Русия унищожила склад в Украйна със западни оръжия

Руските ВВС унищожили 59 украински военни цели
Обновена: 27 апр 2022 13:26 | 27 апр 2022 13:25, Елка Василева
113
Русия унищожила склад в Украйна със западни оръжия
Снимка: архив, БГНЕС

Руското министерство на отбраната съобщи днес, че негови ракети "Калибър" са поразили оръжеен склад в украинската Запорожка област, в който е имало оръжия от САЩ и от европейски страни.

Още по темата
"Ракетите с висока точност с голям обсег и морско базиране "Калибър" са унищожили на територията на запорожкия алуминиев комбинат хангар с голяма партида чуждестранно оръжие и боеприпаси, доставени от САЩ и от европейски страни за украинските войски", каза говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

Той добави, че руските военновъздушни сили са унищожили 59 украински военни цели през нощта.

Същевременно сътрудникът на кмета на Мариупол Петро Андрюшченко заяви, че руските сили атакуват днес стоманодобивния комплекс "Азовстал" в града и че няма постигнато споразумение за коридор за евакуация на цивилни днес, предаде Ройтерс.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
10
 
6
 
! Отговори
Zеленски преди 2 години
До 4. Хе-хе, това ли е новата опорка? Като не стана бързо и решително. Ще си вземе цианкалий скоро ***, ей тва ще вземе.
7
18
 
6
 
! Отговори
ЧЕТЕТЕ преди 2 години
Партизанската война на територията на Россиа започна!!! Гърмят складове, къщи на хора на Путин!!! Скоро Россиа ще е Никарагуа преди 40 години. ЦРУ ше гонят Путин из брезовите гори!
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаем ги, знаме ги тези складове. Нали вчера пуснаха снимки на складове. Единият склад пълен с компютърни игри, че объркали кога е сим карта и кое е сим игра. Другият склад обяснението включваше че имало плакати и беше с най-най-страшно оръжия. А снимката беше на хавлия.
5
18
 
9
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Руските фейкове са елементарни, защото са адресирани към елементарна, малограмотна аудитория с нисък коефициент на интелигентност и силна нужда от "безкомпромисна и твърда ръка, която да ги ръководи". А когато тази ръка е враг на ЕС, НАТО и САЩ, които тази аудитория е нарочила за виновни за личностният им провал няма външна сила, която да ги убеди, че грешат. Така вярата във фейковете се превръща в религиозно преклонение и обожествяване на психопата Путин и Путинистан.
4
5
 
13
 
! Отговори
Лллл преди 2 години
Така се прави . Това е война .
3
13
 
6
 
! Отговори
Рубашка преди 2 години
А бе тези всеки ден унищожават десетки или стотици военни цели в Украйна. Ами те не останаха вече такива. Или те си ги удрят многократно, за да отчитат бройки? Смешници, и като е така защо вече повече от два месеца сте доникъде?
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде бе не ги ли приключихте вече?
1
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
to drugi orajia bez tova niama. A vie s kolko tanka ostanahte?