Украйна твърди: Путин е болен, ще предаде ли властта?

Властите се позовават на данни на украинските спецчасти
28 яну 2021 17:15, Нели Христова
115
Украйна твърди: Путин е болен, ще предаде ли властта?
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин има проблеми със здравето и е стартиран процес по предаване на властта, според данни на украинските спецчасти, цитирани от агенция Unian.

"На фона на все по-очевидните здравословни проблеми на Владимир Путин и забележимите физически затруднения при изпълнение на публични изяви като държавен глава, в Русия започна сдаване на властта", пишат анализаторите от разузнаването в своя бюлетин от Бялата книга.

В същото време от разузнаването вярват, че Русия и след Путин ще води също толкова агресивна политика спрямо Украйна.

Освен това т. нар. от тях "путинизъм" ще продължи да процъфтява в страната, твърдят експерти от спецчастите.

Целите на Русия по отношение на Украйна, съгласно Бялата книга, са да я задържи под влиянието си и да възпрепятства процеса по присъединяването й към ЕС и НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
17
 
8
 
! Отговори
Бай Баяни преди 3 години
Путин физически може би не е болен, но страда от наполеоновия синдром( мания за величие).
54
9
 
10
 
! Отговори
До 52 преди 3 години
И стига с тая славянска измишльотина. Още никой сериозен историк не е доказал съществуването на славянски етнос, защото това е имперска руска доктрина от 18в. Който се чувства славянин, прав му път към руската клоака. Има редица изследвания, доказващи, че българина е европеец от средиземноморски тип и няма нищо общо с изостаналите азиатски *** на изток (освен, че сме ги цивилизовали през годините).
53
7
 
6
 
! Отговори
До 52 преди 3 години
Гладомора.
52
21
 
13
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Ето какво мисля аз Путин е убиец, бандит и продукт на КГБ, който се опитва да всяка ситуация в своя полза. Всички ние разбираме кой и какъв е Путин. Ние трябва да се върнем към концепцията на Рейгън: Мир с помощта на силата. Защото единственият език, който разбира Путин е езикът на силата.Джон Маккейн
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най големия оратор си остава Фидел Касро. Но това не правеше кубинците здрави, свободни , богати.
50
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашия ТАТО и той говореше с часове без да чете. И нашия Тато бе най великия Артист. Ловец, народни хора, ръченица, посреща и изпраща велики политици,
49
12
 
8
 
! Отговори
Световна к-я преди 3 години
Брей....цял час си слушал глуопстите на Путин. Сигурно навремето си слушал и Фидел Кастро. Оня пък по 3 часа говореше едно и също пред латиноамериканците -без да каже нещо съществено.
48
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости,кога Русия е била агресивна спрямо Украйна? Точно никога,та те са един народ,украинците са руснаци по произход,но ги откъснаха от Русия.Не искаме конфликти и напрежение под носа ни,ама изобщо не ни харесва.И не ни харесва да се гаврят със славянските народи години наред,стига,искаме мир!
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във всеки договор има клаузи за неизпълнение и неустойки -
46
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами българите това не ги интересува стига сте вършили работа на краварите да настройвате хората срещу враговете на краваршингтонда той е най-големият им враг и всичките им послушници само с това се занимават да ни обясняват каква е русия и путин какамито и ще да са -ние с тях почти нямаме работа а американските бази в българия а визите дето не падат 30 години егати и слугите 30 години слугинаж и нищо- освен да им всемат пари за неродени самолети
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен. . . здравият Байдън не можа да си намери вътрешния джоб на сакото, да си закачи химикалкатаБорбата с химическите продукти е въвела термин писуалка, излиза че се гъбаркаш с ГрандПа Джо
44
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мине не мине месец и се пускат дежурните новини за "тежко здравословно състояние" или Ким чен Ун или на Владимир Путин.
43
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако болен няма да разберем. Ще изкарат следващото копие. В тия географски раиони. Вожда е винаги жив. Така е от времето на Чингиз Хан.
42
10
 
13
 
! Отговори
точно преди 3 години
До Анонимен 45 Точно в десятката - тия сами си отрязаха "хайвера" и сега само ще гризат подхвърлени от байдъновци останки и ще изплащат отпуснатите им заеми! Такъв майдан им спретнаха господарите от фащ!
41
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Украинците се надяват на субсидии и помощи. Ама няма. :) Ни от Русия, ни от ЕС, ни от САЩ. Що не питат Полша? По-лесно е.
40
13
 
23
 
! Отговори
ха ха ха преди 3 години
Вчера изгледах цялото му изказване он лайн при откриването на форума в Давос - не само е здрав, но и по-умен управник рядко съм слушал! Един час изказване без да чете, при това в отлична форма и най-вече с прекрасно познаване на всички проблеми и техните подбудители в света! А украинците умират от ужас, защото бедността им ще е страшна щом транзита спре..
39
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лили кви ги върши като нездрав, а ако оздравее малее от Владивосток през Виена, Врага, Верлин, Вариж, Мадрид ги оставяме, Лондон също-Карел Марс и Фридрих Сникерс са погребани там до Чарлс Дикенс. . ., Вю Йорк, Вашингтон Та до Влес Ангелис и Всиятъл ще мислят, четат, пишат и говорят на украински ли на арменски ли или на украински когато сите тия руски понанаюут, майана филибето из Кършака не си дават староиндийския ромски
38
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПУТИН НЕ Е БОЛЕН- ТОЙ СИ ГЛАСУВА ЗАКОН ЗА ДОЖИВОТНА ЗАЩИТА ОТ ПРЕСЛЕДВАНЕ- НО ЩЕ ПОЧАКАМЕ И ЩЕ ВИДИМ- ДЪЩЕРИТЕ НА СТАЛИН ЖИВЯХА И УМРЯХА В САЩ, РОДНИНИТЕ И ГОРБАЧОВ ЖИВЕЯТ В ГЕРМАНИЯ, МИЛИОНЕРИТЕ ИМ ЖИВЕЯТ ПО СВЕТА- ЗАЩО.
37
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин е здрав и жив вие си дрснкате
36
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нов клонинг и ще е на шест!