Медведев: Война между Русия и НАТО ще е катастрофа

„Луди глави“ в НАТО разсъждавали за такъв сценарий
27 яну 2022 10:10, Елка Василева
168
Медведев: Война между Русия и НАТО ще е катастрофа
Снимка: архив, БГНЕС

Сценарий, при който Украйна ще реши да тръгне по силовия път по отношение на Донбас, сблъсквайки Русия и НАТО, ще е най-драматичен. Това заяви заместник-председателят на руския Съвет по сигурността Дмитрий Медведев пред руски медии.

Още по темата

„Това ще е най-драматичният, просто катастрофичен сценарий. Надявам се това никога да не се случи“, каза Медведев.

Той обаче посочи, че в страни от НАТО и САЩ отделни „луди глави“ вече разсъждават на тази тема. „Но аз разчитам, че това никога няма да се случи“, заключи Медведев.

За неприемливостта на война между Русия и НАТО говори по-рано и премиерът на Латвия Кришянис Каринш. По думите му страни от Алианса вече са готови за подобен конфликт, но такъв сценарий е най-лошият, тъй като това ще е много голяма световна война, пише Lenta.ru.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България е дала четмо, писмо и религия на монголците от Московския Улус, но те и до ден днешен нямат собствена дума за МИР, а само за ВОЙНА, защото това е основният им поминък от времето на Чингиз Хан - грабеж на територии, оплачкосване и унищожаване на артефакти на поробените народи !
18
8
 
9
 
! Отговори
до 14 преди 2 години
изтърка се това клише пич, Русия е Русия не защото някой олигарх си е купил къща на Запад, ама ти си толкова огранечен че не можеш да го схванеш. Ти да не им переш долните *** на рашките че знаеш кой какво носи като марки.
17
13
 
14
 
! Отговори
ДО 14 преди 2 години
До АнонименМужика не е толкова глупав. Много добре знаят за какво става въпрос.Просто са смачкани тотално.Само виж Невални.Който реши открито да каже нещо срещу Кремъл- веднага му се пращат службите и е унищожен.И това в Русия се случва от 100г.Путин, като тотален смешшнник, си променя конституцията, да се окопава във властта.Иначе, излиза и заявява каква велика демокрация била РУсия. Присмива се на Запада.А българските изпадат във възторг, как Путин громи ссо...р..оссо.идите.
16
9
 
16
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Не мисля , че някои има интерес от ядренна войнаАко украйна опита да нахлуе в донбас трябва да бьде спряна сьс всички средства
15
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
7 че е цирк за пред хората факт. Но Русия не го приема така. За САЩ и запада е отвличане от проблема с ковид и неработещите ваксини, които обаче са задължителни. Хората са пред революция. Само един много страшен враг и опасност от война може да укроти тоя революционен дух, който вече излиза на яве. Но Русия приема заплахата на сериозно и изобщо не играе игрички. Русия вече десетилетия на ред е ограничавана и за нея това не е пореден цирк, а палене на фитила. Дано ония на запад го осъзнаят.
14
5
 
10
 
! Отговори
Геронтокрацията преди 2 години
Ще съсипе света. Логиката на дъртите е, само ние ли ще мрем?! Ще вкараме в гроба поне половината човечество.
13
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако бях дърт като Байдън щях да искам да си ида от тоя свят с фойерверки. Да му мислят младите.
12
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление правителство на К. Петков вместо да си гледа работата тръгна по чужди сценарии. Вече загуби цял месец, в които се занимава с югославските кучета наричани макета и с руско-украйнските дрязги. Обществото има други приоритети - инфлацията, битовите сметки, изриване на гешефтурата и наказание за гербавите крадци.
11
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 13 "Цялата кремълска политическ върхушка напада западния свят, колко бил лош и враждебен. КОлко било лошо там.В същото време, на всички кремълски политици децата им живеят в същия този Запад.Дори и същите тези политици имат къщи в САЩ и Европа, за да преживеят старините си." Като гледам всички руски политици, облечени и обути от глава до пети в западни стоки, и си мисля, колко ли се забавляват да лъжат обикновения мужик колко е зле запада, докато се къпят в западен лукс. :)))))
10
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата кремълска политическ върхушка напада западния свят, колко бил лош и враждебен. КОлко било лошо там.В същото време, на всички кремълски политици децата им живеят в същия този Запад.Дори и същите тези политици имат къщи в САЩ и Европа, за да преживеят старините си.
9
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 7 "Няма досега случай между НАТО и Русия да е имало военен сблъсък..." Всъщност, имаше на няколко пъти напоследък: в Нагорни Карабах, в Сирия и в Либия и всеки път на ушанките им наритаха капачките.
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е тавариш, но го кажи на тия дето още живеят в 1968! Ние отдавна сме в 21 век и знаем, че мирът и сътрудничеството са единствените възможни опции. Но има хора, а с тях и народи, които си мислят че като искат нещо ще наказват и изолират тоя дето го има, ще го канят на война даже, за за им го даде. Е, мутрагенството свърши. Или уважаваш, или вървиш по дяволите. И това важи за всички.
7
20
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
КОМУНИСТИЧЕСКАТА БЕЗБОЖНА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО НАПАДНА БЪЛГАРИЯ !!!! НАПАДЕНИЕ НАД УКРАЙНА Е НАПАДЕНИЕ НАД БЪЛГАРИЯ , ЗАЩОТО ФАЩ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВАТ УКРАЙНА ТАКА СА ПОДПИСАЛИ, А ФАЩ Е В НАТО! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ИЗЦЯЛО ДА ПРЕМИНЕ НА ГАЗОПРОВОДА ТАНАП И ДА СПРЕ ДА ПЛАЩА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЧИСТОТО ЗЛО!
6
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не друго ще се изтрият пияниците от лицето на земята
5
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Той обаче посочи, че в страни от НАТО и САЩ отделни луди глави вече разсъждават на тази тема." Путин е този, който заяви, че Русия възнамерява да търси "решения" в отговор на разширяването на НАТО и че те могат да бъдат "всякакви", след което демоностративно си направи среща с Генералния щаб на руската армия, тъй че крадеца вика "дръжте крадеца". Истината е, че всяка сериозна страна разработва планове за действие в зависимост от обстановката. Да не го прави означава да е неподготвена.
4
14
 
16
 
! Отговори
ДО 3 преди 2 години
До taschunka witkoКазваш, идва някоя държава и ни каква каква политика да водим за нашата сигурност.Същата държава е навлязла в друга такава с войските си и не иска да ги изтегли.Ноо, НАТО били войнолюбци??Истинска логика на съветофил-путинофил.
3
22
 
18
 
! Отговори
taschunka witko преди 2 години
Много правилно, истинските военнолюбци са откачените от НАТО.
2
1
 
21
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
МИР МИР МИР да има само МИР
1
25
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха, пак НАТО бил виновен.А, вие какви сценарии развивате?Окупирате си суверенни държави, никой да не ви казва нищо?Поставяте ултиматуми към суверенни държави каква политика да водят за сигурността на държавите си- пак НАТО бил виновен.Само вие- кагебисти=съветофили сте най-миролюбивите. Които при всички преговори сте с калашника насочен срещу опонента и пръста на червеното копче.