Лавров: Русия ще отговори на неприятелски действия на САЩ

Вашингтон ще предприеме скоро нови мерки спрямо Москва
8 апр 2021 13:45, Елка Василева
127
Лавров: Русия ще отговори на неприятелски действия на САЩ
Снимка: архив, БГНЕС

Русия ще отговори на всякакви бъдещи неприятелски действия от страна на Съединените щати, заяви руският министър на външните работи Сергей Лавров в Казахстан, където е на посещение.

По думите му американската политика на санкции спрямо Русия води до задънена улица и не постига желаните от Вашингтон резултати, предаде БНР.

Още по темата

„Трябва да разчитаме на себе си, защото нито Съединените щати, нито техните съюзници са надеждни партньори. В ключовите за развитието на държавата области не можем да зависим от техните настроения и от това с кой крак са станали сутринта“, каза Лавров.

По-рано говорителят на Белия дом Джен Cаки съобщи, че в близките седмици Съединените щати ще предприемат нови мерки спрямо Русия.

По информация на агенция „Блумбърг“ администрацията на президента Байдън обмисля въвеждането на нови санкции и изгонването на руски дипломати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
18
 
! Отговори
Ха, преди 3 години
краварите щели да предприемат нови мерки. Както се казва плаши Пейо гаргите.
2
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Великия Лавров отново си търси внимание като ученичка с ниско самочувствие. Дерзай!
1
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя кято Севернокореца. Цял ден говори на руснаците за Сащ. Реално Сащ нито са ги нападнали,нито ще ги нападат... просто си върви комунистическата пропаганда. Когато народа ти е гладен единственото спасение е да го буташ във военни действия и алабяници национал социалистически измислици.