Слух или истина: Претърпял ли е Владимир Путин операция?

Засилват се спекулациите около здравето на руския президент
19 май 2022 19:30, Нели Христова
183
Слух или истина: Претърпял ли е Владимир Путин операция?
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин наскоро е претърпял операция за отстраняване на течност от корема на фона на нарастващите спекулации, че здравето му е в упадък, твърди профил в Telegram, цитиран от New York Post.

Путин е претърпял операцията в четвъртък вечерта срещу петък сутринта, според телеграм канала "General SVR", за който се твърди, че е управляван от бивш руски шпионин.

По-нататък каналът твърди, че операцията на Путин и последващото възстановяване са били прикрити на следващия ден с помощта на технологията "deepfake", за да се симулира присъствието му във видеоклипове от насрочено заседание на съвета за сигурност на Русия.

Твърденията на "General SVR" не са потвърдени, а войната в Украйна е белязана от очевидни пропагандни усилия и от двете страни.

Миналата седмица в канала се появи информацията, че руският президент е записал предварително кадри в опит да прикрие бъдещи операции и планира да използва двойници, ако е необходимо.

Въпреки че мистериозният канал е един от водещите източници на предполагаема информация за здравето на Путин през последните седмици, други по-утвърдени медии също повдигнаха въпроси относно здравето на Путин.

През април руското разследващо издание The Project съобщи, че Путин е бил редовно посещаван от онколог и спекулира, че лидерът страда от рак на щитовидната жлеза.

Докладът включваше и списък с други заболявания, пред които е изправен Путин, от хокейни наранявания до болки в гърба от инцидент при конен спорт.

Появи се и информация, че Путин се къпе в кръв, извлечена от еленови рога, които се отрязват, докато растат и все още са пълни с прясна кръв. Отвратителните "бани с рога" са алтернативна терапия в Алтайския регион на Русия, който граничи с Казахстан и Монголия. Онези, които вярват в лечението, твърдят, че баните подобряват сърдечно-съдовата система и подмладяват кожата, обяснява The Project.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
17
 
18
 
! Отговори
Петърчо преди 2 години
Значи Зеленски не шмърка кокаин ама пък затова Путин е тежко болен и се къпе в кръв и това не е спорно. Това че бил луд било бонус и също неоспоримо. Дей са тук Bellingcat и митичните "факт чекъри" както в статията за Зеленски и евентуалната му пристрастеност към кокаина? Чудно е как още не се е появила статия в която да се твърди че Путин боледува от Африканска чума по свинете. На края няма да ви останат човешки и животински болести та ще трябва и от растителните да му преписвате.
100
3
 
22
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 2 години
"Слух или истина: Претърпял ли е Владимир Путин операция?"--- Виждайки такива въпросителни заглавия, хората си мислят че ще прочетат отговора в статията. Но се оказва че не за да дадат отговор са написани такива статии. А просто за долнопробно манипулиране. Подценявате читателите си.
99
6
 
8
 
! Отговори
Американски идиоти преди 2 години
след като прибрахте парите на кремълските олигарски, които и да дойде на власт вас нищо добро не ви чака ! 3-тата световна е неизбежна и това ще е края на изродския ви запад
98
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СТИГА ФЕЙКОВЕ... САМО НАРОД ЛЬЖЕТЕ... СТИГА ПРОПОГАНДА.
97
3
 
17
 
! Отговори
Петров преди 2 години
днерс.бг всеки ден се къпе в помия това се вижда и без ню йорк пост. но който плаща помията явно му се плашат.
96
8
 
4
 
! Отговори
До 111 преди 2 години
Ще си пишат, каквото си искат. Проблем? Пък и да имаш проблем, на кого му пука какво мислиш? Хе-хе.
95
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма вечер без да пуснете някоя измислица за здравето на путин. Ама колкото и да си измисляте ,НЕ! ПУТИН НЕЩЕ И НЕЩЕ ДА МРЕ! И 1000 измислици да пуснете, това няма да промени нещата. Точно както, когато пишете, че хохлите печелят войната.
94
9
 
7
 
! Отговори
Извънземен преди 2 години
Да, за смяна на пола. Вече е госпожа Путин. Някак си повече му отива...
93
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Путин!
92
2
 
17
 
! Отговори
1-вий Апрель преди 2 години
Той и Ким Чен Ун писахте че бил починал,пък после като се появи не смеехте дори и името да му изпишете по новините.Та и с Вовка така.
91
4
 
18
 
! Отговори
Нов преди 2 години
Смущават руските програми.Преди демо. смущаваха свободна европа , сега смущават руските програми. Нещата се обърнаха и ни заливат дезинформацията.Нагласена евровизия. Маринетно правителство в БГ .Евтина газ от СА и др. За много тъ пи ни имат.
90
1
 
5
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 2 години
До Реки от *** заdo 100 Kolega,vidno e ,che zdravo ste pregarnal evropeiskite cennosti !!!
89
2
 
8
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 2 години
....samo kato se vidi ,che pomiata e ot "Neli Hristova " ....i spokoino dori moje i da ne se chete !!!
88
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маясъла Му съй влошил...
87
6
 
25
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ЕВТИНА НАТОВСКА ПРОПАГАНДА!!!
86
12
 
21
 
! Отговори
десоросоизация преди 2 години
Надежди говежди.Още дълго време Вовата ще ви прави криви и щастливи.
85
4
 
14
 
! Отговори
Идеалист преди 2 години
Яде всеки ден сурови плаценти за стимулация на имунитета.
84
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много други ще си заминат от този свят преди Путин.
83
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Байдън с неговото здраве защо не го коментирате?
82
1
 
13
 
! Отговори
Км преди 2 години
Аз чух ,че го боляли 124 и 168 косъм на т.о.пки.те му.А това си е сериозно нещо.