Русия унищожила склад в Украйна със западни оръжия

Руските ВВС унищожили 59 украински военни цели
Обновена: 27 апр 2022 13:26 | 27 апр 2022 13:25, Елка Василева
113
Русия унищожила склад в Украйна със западни оръжия
Снимка: архив, БГНЕС

Руското министерство на отбраната съобщи днес, че негови ракети "Калибър" са поразили оръжеен склад в украинската Запорожка област, в който е имало оръжия от САЩ и от европейски страни.

Още по темата
"Ракетите с висока точност с голям обсег и морско базиране "Калибър" са унищожили на територията на запорожкия алуминиев комбинат хангар с голяма партида чуждестранно оръжие и боеприпаси, доставени от САЩ и от европейски страни за украинските войски", каза говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

Той добави, че руските военновъздушни сили са унищожили 59 украински военни цели през нощта.

Същевременно сътрудникът на кмета на Мариупол Петро Андрюшченко заяви, че руските сили атакуват днес стоманодобивния комплекс "Азовстал" в града и че няма постигнато споразумение за коридор за евакуация на цивилни днес, предаде Ройтерс.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
14
 
16
 
! Отговори
Кире преди 2 години
Мачкайте ги яко тези оръжия на янките преди да са стигнали до еврийна.
27
9
 
10
 
! Отговори
карачанаков преди 2 години
*** тата нещо се объркаха,когато ,, Мацква,, глътна вода и утанула ни осведомиха че целият екипаж от близо 500 човека е спасен даже ги наредиха на един площад че май ги и наградиха.Преди дни обаче ни светнаха че 1 е загинал/сигурно пушача/ 27 безследно изчезнали и 398 спасени ,което въобще не прави 500.Кога лъжат и кога казват истината/май никога/вече не знам,във всеки случай този ФАС отне доста млади живота.
26
1
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
Корни каза , че България оръжие не изнася за Украйна . Сваления преди няколко дни бивш шеф на Кинтекс сутринта каза,че в завода се назначават масово нови работници,работи се на 3 смени и събота и неделя. Е такава разнопосочна информация кара обикновения човечец да вярва на руските медии.
25
9
 
15
 
! Отговори
Блъди Мери преди 2 години
рассия си е същата както по времето на Тошо и Варшавският договор, громи и унищощава всичко западно и упадъчно ... така громеше и СеСеСерето дордето разгроми само себе си, сега е ред на путинова рассия, още повече че този упадъчен запад много се услажда на децата на кремълските стратези и олигарси, услажда се и на децата на техните марионетки и последователи у нас ... !!!
24
9
 
10
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 2 години
да де, ама укро-вермахтът отдавана вече би трябало ще не ще да е отписал останките на нацистката военна формация Азов... теа фашаги са за там и ще си останат завинаги в "Азовстал"... така де, за тях НЯМА да има НИКАКВИ земни коридори! Само един единствен - към небитието
23
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тоя завод, какво се случва, ега ти щурма. От един месец го щурмуват.
22
13
 
10
 
! Отговори
гост преди 2 години
Те и Мариопул бяха превзели -няколко пъти ...русия най-добре унищожава жилищни сгради. Всички останали твърдения трябва да се проверяват внимателно.
21
2
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Аз само ще допусна нещо,което допускам само от любезност към самият себе си,но е сигурно,че от турците и гърците ще бъде направена ,от любов към Майка Природа , Мусака на мусаките на ползу тварям всех мирский. Вън от Тракия,ц,и,г,а,н,и. греко-труско,защото ще сте кефът на Дивата Природа! М.а.н..г..а..л..и,. Аврамови садистични! "МОСКАЛЬКОВА ОСУДИЛА ОТСУТСТВИЕ РЕАКЦИИ МИРОВОЙ ОБЩЕСТВЕННОСТИ И ВЛАСТЕЙ ГРЕЦИИ НА ИЗБИЕНИЕ РОССИЯНКИ В АФИНАХ"
20
11
 
14
 
! Отговори
ДОСЕГА преди 2 години
Рапуртуваните унищожени бойни единици на Украйна надхвърлят наличните украински военни средства НЯКОЛКОКРАТНО! Смятайте за каква лжа и пропаганда става дума :))) Все едно са унищожили половин китай тая раска армия бре :)
19
10
 
14
 
! Отговори
ROSSKILL преди 2 години
Россиа възмутена! Украйна се съпротивлява на превземането с военни средства и убива руски войници!!! Никой няма право да се съпротивлява срещу РоссПросс. Камо ли дребна България. Путин ще накаже цяла България - така както се наказва непослушна лична к.рва на мафиотски бос.
18
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До СПРАВЕДЛИВ--А тези гадни украинки посрещат руския "освободител" с огън и жупел. Докато българите посрещат братушката "освободител" с хляб и сол, и нагиздени моми с влажни погледи, и смъкнати гашштти, и повдигнати поли, и прилежно разтворени бузки. И го оптращат преял, препил и оттеббал.
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега Киро кат ни сбере заплатите и прати оръжие, ще видят руснаците.
16
11
 
16
 
! Отговори
а преди 2 години
Тоя робот като го видя по телевизора му спирам звука Лъжата я няма за нищо
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това тези, които се кълняха че няма да нападат ли го казаха?
14
7
 
11
 
! Отговори
Манго_Жери преди 2 години
кЪДЕ ИМА ЗАПАДНО ОРЪЖИЕ ИМА ГО ПАЗИ ПВООООООООООООООООО!!УКРИ ПУСКАЙТЕ!!!!ДИВЕРСИОННИТЕ,, АЙН ЗАЦ ГРУПЕН ДЖАВАЛИНЕС И СТИНГЕРИС''' ТЕ КЕ ВРАЗУМЯТ МОРДОР И КОМПАНИЯ
13
5
 
10
 
! Отговори
байрактар йок преди 2 години
И аз четох за склад с оръжия разрушен, има даже снимки. Само че е руски склад до Белгород ударен от украинците.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Товарищи, малко съм задрямал, та да питам - стигнахме ли вече Берлин?
11
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много складове, много оръжия, готвят се от 2014 урките. Който много иска да покани някои в тях. Ха ха Немците вече пропищяха.
10
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ние защо да пращаме оръжия,като руснаците ще ги унищожат?
9
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия да се замисли защо всички се обърнаха срещу нея и толкова силно срещу нея. Щом толкова много усилия се хвърлят в това, няма ли Русия да помисли дали върви в правилния път?