"Северен поток 2" е възобновен въпреки ареста на Навални

118 км тръби остават да бъдат положени в датски води
25 яну 2021 07:55, Ния Христова
34
"Северен поток 2" е възобновен въпреки ареста на Навални
Снимка: БГНЕС
Строежът на газопровода "Северен поток 2" бе възобновен, въпреки наложените санкции от Съединените щати и резолюцията на Европарламента за спирането му след ареста на Алексей Навални, предаде АФП.
 
Специализираният кораб "Фортуна", който е собственост на руска компания, започна работа в изключителната икономическа зона на Дания, която се намира южно от балтийския остров Борнхолм.
Още по темата
 
Проектът трябва да доведе до удвояване на доставките на руски природен газ за Германия и е почти завършен. 118 километра тръби остават да бъдат положени в датски води.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
16
 
8
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
3 000 000 000 ЛВ . НАШИ , НАРОДНИ ПАРИ ,КОИТО СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ПОДАРИ НА РУСИЯ СА НАШИТЕ САНКЦИИ !!!БОКСОВИЯ ДРЪН-ДРЪН КОМЕНТАР ЗА НАВАЛНИ Е КРЪЧМАРСКАТА МУ ИЗЦЕПКА !!!
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой каквото може най-добре, това прави.
8
5
 
23
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
До анонимен 5 Никой няма да гърми това безполезно нещо, който ако си направиш труда да прочетеш е и престъпник, крадец и лицемер използващ непълнолетни за своите користни цели. Навални ще живее дълго, гадно и безсмислено, а и повече никога няма да напусне Русия.
7
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо ли? Европа приказва, а Путин действа. През последния месец цената на природния газ в Европа се вдигна, но Русия нито на куб метър не увеличи физическите обеми от своя територия. Газпром усилено продава руския природен газ, запасен в неговите подземни хранилища на територията на Европа. Русия спря електронната търговияна ПГ за Европа. Русия пълни своите огромни газовози и по Северния морски път доставя ПГ в Югоизточна Азия. Русия реже ЕС от доставка на нови количества ПГ от РФ.
6
8
 
7
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 3 години
...IMPERIAL PUTIN....NAPRED RUSIYA
5
4
 
38
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
САЩ налагат санкции вече втора година, е и? Европа и Русия сами си решават икономическите взаимоотношения. Всеки здравомислещ политк, човек в Европа знае, че Навални е проект на ЦРУ и компания, който съвсем случайно точно сега се завърна в Русия.
4
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно дали в безсилието си да го спрат няма да го гръмнат и да изкарат виновна някоя "забравена" мина от втората световна война.
3
4
 
8
 
! Отговори
...TURKISH POWER.. преди 3 години
...THE KING IS BACK.....PUTIN POWERFUL TEAM
2
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само бизнес, нищо лично.
1
1
 
43
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Кучетата си лаят кервана си върви.