Готви ли Путин дъщеря си за свой наследник?

Това прогнозира в ефир руският политолог Абас Галямов
3 окт 2022 21:47, Йоана Цонева
124
Готви ли Путин дъщеря си за свой наследник?
Снимка: Россия-24

Владимир Путин може да подготви дъщеря си Катерина Тихонова да го наследи в президентския стол. Това заяви в ефира на украинската държавна телевизия руският политолог Абас Галямов. Според политолога две неща могат да подскажат, че предаването на властта от бащата на дъщерята е възможен план на руския държавен глава.

Галимов наблюдава симптоми, които издават обсъждане на подобен вариант. През лятото без видима причина е започнало промотиране на Катерина Тихонова. Засега дъщерята на Путин не е толкова активна, но вече е назначена на позиция, която дава повод за размисъл, че пред нея има перспективи за по-нататъшно издигане.

През лятото Тихонова стана стана съпредседател на Руския съюз на индустриалците по въпросите на вноса. Заради санкциите, наложени на Русия, вносът е ключов за руската икономика - отбелязва политологът. Оттам и значението на поста.

Още по темата
Поставянето на дъщерята на такава позиция ще позволи след време да се отчете, че дъщерята на Путин е със заслуги за спасяването на икономиката

Втората причина, която политологът посочва като основание за варианта на наследяване на президентския пост, е амбицията на Путин. "Той счита себе си за най-великия политик на нашето време". Според експерта, след като синът на Гурбангули Бердимухамедов , бившия президент на Туркменистан, пое властта, същото е възможно да се случи и в Русия . "Като го гледам, той може да има такива мисли: щом тези идиоти можаха, тогава аз, най-великият стратег, със сигурност мога".

Експертът обаче отбеляза, че още преди началото на войната в Украйна мнозинството от руските граждани са имали негативно отношение към идеята за поемането на властта от дъщерята на Путин.

Катерина Тихонова е втората дъщеря на Владимир Путин. След началото на войната в Украйна тя стана обект на санкции от САЩ, ЕС и Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
1
 
! Отговори
ТЪп преди 1 година
Това би било тъпo.
84
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сталин пита президента на сащ какво означава вашата демокрация демокрация за народа ли ----не американската демокрация означава америка над всички народи в света
83
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
путин е велик политик и човек които е уважаван и обичан от народа си кажете ми има ли такъв човек в бг или само имате корупционери политици путин е номер 1 в света мачкай вова мы стабой
82
6
 
6
 
! Отговори
Петрова преди 1 година
Работата , ако е така , намирисва на вековно робство на клана ПУТИНОВ ?! Северна Корея е жив пример за това ! Нищо ново - то и у нас си беше така : децата на тези и онези поеха техните постове и както знаем " много успешно " ни ръководеха и водеха до края на туне ла, където имало светлина само дето тя не беше за народа...
81
0
 
6
 
! Отговори
ае германец преди 1 година
тя какво е виновна ,каквото посяло ,такова изляло
80
9
 
8
 
! Отговори
Германец преди 1 година
Типично за фашизоидно-феодална територия като Матушка. А тая заслужава 10 години каторга само за грозотата си.
79
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая добре си живее в Швейцария.Абе като е толкова добре и хубаво в Русия що е отишла да живее в Швейцария!
78
2
 
11
 
! Отговори
ще бъде преди 1 година
избрана с 98% от гласовете, гаранция!!!
77
7
 
9
 
! Отговори
Зайцев преди 1 година
Ще видим дали в близки бъдеще ,ще остане жив роднина на Путин .
76
6
 
11
 
! Отговори
Хммм преди 1 година
Ми да направят Русия кралство като Великобритания, тогава да се наследяват на трона.От тия крепостни селяни нищо не става.
75
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я да видим петте тро ла какво са копирали под платената безсъдържателна статия? А, да, същите изтъркани глупости.
74
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наистина ли ви се свършиха идеите за пропаганда? Много бързо, бе! Хората десетилетия пратя професионалнатакава - вие тука за 3 години сте издишали.
73
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"щом тези иди0ти можаха, тогава аз, най-великият стратег, със сигурност мога" ......... Този карагандюк Абас Галямов нарича Гурбангули Бердимухамедов и сина му с тази обидна дума само защото са туркменци ли? Всички знаят, че едната дъщеря на Президента Путин работи в областта на медицината, а другата се занимава с иновативни научни проекти в руски държавен университет. Какво наследяване, какви пет лева?
72
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВОЛОДКА ПУТИН СЕ Е ОБЪРКАЛ - МИСЛИ СИ, ЧЕ Е ПЕТЪР ВЕЛИКИ, А ДЪЩЕРЯ МУ Е ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА...
71
8
 
23
 
! Отговори
1 преди 1 година
русия е демокрация бе, ама от семеен тип.... ХАХАХХАХАХАХАХАХАХА
70
9
 
17
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Ето затова Русия си отива ....
69
2
 
5
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
ХАХАХХАХАХА
68
7
 
3
 
! Отговори
IM-дртiйУАЙТBoY! преди 1 година
До Кривондел... Леко пренебрегваш факта, че има още 1 основна причина за съвременната Троянска война на север от нас, тъй като ПYTiH0ФФската изгора - гимнастичката АллиНА КабаевА паявилась в Маскве в началото на пролетта - леко полубременна, алла не от него, а от некой крассив млад левент - бодигард ли, танцьор ли, балетист ли, или нещо от този 3-ти вид, не 3нам, но... лошите езици гаварят, че туй бъдещото отроче не било от този дъртак! ФАКт!
67
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще е същото, всеки месец кат и дойде ще напада - я Украйна, я Грузия!
66
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая носи гените на откаченото жуже. Трябва заедно с него да увисне на бесилото!