Разкрития за отклонени европейски средства от Марин льо Пен

ЕС опитва да си върне средствата
Обновена: 18 апр 2022 08:46 | 18 апр 2022 08:37, Росен Стойчев
58
Разкрития за отклонени европейски средства от Марин льо Пен
Снимка: БГНЕС/EPA

Европейският парламент се опитва да възстанови средства от кандидата за държавен глава на Франция Марин льо Пен, съобщи Фигаро.

Това показва ново журналистическо проучване. Твърди се, че Льо Пен и депутати от нейната група, са действали неправомерно със средствата.

Смята се, че те са злоупотребители с европейски фондове.

Още по темата
Обвинения са повдигнати и на нейния баща Жан - Мари льо Пен. Твърди се, че кандидатката за държавен глава лично е отклонила 137 000 евро. Използвала ги е за разходи за персонал и събития. Това е станало в периода, в който тя беше френски представител в Европейския парламент.

Европейските представители ще опитат да си върнат общо 617 000 евро. Разпити са били провеждани през миналата година. Френски прокурори също работят по темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: ФранцияЕСМарин льо Пен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
5
 
! Отговори
Много просто преди 2 години
Отклонени средства, неправомерно харчене, сексуални престъпления, агент на чуждо разузнаване - знаем ги ние похватите на лицемерите за дисквалифициране на политическите противници. Ако и това не сработи, следва интензивно гласоподаване по пощата. Ако и това не помогне, никога не е късно за организиране на корупционен скандал
41
3
 
9
 
! Отговори
тя преди 2 години
Марин льо Пен - президент !
40
2
 
16
 
! Отговори
Ало преди 2 години
Няма начин да й измислят нещо.Тия избори, както и нашите са предварително решени
39
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аууу точно между двата тура на президентските избори... колко случайно...
38
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕП построи сградата в страсбург за 1 милиард евро без търг. Имаше съмнения за корупция и приятелски фирми. 1 милиард тогаз е вероятно 7-8 милиарда сега.
37
4
 
15
 
! Отговори
Марин и Весо Нафтата преди 2 години
Марин льо Пен идваше в България да се ръкостиска с Марешки докато обиждаше българските имигранти, че били втора ръка хора. Взе на Марешки, мафиота негодник, мръсните пари да си финансира кампанията, това е.
36
6
 
26
 
! Отговори
Ха ха ха преди 2 години
Тия от ЕП действат като шпиц команда! Някой да не им пее в хора и хоп злоупотреба в правилния момент!А да попитам , какво става с договорите между УрсузА и Пфайз***р?! Нещо покрай войната затихнаха неудобните въпроси!!!
35
25
 
10
 
! Отговори
Боби преди 2 години
Тук рyшляшкитe трoлове яко се мобилизирали - "гендари", евроатлантически ценности, Орбан. Цяла плеяда от опорки, омешани като спагети - на кой както му харесва. Че Макрон не е стока, напълно съм съгласен, за нещастие опонентите му са далеч под нивото му. Чак да си кажеш, че е планирано, ега си.
34
3
 
5
 
! Отговори
Taню преди 2 години
За побързалите да се изкажат - безпорно пр екипът на госпожата не пести тези и разпалване на страсти. А за пр екипи и ивенти, колко още повече се раздава, не е истина. Тази чуваемост и осигурява поне 5% процента балон нагоре (по в. "Фигаро"). А плоскомислещите не питат, откъде тези средства? Защо един Земур с по-ясни тези и формулировки остана далеч назад? Щото го няма "на телевизора" и има ограничен бюджет, който харчи да надъхва провансалците. А щерката обеща рай за сенегалските гета, например
33
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страх тресе Макрон и копания, щом стигнаха до тук. Дано да го изринт тоя, че и Европа да се отърси малко. Но Макрон е по угоден на гоподарите.. все още
32
2
 
34
 
! Отговори
Ламята преди 2 години
Айде започна се с моделирането на "правилните" мнения и настроения, преди изборите.
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 34А на американски марионетки? Или викаш то това е същността на дмокрацията, ид'ио'те?!
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма лошо. А от предишните и сегашни ръководства на еп и ек КОГА?
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 35 АнонименА аз неодобрявам наркозависимиГендари да имат власт или да участват в властта. Те трябва да бъдат ефтаназирани понеже не са полезни за света а само хабят кислорода на планетата
28
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мм да аааа ! Нормални евроатлантически предизборни фалшификации и очерняне ! А къде са така наречените евроатлантически ценности ?
27
3
 
7
 
! Отговори
До Таню преди 2 години
Малко поне се осведоми преди да грачиш,избори за президент във Франция 2012-19%,2017-21.5%,2022-23.1%,2022-51% прогнозни резултати в балотажът,дай боже всекиму такова недолюбване!
26
4
 
9
 
! Отговори
аз преди 2 години
До Taню - не знам как реши че франсетата не я долюбват. на последните избори взе 23% което е малко повече от колкото Тиквун завоюва последно.
25
7
 
18
 
! Отговори
Bill преди 2 години
Обвинението, хвърлено точно в този момент си е жива намеса в изборите.Пък дори после да бъде оправдана-загубата на изборите никой няма да я компенсира. Важното е Франция да остане в НАТО, което е основна цел на САЩ, а ЕК отново действа като тяхно зомби. И после някои наричат тази система Демокрация?!!!
24
5
 
15
 
! Отговори
аз преди 2 години
Пак ли бе? Виждате че на избори не можете да я биете и почвате с глупостите. Предния път беше някакво изказване в Туитър 10 години по-рано. Жалки сте!
23
11
 
6
 
! Отговори
Taню преди 2 години
Има ли учудени? Тая популистка от десетилетия живее на чужди пари, затова и франсетата я недолюбват, не само заради глyпави тези...