СЗО: Болните от коронавирус надхвърлиха 16 милиона

За едно денонощие са регистрирани повече от 226 хиляди случая
13
СЗО: Болните от коронавирус надхвърлиха 16 милиона
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Броят на потвърдените случаи на новия коронавирус в света е надхвърлил 16 милиона и 340 хиляди показват публикувани вчера данни на Световната здравна организация, цитирани от ТАСС и БНР.

Още по темата


За едно денонощие са регистрирани повече от 226 хиляди случая. Починали са над 4 хиляди души, с което общият брой на жертвите на вируса е близо 651 хиляди.

Най-много регистрирани случаи има в Съединените щати (4 209 509), следват Бразилия с 2 419 091 и Индия с 1 483 156 случаи на заразени. В Европа заразените са 3 261 042-ма, а починалите - 210 897.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
sherlock преди 3 години
17,176,000 sa v momenta!
9
2
 
1
 
! Отговори
Брей преди 3 години
рекох че в България е надхвърлил 16 милиона. Много паника много нещо заради тази настинка. Хората си прецакаха икономиките заради *** съвети на корумпираното СЗО!СЗО опитваше от години да обяви световна пандемия единствено със цел да облагоротеелстват медицинската мафия. Е тази година успя. Един куп пари се потрошиха за пре-скъпа и напълно ненужна медицинска апаратура и лекарства.Известно е че в редиците на директорите на СЗО има доказан масов убиец от африка!Правете си изводите!
8
1
 
1
 
! Отговори
Vsndn преди 3 години
Този който заглавието на статията му кукат 16 милиона кукувици в главата
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ви кажа честно, и аз като много от вас гледах досега с някакво пренебрежение към този вирус, обаче онзи ден като видях Григор Димитров на какво прилича - ами че той изглежда остарял с 5 години. Вирусът направо го е разсипал. Трябва много да се внимава с това чудо.
6
4
 
5
 
! Отговори
Лекар преди 3 години
Доц. Мангъров се оказа абсолютно прав!! Случайно ли Муфтаджийски,Кантара, Кунката и Бай Киро Пенсионера се скриха като плъхове пред котарак???!
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЗО се изложиха тотално с тази инсинуация за Ковида. А забелязвате ли как се броят болните. Всички заразени от началото (дали са само с антитела и безсимптомни няма значение, всички в един кюп), ама оздравелите не се вадят от статистиката. Ясно е че това тотална манипулация и опит за масова паника...И още нещо, да сте чули СЗО да обяви колко са оздравелите за деня...е няма и да чуете!
4
2
 
5
 
! Отговори
Инфекционист преди 3 години
От " 👑 корона НИКОЙ НЕ Е УМРЯЛ,щото от настинка не се умира!! Тоя неграмотен етиопец,без медицинско образование / вижте му физиономията/,по недоразумение шеф на СЗО и чиновниците около него са ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА,източваща публичен ресурс,за лично облагодетелстване!! Не случайно Тръмп им спря финансирането!!
3
2
 
4
 
! Отговори
kolio преди 3 години
И са шо ки праим.Фанаа само от Кожид да умират от друго не,по телевизоро кажуват 16 милиона,ама как питаш половината град и у чужбина шо работат никои не познава умрвел.Превод:Ами сега какво ще прави,маи само от кожид умират.По телевизията казват 16 милиона,ама никои не познава умрял нито в градът нито по чужбина?
2
1
 
7
 
! Отговори
456 преди 3 години
Някой може ли да каже колко процента са 16 милиона от 8 милиарда ?
1
1
 
11
 
! Отговори
123 преди 3 години
СЗО са организация на Илюминатите. Излъгаха целия свят с ковид19.