15:46, Елка Василева
188
Решетников се сбогува с България: За нищо не съжалявам!
Леонид Решетников. Снимка: Facebook

Бившият генерал от руското разузнаване Леонид Решетников написа прощално послание във Facebook към България и българските си приятели. Вчера от прокуратурата беше съобщено, че на Леонид Решетников е наложена 10-годишна забрана да влиза в страната ни.

Ето текста на Решетников:

„Сбогом, България!

10 години забрана за влизане – това е много, може би няма да доживея. За нищо не съжалявам. Десетилетията, свързани с България, бяха щастливи в живота ми. Прекрасен по същността си народ, невероятна история, великолепна природа, свещеният български език. Който не знае това, е загубил много. В дома ми често звучеше българска реч, български песни, на масата имаше баница и гювеч. Българофили станаха всички от моето голямо семейство: и дъщерите ми, и зетьовете, и внуците – всичките 11 души, не, 10. Малкият Миша още не е българофил. Може и да стане, макар че сега започвам да се съмнявам. Да забраниш влизането в страната на 10 души, които обичат България – никой без мен няма да отиде там – могат единствено враговете на България. Хората с български имена, които правят официални изявления по повод на русофилите и мен, това са само марионетки на истинските господари на днешната българска държава.

Още по темата

Благодаря Ви, скъпи български приятели, за подкрепата, помагайте на Николай Малинов. Той е истински български патриот, ние всичко много го обичаме. Желая на всички Ви добро и сили за възраждането на онази България, която изгубихте.

И аз също“, заключава Решетников.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: FacebookЛеонид Решетников
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
6
 
7
 
! Отговори
до 120 от 1 преди 4 години
В едно си права че Руснаците са лоши и ще отмастят с тях Бългрия винаги е губила всичко лошо в Бългрия се спонсорира от Руснаците !Като те ни ни уважават и ние няма да им малчим държава на 1300 години сме!България е дала на руските азбуката а те са ни освободили от Турско иго.
115
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ние сме славяни"Хей ва тник такова животно нема......
114
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боби и ели.....и тях ли изгониха, че не ги виждам на амбразурата?
113
16
 
6
 
! Отговори
Азиатски Хан преди 4 години
"Марш обратно на печката ва тник азиатски" *** азиатски е ти си.Ние сме славяни.Вие сте от монголски произход.Забравих ли си? Монголо-татари...(татари -булгари).Ханове-правителите на ***..Всички Ханове от монголски произход.
112
10
 
10
 
! Отговори
хуев ден преди 4 години
До Анонимен"Един хубав ден за България."Грешиш малко. Няма ни един хубав ден за България.
111
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия да затваря посолството според мен и да къса всякакви дипломатически отношения с България. Сега сме сателит на САЩ и е крайно време да развеем американското редом с натовското и еврогейското знаме във всеки областен град. Да бъде свобода и разврат !
110
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A сорос кога?
109
23
 
19
 
! Отговори
Партизанин преди 4 години
Довиждане, генерале!България скоро пак ще бъде свободна и ще Ви посрещне с почетен караул и цветя!
108
6
 
6
 
! Отговори
Bg izmet преди 4 години
КИТАЙ ЩЕ ТЕ ПРИЕМЕ. ТИ ДОПРИНЕСЕ ДА НАМРАЗИМ РУСНАЦИТЕ. НЕКА ПУТИН РЕШИ ЗА ТЕБЕ.КИТАЙСКИ ДЯВОЛ.
107
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ситуацията е сложна помним как Турция и Русия си усложнена отношенията заради сваления самолет.Турците пострадаха много, нямаше Руски туристи ,енергийните проекти бяха замразени ,търговските отношения се влошиха.Дано заради този случай и ние да не пострадаме като Турция.
106
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 119Брутално грозно изказване. Всеки е с физиономията си такава каквато е.
105
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде стига. Шпиони е имало и винаги ще има.Докато има противопоставяне. Ние няма как да не сме наясно, че в момента с Русия отношенията ни са доста странни и сложни. И че си има шпиони. Да не падаме от луната. Само обаче не си мислете че няма и американски шпиони или най - общо казано шпиони на запада.Който си го мисли е голям ***. Нека да оставим шпиономаията. За много хора шпионажът е рутина.. А други си вършат работата да ги ловят. Това изобщо на мен не ми е интересно. Никак
104
5
 
17
 
! Отговори
Ноу комент преди 4 години
"Желая на всички Ви добро и сили за възраждането на онази България, която изгубихте."Без коментар...
103
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такъв добър език и култура не може да се срещне в никое писмо от Запада, САЩ или Германия. Българските политици страдат от Стокхолмски синдром спрямо Германия и САЩ. Подиграват им се с Фолксваген, а те търпят като търпелива женица спрямо насилника си. Русия иска да инвестира в проекти, които ще носят милиарди инвестиции и приходи, а те бягат.
102
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
10 години са малко за този дърт...... Трябва 10 доживотни забрани да му сложат за влизане в България за десет следващи живота.
101
17
 
17
 
! Отговори
Fil преди 4 години
Не съм на вътре с политическите тънкости, нито знам греховете на руснака, но намирам написаното от Решетников за вярно и силно.
100
11
 
21
 
! Отговори
Решетников преди 4 години
Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.
99
15
 
23
 
! Отговори
Американец преди 4 години
Кога ли някой Хамериканец ще каже толкова топли думи за България и народът й?Друго си е да помпаме американските централи и военни компании.По много лош път е тръгнала България, кво стана с визите?Винаги Западът ще ни третира като хора втора ръка, и ще ни дои до смърт.
98
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Николай Малинов мога да му помогна с една права лопата, да не се мъчи. Патриот бил той, маймун...
97
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Решетников , марш в блатото откъдедо си изпълзял ти и подобните ти.