Лондон: Руският министър на отбраната Шойгу е отстранен от поста

Оперативното командване в Украйна контактува директно с Путин
Обновена: 29 авг 2022 13:07 | 29 авг 2022 12:18, Елка Василева
389
Лондон: Руският министър на отбраната Шойгу е отстранен от поста
Снимка: архив, БГНЕС

Британското министерството на отбраната твърди, че руският министър на отбраната Сергей Шойгу е бил отстранен от поста и сега оперативното командване в Украйна директно контактува с президента Владимир Путин.

Още по темата
В редовната дневна сводка на британското разузнаване се казва, че отстраняването на Шойгу се дължи на "проблемите, които Русия изпитва в Украйна", предаде кореспондентът на БНР.

Разузнаването разполага с информация, че генералът редовно е "обект на присмех" от офицерите и войниците за "неефективното и неадекватно ръководство“, откакто напредъкът на Русия в Украйна бе възпрян.

Преди да стане министър на отбраната на страната, Шойгу е прекарал дълго време в строителството и в Министерството за справяне с кризисни ситуации, информират още от британското министерство на отбраната и допълват, че вероятно той "отдавна страда от опитите да подобри репутацията си на човек, който няма необходимия военен опит".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Статия за английски плебос, неук, без дарен и реагиращ на пикатерия и сплетени. На останалите е ясно, че Шойгу в качеството си на министър е вид администратор на ведомство. За планирането и тактиката има щабове, които решават тези задачи. Дори и Путин не се меси в тези неща.Но игилизкия плебос има нужда от конкретен, единствен виновен. Цялата им мисловна матрица е примитивна, но да пробутват подобно на Мъдрия Народ Български е наивно. Вярват си обач, заедно с платена група клакьори.
196
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
246 аз съм натото ве кеелеш, аз съм служил и то с натовска униформа. И първи ще избия натовските пасита събеви и поптодорови
195
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ***, тия лондонски говннярщини които днеса ги яде отдавна не хващат дикиш. Шойгу 15 пъти го отстраняваха и разболяваха, а той все така си е там . Ракетите и те свършваха пък после тия същите врещят че имало удари по британските инструкторчета. Гьобелс ряпа да яде. Аз лично очаквам една по-голяма война ***. Война в която всички такива фобчета като теб ще ви намерим и избием. Почвай да цирикаш че си цвета на нацията и да си криеш омразата и нацистките пропаганди зад либералния фашизъм.
194
5
 
6
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
На рушнаците не им е необходимо министерство на отбраната,защото тях никой не ги напада.На агресор като рушия й е нужно министерство на войната,което може да унищожи за кратко време самата нея.
193
2
 
1
 
! Отговори
Фе Калий преди 1 година
обичам да се свличам по бели руски бузки
192
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Елкини глуости.
191
4
 
11
 
! Отговори
НЕ СЕ ЧУДЕТЕ! преди 1 година
Украинците побеждават в тази война, защото са българи, цялата земя върху която е разположена днешна Украйна е на старите българи.
190
2
 
4
 
! Отговори
Комуновирус преди 1 година
Забавляваме се с Россия.
189
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шизззикк, само в кулата в киев бяха гръмнати няколко американски релейчици и занимаващи се с пропагандата. В ДНР вече две дузини янки ги чака смъртна присъда, освен тях бяха гръмнати от укрибандерите още доста в ареста. Интересно ще е, твоят ред като дойде, дали ще пишеш туитове на илон като ония пишман мацита в азовстал или ще одкаш да четеш корана като навални.
188
1
 
1
 
! Отговори
Подаръчно пликче преди 1 година
Скоро ще бъде отстранен и директно контактуващи в.
187
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идва ред и на началника Путин! Той е най виновен за излагацията!
186
3
 
7
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Това английски разузнаване същото ли е което беше 100/100 сигурно, че Към Чен Ун е умрял от Ковид , преди това от диабет, че това е двойник на снимките, брояха му гънките на з*дника, са да докажат. Същото ли е , или е друго ?
185
1
 
3
 
! Отговори
бивш войник в БНА преди 1 година
Години съм се чудел как може министър на отбраната на такава държава да не е професионален военен , а цивилен строителен инженер. Не знам какво му е харесал Путин като бе в МЧС , но оттам директно се изстреля в МО , че и генерал го направи...Това като приказката - "Начело на кервана камили - магаре!" Та сега ще му сърба попарата на строителния инженер - генерал с маршалски пагони....Объркана работа, остава и стратегията за Украйна да е измислил тоа Шойгу....
184
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До започна се дай инфо.
183
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия не била воювала срещу украинците, а срещу американците. Щатите дори не са влезли официално, а имат само един загинал срещу десетки хиляди загинали руснаци. Смятай, ако влязат и официално хахахха
182
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И Xитлep да сложи на негово място, нищо няма да се промени! Руснака не може да воюва, затова винаги дава много жертви!
181
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано не бие дузпата на Лавров, че ми е любим! Голям образ!
180
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подкрепям колегата по долу че той човека може просто да е умрял. От кога получи първия инфаркт. Да сложат Медьведь. Той е навит но го шубе. Стрелков ще свърши работа на терена е незаменим.
179
7
 
5
 
! Отговори
Бигот преди 1 година
Не знам дали това е добра новина за джендърастите, компетентността на Шойгу определено буди съмнение, макар че бавно бавно но руснаците напредват
178
2
 
1
 
! Отговори
до 224 преди 1 година
Като купира немския