Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна

В момента тече процес на "разрушаване" на "еднополярната хегемония"
29 сеп 2022 19:18, Александър Попов
386
Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Западът е готов да нанесе удар на всяка страна, да я превърне в епицентър на криза, да провокира цветна революция и кървава баня, заяви днес руският президент Владимир Путин по време на видеоконферентен разговор с ръководителите на разузнавателните служби на страните от Общността на независимите държави, предадоха световните агенции.

"Следвайки своите цели, геополитическите ни противници, нашите опоненти, както ние съвсем неотдавна говорихме, са готови да нанесат удар на всеки, на всяка страна, да я превърнат в епицентър на криза, да провокират цветна революция и да отприщят кървава баня", каза Путин.

"Ние не веднъж сме виждали всичко това", допълни той.

"Като се вкопчва към миналото и се опитва да провежда политика на диктатура във всички сфери – от международните отношения и икономиката до културата и спорта, - самият този прословут колективен Запад създава нови и нови проблеми, още и още кризи. При това той не се гнуси да използва всички средства за оказване на натиск върху страните, които избират суверенен път на развитие", каза Путин.

Според руския президент в момента тече процес на "неумолимо разрушаване" на "еднополярната хегемония".

"Това е обективната реалност, с която Западът категорично не желае да се примири", заключи той

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
8
 
1
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Вова, покани си за премиер Про100Киро - същия лъжец като тебе!
215
0
 
1
 
! Отговори
До 229 преди 1 година
Теб какво те грее?
214
6
 
8
 
! Отговори
Споко преди 1 година
Споко, руската армия няма обувки и храна за войниците, нямат и оръжия, руските войници масово се предават в плен. До дни, дори до часове Путин ще падне.
213
3
 
8
 
! Отговори
Аз съм преди 1 година
Абсолютен ненормалник! Това го казва той, който влезна и атакува чужда държава САМО И ЕДИНСТВЕНО С ЦЕЛ, АНЕКСИРАНЕ НА ТЕРИТОРИИ! *** изкуфял!
212
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 222...Руската армия е без провизии и с лоша логистика.В такива условия и като прибавим лошия боен дух.Който е не е липсвал на българите в Балканската война, Путин е обречен Да затъне в калта и окопите.Предстои наистина невиждани поражение от времето на Хитлеровото настъпление.Тогава за няколко месеца руснаците губят милион убити И още толкова пленени.Но са воювали за свободата си.А сега?
211
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В предаването на Соловьов обявиха, че Русия се отказва от нанасяне на ядрен удар по Украйна, защото няма ядрени оръжия за Украйна, всички ядрени оръжия за разработени и предназначени за САЩ. Вместо това Русия започва стратегическа операция по нанасяне на поражения върху критически важни обекти (те не могат да се местят като HIMARS). Украйна остава без никаква енергия, без ел. централи, без мостове, без пътища, без железопътен транспорт. Всичко това ще доведе до колапс на Украйна по-страшен от ядрен удар.
210
6
 
4
 
! Отговори
Споко преди 1 година
Споко, Русия претърпя поражение в Украйна. До дни, дори до часове Путин ще бъде свален.
209
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВСЯКА страна заслужава това което е и всчко зависи от тяхната култура - българите ако имаха култура поне малко от малко нямаше сега пенсионери умиращи от глад а след месец два и от студ - всичко се вижда като цяло а не като отделни личности
208
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Утре обявават резултатите от референдумите. След 1ви октомври 4те области - ДНР, ЛНР, Херсон и Запорожка област стават част от Русия. Русия увеличи територията си колкото 1/3 Германия, с областите в които се произвежда 95% от БВП на Украйна.
207
1
 
1
 
! Отговори
До 222 преди 1 година
При Лиман..
206
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първата фаза е дегазофикация на ЕС. Могат да се случат много инциденти с терминалите за втечнена газ и останалите газопроводи за Европа които да блокират доставките на втечнен газ и всякакъв газ за ЕС. След дегазифицацията Русия преминава към втората фаза - декарбонизация на Европа. Русия спира доставките на нефт, въглища, дърва, изкуствени торове, ядрено гориво. В най-добрият случай Европа ще се върне в каменната ера.
205
3
 
9
 
! Отговори
До реалкст преди 1 година
На Либия и Ирак запада им разработи петрола! Руснаците докараха Кадафи на власт с революция, за да изгони западните фирми и да дойдат,, руските специалисти"! Подобно беше и в Ирак, Куба и Венецуела! Обикновените хора в тези страни живееха в мизерия! Познавам доста хора, работили в Либия!
204
4
 
4
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Когато не можеш не се оправдаваш! загиваш заедно с чедата си. Чао! На Кремълски апаратчици. Въпреки золумите , който ще направите вие поставихте една велика православна нация *** унищожение. Срамота. Ще чакате някакви протести на запад -чакайте
203
2
 
3
 
! Отговори
Най-лошото ПРЕДСТОИ! преди 1 година
Днес Служебно Правителство се събуди от Дълбок сън и ЗАПОЧВА ПОДГОТОВКА НА СИСТЕМАТА ОТ УКРИТИЯ ПО МЕСТА!Ало велики СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ какво спахте досега като виждахте че това мерене на сили и наливане на милиарди в оръжие в Украйна ще постави Русия в ъгъла и ще накара Путин да употреби Тактическо ядрено оръжие!Русия не може да започне война с мобилизирана групировка ЗАЩОТО ЗА ПОДГОТОВКАТА И СА НЕОБХОДИМИ МЕСЕЦИ а и 300хиляди годни напуснаха Русия до вчера!Молете се на БОГ ОБЛАКА ДА НИ ПОДМИНЕ
202
4
 
10
 
! Отговори
Късата памет преди 1 година
Не мога да разбера копейките. От 8 месеца каквото и да кажат или направят руснаците, копейките обясняват как до три дена Украйна ще е съсипана. За осем месеца се видя, че след първата седмица Русия само отстъпва. Да не заправяме че на третия ден бяха до Киев. Обаче копейките продължават да си вярват и осем месеца само повтарят " до няколко дена русия ще победи" После се чудим що в България има хора които мятат пачки през прозорците - еми щото вярват на глупости
201
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 208 Кое е това голямо поражение . И 1000 пъти да го нашишете , няма да стане реалност . Къде ще търпят загуби руснаците ? Къде в Донбас ?
200
3
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До 202 Не съм много съгласен. Сигорно имат пръст в това, но по времето на управлението на Садам и Кадафи страните им са били добре, може би с изключение. Даже си мисля че са провален проект на САЩ....? Това не означава, че подкрепям някой техни действия.
199
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 209....Ти вярваш ли че има РСФСР.Товя значи ли че в РСФСР има спазване правата на човека.Аз не вярвам.И за това я наричам както и подхожда...Рашия
198
3
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
Птинизъм, предназначет единствено за *** му фенове.Няма нормален човек, който да вярва на тези глупости!
197
3
 
3
 
! Отговори
До Про Со то преди 1 година
,, Путин е добър човек"! - Колкото теб!