Руски водещ: Защо не ударим сателитите на Мъск с ядрени ракети?

Всички ще умрем и ще отидем в рая, предполага негов гост
Обновена: 25 окт 2022 18:43 | 25 окт 2022 18:40, Нели Христова
192
Руски водещ: Защо не ударим сателитите на Мъск с ядрени ракети?
Снимка: БГНЕС

В държавната руска телевизия отново се появиха плашещи предложения. След като преди месец бе предложено Русия да удари Великобритания с ядрено оръжие по време на погребението на кралица Елизобет II, този път се появи нова цел - сателитите на Илон Мъск.

Благодарение на Starlink Украйна има достъп до интернет, дори и когато Русия атакува цялата й инфраструктура. Сателитите се оказаха от огромно значение за армията на Киев. Точно заради това водещият на "Вечер" по канал "Россия 1", Владимиром Соловьов, предложи сателитите на Мъск да бъдат ударени с атомно оръжие.

"Тогава ще кажем "сбогом" на групировката на Илон Мъск", заявява Соловьов.

Един от гостите му започва да обяснява, че ако Русия нападне сателитите на Мъск в космоса, това би означавало война.

"А какво да означава, мир ли?", пита водещият. Тогава гостът отговаря: "Това означава ядрена война. Всички ще умрем и ще отидем в рая."

По-късно в същото предаване, Соловьов предполага, че Русия "в крайна сметка" ще изстреля хиперзвукови ракети срещу Киев и може да удари други центрове за вземане на решения
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
6
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 1 година
A в друго предаване бяха казали същия този Соловьов май, че ще ударят с хиперзвукови ракети Стоунхендж, и тапаците пак ги бяха взели насериозно и се бяха разпищяли, че вероломна Русия иска да разруши Стоунхендж.
61
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците да действат като Артър Бомбардировача Харис и Къртис Ламей и да бомбардират Украйна с килимнии бомбардировки.
60
2
 
6
 
! Отговори
(-_-) преди 1 година
До там ли изпаднаха нещата - да се вълнуваме от това какво казал някой в телевизионно шоу? Чуйте по добре какво говори постоянният представител на Русия в ООН или представителите на властта там. Нима те говорят лъжи? Що се отнася до тия сателити имат технологията да ги свалят съвсем безшумно и безядрено. Оня ден изстреляха 3 сателита накуп за военни нужди..
59
3
 
4
 
! Отговори
до 69 преди 1 година
С кво ? С голия ти русофилски зад.ник ли ?
58
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се знае дали означава война. Сателитите на Мъск са частна собственост и нассранния памперс няма да има шорти за да отговори на това предизвикателство. Беззъбото куче само лае от началото на войната с беззъбата кучкка уруппсията фон дер лайннянатта, а реално виждат че не могат да направят нищо, нито със санкциите си, нито с откраднати пари харизани на танцуващия на токчета напудрен нос, ЕС и САЩ не са били никога по-безпомощни и жалки, Жужака ги клати на задна вече половин година
57
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другия вариант е да бомбардират укрите до припадък.
56
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ле леееее. Тия можело и да са още по *** изглежда.
55
5
 
10
 
! Отговори
Ванга преди 1 година
Май някои хора още не осъзнават, че след Путин тепърва започват мъките на руснаците, който и да е на власт. Чакат ги военен трибунал и репарации.
54
6
 
5
 
! Отговори
егати глупаците преди 1 година
пишат коментари тук! Тия в предаването се подиграват и си правят майтапи, а тук разни кpатуни критикуват и правят изводи и заключения. По тона си личи, че не говорят сериозно, а и превода е правилен. Впрочем никъде не казват, че ще ударят сателитите с ядрени оръжия, но в друго предаване на Соловьов един генерал без да се майтапи обясни с какво могат да ги "заслепят", а да ги унищожат могат много лесно с ракети.
53
1
 
13
 
! Отговори
хехе преди 1 година
Появили се "плашещи предложения"?Да предложиш да биеш сателити с ядрени ракети е смешно, не е плашещо.
52
4
 
13
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Бой по руските комунисти,бой:):):)Никой не ги иска.Евентуално само Иран,Сирия,Северна Корея,Куба,Венецуела и Еретрея;0:):):)Все страни от тяхната черга,бедняшка:):):)Терористи:):)
51
4
 
12
 
! Отговори
Пхахахахаааааа преди 1 година
Те не могат да уцелят неподвижна мишена с размерите на ЦУМ с прехвалените Кинжали , а какво остава за движещи се сателити на 20 хил км в орбита....Пълен мрак цари в главите на тези. Страшното е , че има хора които ги слушат и им вярват
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо всеки ден ни плашат??
49
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В определени кръгове за наследник на Путин се споменава Аднрей Безруков (Donald Heathfield). Toй често участва в това предаване, но неговия тон не е така закачлив и шеговит катко в горините, които така са уплашили западняците, винаги е сериозен, а предложенияте му са сериозни понякога са смразяващи.
48
3
 
10
 
! Отговори
хм.. преди 1 година
Този водещ може да се конкурира с Рачков по тъпота на хумора. Руснаците са ясни...песента им е изпята. Но какво ще правим ние тук с тази зомбирана, фашизирана и лу.мпе.низирана тълпа наричащи себе си "русофили"...
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В космоса няма международни споразумения и няма граници.Атака на руснаците по сателитите на американците би последвало от Атака на американците по руските спътници.И това дори не влиза в категорията война.Тоест не би следвало да започне трета световна Но пораженията ще са и за двете страни.Това Путин няма да направи Русоробите да спрат да се тръшкат у земи от радост за ,,новината".
46
0
 
2
 
! Отговори
По същество преди 1 година
Мерси са сбития преглед на разговорите на някакви анализатори по руската телевизия. Какво ни казвате?
45
2
 
8
 
! Отговори
Това тяхното е преди 1 година
Гладна кокошка просо сънува.
44
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
когато краварите видяха че губят войната с Япония, удариха Хирошима и Нагасаки с ядрени бомби...и никой нищо не им каза. Защо и Русия да не го направи?!
43
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще почва ядрената война и по коя телевизия ще я дават ? Тука имаме четири бази с американски натрапници . Да не ги забравят и тях че ние нямаме армия която да ги изгони .