Марко Милошевич бил взел руско гражданство

Синът на починалия Слободан Милошевич отдавна живее в Русия
28 яну 2021 13:15, Екип на Dnes.bg
29
Марко Милошевич бил взел руско гражданство
Мира Маркович и Слободан Милошевич. Снимка: архив, БГНЕС

Марко Милошевич, син на починалия в затвора на трибунала в Хага бивш президент на Югославия Слободан Милошевич, се оказва, че е получил руски паспорт, пише Собеседник.ru. Освен това според руския сайт Марко Милошевич има връзка с рускиня, която е дъщеря на бивш председател на руския Конституционен съд.

Марко Милошевич заминава за Русия заедно с майка си Мира Маркович в първите години на 21 век. Двамата получават политическо убежище.

Мира Маркович почина в Москва през 2019 г. За Марко Милошевич се знаеше много малко. В пресата в Сърбия пишеше, че той управлява няколко нощни клуба в столицата на Русия.

Според руския сайт Марко Милошевич вече е руски гражданин. Поне от 201 4., когато му е издаден руски паспорт.

Освен това било ясно, че синът на бившия югопрезидент обича моторите. Той имал Наrlеy-Dаvidsоn и Honda CBR600F. В гаража на Марко Милошевич имало и автомобили: Audi A4 и Mitsubishi Lancer.

Освен това Собеседник.ru установил, че Марко Милошевич има връзка с Ирина Баглай, която е дъщеря на бившия председател на руския Конституционен съд Марат Баглай.

Ирина Баглай притежавала земя в Рубльовка – елитен район на Москва, известен и като Бевърли Хилс на Русия, констатира руският сайт. Той още бил установил бизнес отношения на Марко Милошевич с Игор Тарасенко, който печели от държавни поръчки, както и с роднина на бивш руски генерал от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците си прибират мюретата, но какво могат такива, освен да управляват нощни клубове? Путин може да го готви за главен управляващ на стриптийз клуба му в Геленджик.
2
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия винаги са правили толкова много за своите славянски братя сърби. Затова сърбия е велика днес.Други народи намазали много от руската дружба - поляци, украинци, беларуси, арменци, чехи, унгарци, балти и българи.С приятел като Русия, не ти трябва враг.
1
9
 
12
 
! Отговори
Лаик преди 3 години
И що да не вземе - едричкия актьор Депардийо как взе.........хм...