Дугин: Убиха дъщеря ми, сърцата ни не копнеят за обикновено отмъщение

Според него било дребнаво, искал "само нашата победа“
Обновена: 22 авг 2022 18:48 | 22 авг 2022 18:15, Александър Попов
358
Дугин: Убиха дъщеря ми, сърцата ни не копнеят за обикновено отмъщение
Снимка: БГНЕС/ЕПА

"Враговете на Русия подло, крадешком я убиха", заяви философът Александър Дугин за първи път след убийството на дъщеря му Дария, цитиран от bTV. Коментарът му бе публикуван по негово искане в Телеграм канала на Константин Малофеев, основател на телевизионния канал "Царьград".

"Както всички знаете, в резултат на терористичната атака, извършена от нацисткия украински режим, дъщеря ми Дария Дугина беше жестоко убита при експлозия на 20 август, докато се връщаше от фестивала "Традиция" край Москва.

Още по темата
Тя беше красиво православно момиче, патриот, военен кореспондент, експерт по централните канали и философ. Нейните изказвания и доклади винаги бяха проницателни, информирани и сдържани. Тя никога не е призовавала към насилие или война. Тя бе изгряваща звезда в началото на своя път", добави философът.

Дугин призова руските войници към победа във войната в Украйна и заяви: "Няма да бъдем разбити".

Той определи убийството на дъщеря си като опит да се сломи волята с "кървав терор". "Враговете на Русия няма да могат да постигнат целта си", допълни Александър Дугин.

"Сърцата ни не копнеят за обикновено отмъщение или мъст. Това е твърде дребнаво, твърде неруско. Искаме само нашата победа. Дъщеря ми положи младия си живот на неговия олтар. Така че спечелете, моля!", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още по темата: Александър Дугин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
2
 
1
 
! Отговори
мив преди 1 година
каквото сте търсили с дъщеря ти, това сте намерили. Затвори си дъртия плювалник и се замисли нормално ли е да искаш смъртта на един народ! Грозен уродливец!
278
1
 
1
 
! Отговори
аз преди 1 година
Проф.Дугин е много по-полезен за руската кауза,отколкото си мислите.Сега дъщеря му ще бъде издигната в култ.На практика изписахте вежди,скъпи атлантици.И вие знаете какъв ще бъде края на войната срещу Русия-гледали сте този филм вече три пъти.Когато Червената армия стигне до Ламанша,не знам какво ще ви подари,едва ли френската конституция.Макар че идеята не е лоша.Иронията ще бъде пълна.
277
1
 
3
 
! Отговори
Проповедникът преди 1 година
До СтранoГрешите. Украйна допусна САЩ на нейна територия. Това е все едно Канада или Мексико да допуснат Русия на тяхна територия. При положение, че заради Куба щяха да започнат трета световна??? Хайде малко повече да сме обективни.
276
1
 
1
 
! Отговори
краварка Дуся преди 1 година
Ще заразя всички кравари със 3-пер за отмущение
275
4
 
8
 
! Отговори
Ивайло преди 1 година
Тоя е за психиатър !
274
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбирам защо Репотери без граница не само не осъждат атентат над журналист, а дори в сайта не го споменават. Много са загрижени за авганистанските им колеги а руските да ги взривяват. Независимо от журналиста , той е в правото си да живее и да пише. Дабъл стандарти . Ако някой не разбира още то войната отдавна е и в България. Това се вижда и от глупавите журналисти у нас .
273
10
 
12
 
! Отговори
И Хага му е малко преди 1 година
За подобни ,,идеолози,, е подходящо същото наказание, като това на нацистките идеолози !
272
0
 
10
 
! Отговори
Странно преди 1 година
Самият Дугин е украинец.
271
3
 
12
 
! Отговори
Смешник преди 1 година
Да отива на фронта при войниците, не да реве в медиите със смешни PR изказвания!
270
4
 
12
 
! Отговори
Странно преди 1 година
Той казал "Няма да бъдем разбити", сякаш не Украйна, а Русия е нападнатата страна ! Думите му пък за олтар и жертва будят дълбоко съмнение, още повече че без никакво разследване веднага обвинява украинските власти !
269
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Навални са го вкарали в изолатор, заради едно незакопчано копче на ризата му.....тепърва ще има да ви взривяват тези, на които причинихте толкова страдания, с вашия русофашистки и античовешки режим.
268
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този говори, като че ли става въпрос за футболен мач - искал победа на всяка цена! Победа над кого и какво?! В една война, започната от Русия, агресорът Путин трябва да си дава сметка, че ще търпи ответни поражения и загуби, но си личи, че на него не му пука за жертвите от руска страна, важно е да победи там. едно дете в детската градина е по-умно от Путин и този Дугин!
267
3
 
8
 
! Отговори
1984 преди 1 година
Като Шорошш няма втори, тъй нещастен на света... Дугин изгуби своята опора, а на Безродника медиите, осиновените сеят омраза по света... Напил се въшко с кръв и ... изпълзял на челото...
266
4
 
4
 
! Отговори
Minuva42 преди 1 година
Ако терорист е проникнал на фестивал с бомба - защо ще убива един човек?
265
2
 
10
 
! Отговори
Тц,тц преди 1 година
"..Сърцата ни не копнеят за обикновено отмъщение .. ".Човек трябва да внимава с копнежите,защото ето как се сбъдват!
264
5
 
14
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Дане говорим ,че цалата операция е в стила на КГБ-ФСБ! А още повече странно изглежда факта,че Дугин точно тогава е седнал в кола на друг!Украйна нямя за сметка да бъде асоциирана в всета като терористична държава,а напротив! От друга страна в Русия се случи това престъпление точно ,когато целия свят ги заклеймява като такава! Получава се " крадеца вика дръжте крадеца"- в Руската история е пълно с такива обвинения и действия само ,за да заличат собствените си престъпления- примери безброй!
263
11
 
7
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Специалисти вече изразиха съмнения,че Дугин е дотолкова националист в разсъжденията си ,че е предложил "саможертва " ,за да създаде обединение и увереност в правотата на " делото" на Русия и възобнови мисленето на руснаците в стил "Великая Отечествена"!Преди две седмици е посетил лично Кремъл и там е направил това ужасно предложение-"саможертва" на най-милото,което има,за да покаже,че никой не трябва да отстъпва!Звучи *** фанатично и ужасно и за мен ,но този човек е пратен от ада!
262
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото повикало - такова се обадило! Да би мирно седяло, не би чудо видяло! Дугин по-добре да се скрие в бункера при Путин, щото няма да му се размине.Щом са му вдигнали мерника значи е пътник.
261
4
 
21
 
! Отговори
друзя преди 1 година
Убиха Немцов след като каза че ще представи документи за нахлуването на руски части в Украйна 2015г.,на лобното му място винаги е имало цветя.Днес мястото е преобразено,премахнати са стъбите на които е убит,гробът на Немцов е без паметник,погребан като куче.
260
8
 
33
 
! Отговори
Off преди 1 година
Ако не бяхте започнали войната, това православно момиче щеше да е още живо и здраво. Та в някаква степен и баща й е виновен - добре дошъл в ада, дугин.