Песков: Много хора в Русия разкриват истинската си същност - предатели

Те сами изчезват от обществото, така става прочистването, допълни той
17 мар 2022 18:00, Анисия Иванова
157
Песков: Много хора в Русия разкриват истинската си същност - предатели
Снимка: БГНЕС

Кремъл заяви, че много хора в Русия сега разкриват истинската си същност и се проявяват като "предатели". Сред тях той посочи тези, които напускат работата си и  Русия, предаде Ройтерс.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков направи този коментар във видеоконферентен разговор с репортери, ден след като президентът Владимир Путин отправи остро предупреждение към руските "предатели", които по думите му Западът иска да използва като "пета колона", за да унищожи Русия.

Още по темата

"В такива трудни времена много хора показват истинската си същност. Много хора се проявяват, както казваме на руски, като предатели", заяви Песков.

"Те сами изчезват от обществото. Някои напускат постовете си, някои напускат активния си професионален живот, някои напускат страната и се местят в други страни. Ето така става това прочистване", заяви Песков, цитиран от БТА.

Той имаше предвид вчерашното изказване на Путин, че Русия ще премине през естествено и необходимо "самопрочистване", а народът може "да различи истинските патриоти от изметта и предателите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
15
 
6
 
! Отговори
Й. Сталин преди 2 години
Най-опасни са вътрешните врагове и предатели. Те трябва да се елиминират първи. След това победата над фашизма ще е лесна.
38
2
 
19
 
! Отговори
129 преди 2 години
Песков с този розов телефон да не стане така и той да разкрие накрая истинската си същност :))
37
17
 
5
 
! Отговори
Нато и американците преди 2 години
Ще ги изселим от източна европа. Те ни докараха чернобил и зеленски. Инсталирахатерористи заради които руснаци умират за свободата на ЕС И РУСИЯ
36
2
 
13
 
! Отговори
d преди 2 години
каквото сам си направиш никой не мож ти го направи пескович
35
2
 
23
 
! Отговори
пфффф преди 2 години
Алооо Песков как е държанката ти в Швейцария бе?Тя от предателите ли е или е от верните на властта хора?А ти с милионите долари в банките от кои си бе сладур?Май от вас трябва да се прочисти руското общество.
34
1
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Наш Баце е класи над Пyтин, той много добре энае, как трябва да го приеме българина
33
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
робите от българия заговориха
32
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега държат границите отворени да избягат богаташите, но ще затворят границата за работниците и селяните, за да им работят.
31
18
 
9
 
! Отговори
Възраждане на СССР преди 2 години
Враговете вече са и сред Руския народ!! Западната пропаганда е промила мозъците дори и на руснаци. Време е за чистка по Сталински!! Всеки който оспоррва решенията на президента Путин, заслужава разстрел. Но първо трябва да работи в лагер, за да изработи куршума си!!
30
1
 
17
 
! Отговори
whistleblower преди 2 години
За него който има различно мнение от неговото е предател? Пета колона имат те тук и в други бивши соц. държави. Запада няма нужда от пета колона - хората сами виждат кое е по-добре за тях и си го искат за това е демокрацията да имаш право да избираш а там нямат или правят каквото им кажат или ако не - са предатели. Който не иска демокрация прав му път да отива в Русия никой не го спира. Не искаме желязна завеса повече!
29
1
 
20
 
! Отговори
,,другар" преди 2 години
Хаа,децата на елита са в омразния запад,Кабаева с копелдаците на Путин е в Швейцария,а бедният руснак ако напусне блатото е *** и предател.
28
0
 
0
 
! Отговори
Прилепат преди 2 години
Сверявайки данни на Песков стигна до извода , че Синестро използва силата на жълтия фенер и превърна НЕВИДИМИЯ, ЗЕЛЕНИЯ ФЕНЕР, ГАНДАЛФ СИВИЯ в предатели
27
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако искате да видите население предатели, кликнете да видите какв Прага през 39а посрещат немците, 42а когато се събират да плачат за Хайдрих . . . и как същатата тази Прага през 1945 посреща Съветската армия . . . и още как през 1968 . . . . Времаната разни, Посетителите различни. Населението еднакво - дълбоко непаметно и просташки вулгарно. дори на снимките от 39 и 42 се виждат пражаци които се хилят дигнали опнатите си десници
26
0
 
8
 
! Отговори
Последно преди 2 години
Сами ли изчезват или им "помагат" да изчезнат?
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20: то бездарниците отиват в руската армия за да цоцат обществените пари. И като се почне със Шойгу, Песков, Путин, ФСБ-тата ъъъ нали говорим за същото нещо: агентите на ФСБ да отиват в Сибир, всичките генерали да отидат в Сибир, Путин да отиде в Сибир.
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...Не...тези хора не искат да ги управляват диваци...Няма ли ви вас на власт,предполагам че биха се върнали в Русия...бягат заради вас....безотговорна шайка престъпници...
23
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се борим с руския народ, а с режима на Путин, който му е отнел свободата и го използва за "жив щит" и пушечно месо.
22
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха. Смешен е тоз Песичинник. Имаха сделка с руския народ - дават им пари от нефта, руснаците взимат продукти от Европа. Ако сделката се промени, става различно, по-различно за Пясъчинников и Пуютльоров.
21
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна ще освободи Русия от Путин.
20
0
 
8
 
! Отговори
до 23 преди 2 години
Айде дано да си ходят диктаторилизниците....СВЯТА И СВОБОДНА РЕПУБЛИКА заслужаваме!!!!