Остин: Украйна може да спечели войната с Русия, ако има добра техника

Не искаме Москва да може бързо да се възстанови, заяви Лойд Остин
25 апр 2022 13:37, Анисия Иванова
286
Остин: Украйна може да спечели войната с Русия, ако има добра техника
Снимка: БГНЕС

Украйна може да спечели войната с Русия, ако разполага с добра техника, заяви министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин след съвместно посещение в Киев с държавния секретар Антъни Блинкън, предаде Франс прес.

"Първото нещо, за да спечелиш, е да вярваш, че можеш да спечелиш", подчерта Остин пред медиите след завръщането си в Полша. "И те са убедени, че могат да спечелят", добави той, визирайки украинците.

"Те могат да спечелят, ако имат добра техника, силна подкрепа", добави министърът на отбраната на САЩ.

Още по темата

"Искаме да видим Русия отслабена до такава степен, че да не може повече да прави неща като нашествието в Украйна", заяви Остин пред медиите след посещението си в Киев. "Тя вече загуби много военни способности и за да съм откровен, много войски, и ние не искаме тя да може да възстанови бързо способностите си".

Русия не успява да постигне военните си цели в Украйна, а Киев бележи успехи, заяви пред медиите и държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън, цитиран от Асошиейтед прес. Той даде за пример изтеглянето на руските войски от Киев, за да се фокусират върху Донбас.

Украинското президентство публикува запис на срещата между Блинкън и украинския държавен глава Володимир Зеленски. В него държавният секретар похвали "изключителната смелост, лидерство и успех, който постигнахте, отблъсквайки тази ужасна руска агресия".

"Свикнахме да ви виждаме на запис по света, но е прекрасно, хубаво е да ви срещнем лично", добавя Блинкън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
2
 
! Отговори
До хаха преди 2 години
Май ти си с 8 клас, провери в речника как се пише образОвание.
184
3
 
5
 
! Отговори
Хикса- преди 2 години
Най-после великата Америка да изкара от канала тайното оръжие-КОСТЕНУРКИТЕ НИНДЖИ.
183
6
 
10
 
! Отговори
До 212 преди 2 години
Е какво да направят според теб - да избягат всички от Украйна понеже ги е нападнал Путин, или просто да му се предадат, и да кажат "Не искаме да имаме повече наша държава, ела да ни владееш" ?! Кажи да чуем !
182
2
 
6
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
До Анонимен 215 Явно си с трудно завършен 8-и клас, но ще ти ударя едно рамо. Между думите "образОвание" и "образУвание" има километрична дистанция. Научи етимологията на въпросните и тогава пиши разни щуротии. Няма как Украйна да е образОвание. Капиш?
181
3
 
2
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Дайте им !
180
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То за Русия мислиш, че ще е супер ли? Над 20к млади руснаци дадоха фира, 200-300 напуснаха Русия, предимно млади с добро образование, икономиката ще е леш в близките няколко десетилетия, което означава още избягали и голяма бедност. Русия приключи като държава, ако не се разпадне, ще е цяло чудо. След десетилетие ще продават само пшеница, там и сега износа е на ресурси, докато Украйна ще се вдигне и ще е добре. За назидание запада ще вкара доста пари там, та Руснаците да завиждат.
179
8
 
6
 
! Отговори
До Умен преди 2 години
Умнии, еми Русия да сложи оръжие и всичко приключва! Това зависи ли от САЩ? Защо трябва Украйна да се предаде? По каква причина? Почти всички държави от Европа пращат оръжия, не само щатите
178
5
 
8
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
ФАЩ, по-добре да се притесняват от руските подводници около бреговете си... Ама кравар от такова не разбира.
177
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво е туй##образование Украйна## бе? Нещо като кеймбричко образование ли? Прочети некоя и друга книга, дан одиш неграмотен по улицити! Русофил такъв!
176
5
 
5
 
! Отговори
Литераторъ преди 2 години
До Анонимен 208 <<< Изкуствено образование наречено Украйна >>> Никога не съм чувал за подобно образОвание с името "Украйна". Сигурно ще е нещо от Харвард, Йейл или Кеймбридж и тотално непознато за българската кОлтура. LoL
175
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То по руските телевизии само истини дават, Украйнците си избиват народа, а руснаците си потапят корабите. То нямаше да нападат, после за 3 дена щяха да приключат, безаналогови оръжия и тия с гладките мозъци, гледат и попиват мощно от пропагандата на Путин, без да си задават въпроси, каквото нормалните хора правят.
174
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, ще спечели войната на цената на мъжкото си население. Както и част от женското. +5млн бежанци, предимно жени и деца. +цялата инфраструктура унищожена. Голяма победа, няма що. Ама на САЩ им е дюшеш-2 братски народа с унищожени армии. Екстра. Като им се връзват на акъла...
173
1
 
5
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Не бъркайте "обер" с "унтер".
172
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна спечели войната, още малко и каквото е останало от могущая, ще се прибере в *** с някоя друга печка и тоалетна чиния. А света даде на Путин трилиони долари с който можеше да си оправи държавата и да направи руснаците хора.
171
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изкуствено образование наречено Украйна няма как да спечели,бъдещето и е предизвестено,територия поделена под опеката на Полша и Русия,първо обаче ще бъде използвана подобаващо като пушечно месо срещу Русия!
170
3
 
13
 
! Отговори
До “Аха” преди 2 години
Това (Обера) неговото фашистко нарицателно именце във вашата футболна групичка ли е, интелекОаелецо?
169
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че аз само руска гледам кой слуша американските поумии
168
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Факт - Пилците се броят на есен. Да не прибързваме с изводите си. Очакват ни вълнуващи събития.
167
20
 
16
 
! Отговори
Аха преди 2 години
явно ония с минусите давани на обера никога не са чели Славейков или Алеко Константинов. Вероятно са роднини на Баце от Банкя по четене на книги. Та така и с Русия - никога няма да може да спечели войната, която може да се превърне и в 100 годишната война на Русия, след която русия отива на бунището на историята.
166
15
 
24
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Гледайте руска тв.за да видите неща който на запад не се показват и ще разберете много истини.