Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн спорове

Тя обаче никога не се е появявала публично до него
22 май 2022 21:35, Нели Христова
250
Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн спорове
Снимка: БГНЕС

Най-голямата дъщеря на президента Путин защити войната, започната от баща й в Украйна и атакува критиците му в коментари, за които се твърди, че са били публикувани в група от студенти в Telegram.

37-годишната Мария Воронцова е идентифицирана като "Мария V" - автор на множество коментари, повтарящи догмата на Владимир Путин по теми като Украйна, Запада, Джордж Сорос и правата на ЛГБТК обществото.

Оказа се също, че друга дъщеря на Путин има връзка с Игор Зеленски - прочут руски балетист.

Снимки на коментарите на Воронцова са получени и публикувани от Дмитрий Колезев - главен редактор на руската независима медия Republic. Те са публикувани в канал Telegram за 170 бивши студенти от медицинския факултет на Московския държавен университет в клас 2011 г. Воронцова, която е учила там и завършила през 2011 г., е педиатър ендокринолог.

В разгорещени разговори тя защитава действията на правителството и твърди, че Западът "винаги е правил всичко възможно, за да гарантира, че Русия ще се провали като държава".

"Ако изведнъж, както почти се случи през 90-те години, Русия се превърне в пълноправен придатък от суровини на САЩ и ЕС, ще ми е интересно да видя кого обвинявате за факта, че не живеем в просперираща икономика", пише тя.

Източникът на Колезев в чат групата и журналист, който познава акаунта на Воронцова в Telegram, потвърждава пред The Times, че "Мария V" е дъщеря на Путин. В друг разговор тя критикува член на чата, че използва думата "анексия", за да опише руската окупация на Крим през 2014 г., като настоява, че терминът пренебрегва "волята на народа".

Воронцова, която беше атакувана със санкции миналия месец, никога не се е появявала публично до баща си.

Отделно разследване, публикувано вчера, разкри подробности за другата дъщеря на Путин - Катерина Тихонова. Данни за полети показват, че 35-годишната Тихонова има връзка и двегодишна дъщеря с 52-годишния балетист Игор Зеленски. Между 2017 и 2019 г. Тихонова, най-малката дъщеря на Путин от бившата му съпруга Людмила, е летяла за Мюнхен, където балетистът работи, повече от 50 пъти.

Зеленски беше директор на Баварския държавен балет до оставката си миналия месец. Преди това беше солист на Мариинския театър и директор на Нюйоркския градски балет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
4
 
0
 
! Отговори
Пъъъъъъъй... преди 1 година
и ся ко...
109
5
 
8
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонименполучават достатъчно...и веселото скоро ще започне!!!за съжаление!!!войната никога не е била решение...путин я наложи на Света ни...и ще трябва да плати с живота си!!!народите му с презрението на Света ни към тях...недоверие...и отказ от всякакъв бизнес и контакт...за следващите...1000 г.,дори не го осъзнавате руски...
108
8
 
4
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 1 година
До Анонимен 136- Аз се съмнявам че ще "победи". Но пък зависи какво има предвид "победа". Ако са като "победите" на Зельо до сега, да, ще има още такива. Имай предвид че азовците и подобни са почти тотално разбити, и няма кой да застава зад мъжете от 18 до 60 години с насочени дула.
107
6
 
8
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Не фен на Путин.Украйне не е започвала война с никого...просто отказаха да носят...ватенки и бачкат за бленуващият корона путин,искаха сами да решават как да живеят,кой да им са приятелите...човешки...обаче...путин се гръмна сам,за съжаление гръмна и руските народи...за следващите..1000 г.или е изтрещял....или го подведоха!но го превърнаха във военнопрестъпник...и емал ядрени...и Свободният Свят има...по-модерни,по-бързи,по-смъртоносни,Съвестта ни е чиста...ако ни принуди да ги използваме!!!
106
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствено липсата на достатъчно и мощно оръжие на украинците спасява Русия от бърз разгром. Затова Зеленски се оплаква всеки ден..
105
4
 
8
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До FCKPTNкрайно е...не това е начина...няма начин да продължат децата ни...само с убийства,примери много в човешката История...често плача откакто започна войнат в Украйна......за убийците...за това в какво са ги превърнали,путин не е важен...децата и внуците му...разбираемо ще го подкрепят...а можеха да го спрат...трябваше да го спрат!!!путин е функция на обществото...той е рожба..създаден и подкрепян...в това е проблема...без ценности,без Бог,без образование...толкова...позор и грях!!!
104
3
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Какъвто бащата, такава и дъщерята! Не се знае само кой от двойниците...
103
10
 
4
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 1 година
"И какво точно помага САЩ на Украйна като можеше да почне война с Русия и без да чака да е в НАТО" - Ми тя тази война е на САЩ и НАТО срещу Русия. Техни са оръжията, техни да тренировъчните бази за азовци техни да военните инсруктори, техни са парите за финансирането и. И те я предизвикаха чрез корумпираните си слуги. И защо да харчат живота на войниците си след като са създали и обучили достатъчно пушечно месо в Украйна?
102
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До128 страхотен ник имаш
101
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Навремето Мао Цзедун нарече СССР фашистка държава от която Китай трябва да се раздалечи максимално.
100
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Франция и Германия са Западни страни факт и са нападали Русия факт. Няма нужда да даваш заповеди гледай себе си.
99
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 122 хаха леко нагъл :) Щото викаш ФРГ отцепиха ГДР от СССР, за това сега Русия ще си отхапе Донбас :) Е има логика, даже нещата са си 1:1, ама само в путинофилските глави. За това са измислени желязните завеси, като ги пуснеш си продължаваш развитието и живота нормално, а след десетина ептилетки ония от там като измрат от глад сами ще я вдигнат.
98
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-скоро САЩ няма да ги има а Русия ще оцелее. ВСВ Германия беше разромена а сега при ТСВ е ред и на САЩ и н американсите фашист.
97
12
 
3
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 1 година
до 108- "но чак да се молим. Хайде малко по-сериозно" ---- О, не се и съмнявам че най-върлите зомбирани ще стискате зъби, но народа на Европа защо да страда. В името на "демокрацията" на най-корумпираната държава в света, чиито корупирани политици забъркаха всичко това . И хич не им дреме за Украйна и народа и, а да обслужат Новия Световен Ред.
96
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом Германия има право да се обедини защо Русия да няма това право защо. Донбас не иска да бъде повече в Украйна. Те защо гонят населението и го тормозят толкова време. Видях потресаващи кадри от Гурловка. Радиото и телевизиите си мълчали. Днес четат новините гузно. Пропагандата работила яко през тия 8г. Но цяла Европа пак е повлияна нацизма и Фашизма. Сори.
95
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ли Наполеон и ВСВ, спрете да злоупотребявате с историята за да вадите доказателства за скъсаните си хибридни опорки.
94
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хибридчиците повтарят едно към едно сентенции от предавания по Первий Канал, какво падение к липса на елементарна мисъл.
93
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 117 Ти само доказваш че САЩ чакат някой друг да се бие вместо тях с Русия. И така са много подли.
92
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 113, за Джон Винсент Атанасов ли говориш :) И не, той не е американец изобщо, просто българско селянче.
91
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 102 Ти се шегуваш. Наполеон напада Русия без какъвто и да е повод или причина и стига до Москва но е позорно изгонен и победен от Суворов при Ватерло. Франция е Западна стана предполагам. Ами 3 райх Хитлериска Германия мисля че и тя е Западна страна и тя вероломно напада Съветска Русия и също стига почти до Москва но Червената армия я побеждава и преследва нацистите до Берлин. И дори Бисмарк безславно е нападал Русия