Руският посланик в Полша нападнат, заляха го с червена боя

Руски дипломати опитаха да поднесат цветя за 9 май
Обновена: 9 май 2022 14:33 | 9 май 2022 14:33, Елка Василева
333

Снимка: БГНЕС

Посланикът на Русия в Полша Сергей Андреев беше залят с червена боя.

Той беше нападнат при опит да положи цветя на военното гробище на съветските воини във Варшава, предаде ТАСС.

Пред гробищата е имало протест срещу нахлуването на Русия в Украйна. Демонстрантите са се опитали да нападнат физически посланика, пишат местни медии. Няколко души са опитали да го стигнат, но са били отблъснати от охраната му.

В следващия момент лицето му е било залято с червена боя.

След слизането си от дипломатическия автомобил руският посланик е бил обкръжен от агресивно настроена тълпа, пише ТАСС. На площада в този момент не е имало полиция. Руските дипломати са успели да направят само няколко крачки и тълпата не ги е пуснала по-нататък.

Събралите се казвали на други пристигащи с цветя на гробището, че нямат право да отдават почит на войниците и да празнуват Деня на победата.

Посланикът на Русия съобщи, че той и останалите руски дипломати не са пострадали сериозно при инцидента. Той каза, че руската страна ще отправи протест срещу полските власти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


333
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Само,че нашите *** са си продажници и такива ще си останат." - кои са нашите бе приятел? Достъпа до армията е свободен, ама на всички е явно, че за 3 месеца не можем да съберем четворка белот. Ние дето не ни интересува не сме плодажници, но тия дето се пените по форумите без да правите нищо...? Хайде, малко по-сериозно. Войната теб и соларните ти панели чака, приятел. :}
189
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поляците ми паднаха в очите - подчиниха се напълно на краварите.
188
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"ние им целуваме за***ците, продажен е родният копейкин. Браво на поляците" - кои сме ние бе биричед? Хаха, защо говориш от името на нацията? Русофобите и русофилите сте горе долу толкова колкото да напълните "Колежа" в Пловдив и ако Ви пуснем да се биете, можете да се разпознаете един друг само по възрастовата разлика. :}
187
12
 
19
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
Браво на поляците ! ите руснаци избиха десетки хиляди поляци както и българи след 45-та година. Само,че нашите *** са си продажници и такива ще си останат.
186
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Поляците!!!Не трябва да живеят спокойно тези проклети хора!
185
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ами придворните на Кремълските върколаци и вампири трябва да се квасят в кръвта на жертвите си" - брей русофобите гоните върколаци, а рукофилите и те гонят като теб разни извънземни "наяли се с адренохром" отвъд ощеана, хахаха. Русофили и русофоби сте като две снежинки, уж сте различни, ама всички Ви гледат еднакво и като ми капнете на... моркова, се топите! :}
184
12
 
17
 
! Отговори
Свобода преди 2 години
ние им целуваме за***ците, продажен е родният копейкин. Браво на поляците!
183
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Скоро и унас така, с Мутрофановата гн*с." - Хайде Ники покажи и на Митрофанова какъв си мъж! Остават ти 364 дни до другия 9ти Май. Сигурно до тогава ще си събрал достатъчно омраза към една 60 годишна старица. Даже се съберете 10-20 русофоба да се редувате да я биете и да й крещите в лицето "Виж ме къф съм мъж, мааа!" :} Хахахаха.
182
11
 
15
 
! Отговори
Заслужил гражданин преди 2 години
Ами придворните на Кремълските върколаци и вампири трябва да се квасят в кръвта на жертвите си ... То затова и митрофанова се беше изтипосала с червена рокля в "День победы" хем превантивно, хем да е в тон с кръвнишките традиции на сибирските джихадисти ... !!!
181
2
 
0
 
! Отговори
Няма нищо по лесно преди 2 години
До Анонимен188 и теб да те изчеслът и да те превърнат в ховна всички срорвуци сте записани
180
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
" За русороба всяко изказване против скъпоценната им Русия е най страшно предателство и с кеф започват да обвиняват всички, че са им врагове като спамят в американския нет, от тайландски компютър, с българска азбука." - А за русофоба, брат по съдба на русороба, винаги остава утехата, че някой в американския нет ще оцени начина по който подиграва бабички, защото русофоба трябва да осъзнава че като говори на русороба се обръща предимно към 50-60 годишни бабички и дядовци. :}
179
11
 
14
 
! Отговори
ники преди 2 години
Скоро и унас така, с Мутрофановата гн*с.
178
18
 
7
 
! Отговори
Ами преди 2 години
ВСИЧКИ ЩЕ ИСКЪТ НА КОЛЕНЕ ДА ИМ ПРОСТИ ТОЗИ СЛУЧАЙ - ТОВАНЕ Е ДЕТСКА ГРАДИНА ! НАЙ МАЛКО ЩЕ СРАВНЪТ ВАРШАВА С ЗЕМЯТА
177
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой трябвало да тегли един бой и на Митрафонова-ПРОВИКНАЛ СЕ УМНИК ГЮРО!...................НАЙ МИ НЕЩЯЛ ДА СВЪРШИ РАБОТАТА ГЮРО МИЛО ЛЕНЧЕ ЛЕ, МИ НЯКОЙ ДРУГ ТРЕБВАЛО...........***,*** -ПРОВИКНАЛ СЕ НА ПРАЖКАТА ГАРА БАЙ ***,И ПОДКРЕПИЛ ТЕЗАТА НА ГЮРО.
176
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слаба работа, в Турция направо го гръмнаха
175
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така действат всички соро'соиди. И у нас точно те хвърляха домати по култови сгради, заливат с боя посолство, влачат ковчези. Това са нагли, безкрупулни и алчни персони, които действат организирано под строга организация и субординация. Всички правителства без Унгария се инсталират от тези НПО-та. Неолибералите са завладял Европа и не се знае, знае ли се!
174
7
 
14
 
! Отговори
Един от Юг преди 2 години
Изглеждат много добре *** въколаци!
173
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тук в България трябва някой да ѝ тегли един бой на Митрофанова.
172
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко му е, трябваше и да го таковат....
171
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аш ко нящо.Некви фили се бият срещу фоби?Я си ги гледам,и се пукам от смех.И кво разделихте бре юнаци,па кво спечелихте?