Остин: Украйна може да спечели войната с Русия, ако има добра техника

Не искаме Москва да може бързо да се възстанови, заяви Лойд Остин
25 апр 2022 13:37, Анисия Иванова
286
Остин: Украйна може да спечели войната с Русия, ако има добра техника
Снимка: БГНЕС

Украйна може да спечели войната с Русия, ако разполага с добра техника, заяви министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин след съвместно посещение в Киев с държавния секретар Антъни Блинкън, предаде Франс прес.

"Първото нещо, за да спечелиш, е да вярваш, че можеш да спечелиш", подчерта Остин пред медиите след завръщането си в Полша. "И те са убедени, че могат да спечелят", добави той, визирайки украинците.

"Те могат да спечелят, ако имат добра техника, силна подкрепа", добави министърът на отбраната на САЩ.

Още по темата

"Искаме да видим Русия отслабена до такава степен, че да не може повече да прави неща като нашествието в Украйна", заяви Остин пред медиите след посещението си в Киев. "Тя вече загуби много военни способности и за да съм откровен, много войски, и ние не искаме тя да може да възстанови бързо способностите си".

Русия не успява да постигне военните си цели в Украйна, а Киев бележи успехи, заяви пред медиите и държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън, цитиран от Асошиейтед прес. Той даде за пример изтеглянето на руските войски от Киев, за да се фокусират върху Донбас.

Украинското президентство публикува запис на срещата между Блинкън и украинския държавен глава Володимир Зеленски. В него държавният секретар похвали "изключителната смелост, лидерство и успех, който постигнахте, отблъсквайки тази ужасна руска агресия".

"Свикнахме да ви виждаме на запис по света, но е прекрасно, хубаво е да ви срещнем лично", добавя Блинкън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
13
 
13
 
! Отговори
САЩ преди 2 години
Ще спечели войната, а Украйна ще се раздели на две или въобще ще изчезне.
164
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, ако щатите имат желание Украйна да спечели, да им дадат съвременни оръжия. Срещу такива Русия няма да може да се бори и ще бъде тотално разбита и сломена, а ако се опита да разиграва "атомен футбол" ще бъде изравнене със земята и в Блатная няма да остане жива дори бактерия.
163
22
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
И Украйна ще я спечели войната.
162
4
 
7
 
! Отговори
Трябва всички преди 2 години
Транспортни коридори да се прекъснат. Това ще намали и жертвите. Много се церемонят.
161
10
 
1
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
Eто че думата tt ii mm (***) е изчезнала. Това между другото... Впрочем не е от значение. Вие сте домакините и вие определята кухнята.
160
3
 
19
 
! Отговори
Умен преди 2 години
Явно добре печелят САЩ от този конфликт. Ще раздухват до последно.
159
12
 
1
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
До До 170 --- Вие сте интелигентна личност (няма да кажа персона), за да не прозвучи по чуждо му, но след като думи от рода на "***" - в смисъл отбор - не пасват във форума и се звездичкосват - какво ли ще стане, ако цитирам стихотворението на Петко Славейков, "Не сме народ" или цитати от Алеко Константинов!? Според вас ще бъде ли възможно текстовете да бъдат прочетени без латинизиране или ползване на разни трикове? ;)
158
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доктор Енчев очаква путин!
157
3
 
16
 
! Отговори
Украинците преди 2 години
Се оказаха най - лековерните хора на света.
156
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мда мечтите са хубаво нещо .
155
1
 
6
 
! Отговори
Остин преди 2 години
Е украинец.
154
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мръcна лъжа! Наливат оръжия в Украйна, за да загинат повече хора! САЩ мразят всички православни християни и в момента невероятно се радват, че украинци и руснаци се избиват взаимно. Зеленски е длъжен незабавно да капитулира, за да спре тази касапница.
153
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
#ЯНКИ ГОУ ХОУМ!
152
3
 
12
 
! Отговори
Тези ли подкрепяте? преди 2 години
Руските служби са задържали Украинци изпратени от режима в Киев да убият Руският журналист Солавьов от първи тв канал ?!Ужас.
151
2
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
тези двамата на межд съд за инсцениране на конфликти по света и вместо да себорят за мир и свят без оръжие те снабдяват света с оръжие впк на сащработят на макс за какво изпратиха кулеба 3 дни да се мотае в българия как такапри толкова оръжие опряха до българското пример за ам провокация да настроиватрусия срещу българия и съответните последствия така че нови избори
150
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВСВ е дело на евреите.Хитлер и евреина сталин ДЖУГАШВИЛИ(от грузински значи еврейски син)даже са играли шах по телефона.Неслучайно Испания е неутрална в ВСВ-през нейните пристанища евреите Рокфелер прекарват в Европа петрол за вермахта,а също немските подводници минават свободно край Испания,за да стигнат до окупирана Франция за ремонт и провизии.Еврейте печелят милиони от оръжия,кредити за разрушена Европа и 70%от Палестина за образуването на израел.Подхода е същия.тоя път е украйна а не Полша
149
4
 
17
 
! Отговори
Жестоката истина преди 2 години
Има сащ има войни и смърт нямали сащ мир и спокойствие,избирайте най после какво искате за вас и децата ви?!
148
0
 
7
 
! Отговори
Марта преди 2 години
До 168 оберщурмбанфюрер______Ето така САЩ подкрепят:,,Пълен списък на войните и интервенциите осъществени от САЩ" .Автор на проучването е д-р Золтан Гросман,преподавател в държавен колеж в Олимпия,Вашингтон.
147
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, Путин е прецаканият или самопрецакалият се.
146
2
 
10
 
! Отговори
Ехаа преди 2 години
Русия показа изоставените тонове западно оръжие от ВСУ до Харков....