Руски водещ: Защо не ударим сателитите на Мъск с ядрени ракети?

Всички ще умрем и ще отидем в рая, предполага негов гост
Обновена: 25 окт 2022 18:43 | 25 окт 2022 18:40, Нели Христова
192
Руски водещ: Защо не ударим сателитите на Мъск с ядрени ракети?
Снимка: БГНЕС

В държавната руска телевизия отново се появиха плашещи предложения. След като преди месец бе предложено Русия да удари Великобритания с ядрено оръжие по време на погребението на кралица Елизобет II, този път се появи нова цел - сателитите на Илон Мъск.

Благодарение на Starlink Украйна има достъп до интернет, дори и когато Русия атакува цялата й инфраструктура. Сателитите се оказаха от огромно значение за армията на Киев. Точно заради това водещият на "Вечер" по канал "Россия 1", Владимиром Соловьов, предложи сателитите на Мъск да бъдат ударени с атомно оръжие.

"Тогава ще кажем "сбогом" на групировката на Илон Мъск", заявява Соловьов.

Един от гостите му започва да обяснява, че ако Русия нападне сателитите на Мъск в космоса, това би означавало война.

"А какво да означава, мир ли?", пита водещият. Тогава гостът отговаря: "Това означава ядрена война. Всички ще умрем и ще отидем в рая."

По-късно в същото предаване, Соловьов предполага, че Русия "в крайна сметка" ще изстреля хиперзвукови ракети срещу Киев и може да удари други центрове за вземане на решения
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да работиш в руската телевизия трябва да си лъжец и психопат. Иначе не те вземат...
81
9
 
5
 
! Отговори
90 преди 1 година
американците не пасат трева, но са назад в много технологии. простата причина е, че търсят оборот и печалба, а такива военни действия нямат полза, няма купувачи. Не е ли смешно цялата им "мощна" технологично държава да се хвали с един единствен преприемач в космическите технологии?
80
1
 
10
 
! Отговори
БЕЗАНАЛОГОВИ преди 1 година
АКО ГИ СВАЛЯТ С ПРАШКА, СТАВА.
79
1
 
3
 
! Отговори
Пустиняк преди 1 година
Щото ще ви се..... Мамата
78
1
 
9
 
! Отговори
как е? преди 1 година
Върви ли военната операция другари?
77
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 90...да бе...щото пък американците пасът трева...А те пък въобще не знаят как да унищожат Китайските сателити ако Китай посегне на Американските.
76
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видяхте ли ги мераклиите за ядрени удари...75 процента пенсии,некролозите им се подават от джобовете....Само дивотии от тези хора....
75
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно ВИЕ никога няма да отидете в Рая!Боже , тези говорят, като че ли са обучавани при талибаните, не в християнството.
74
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам какво точно се е говорило в предавнето , но КИТАЙЦИТЕ десйствително са разработили технология, с която " с един удат унищожават всички сателити на Мъск" , а другите остават невредими. Разработена е, защото Китай не допуска и занапред няма намерение да допуска сателити на Мъск над територията си. Негови сателте няма и над куба например, разбира се и над Русия. И още някои страни.
73
1
 
9
 
! Отговори
ъъ преди 1 година
Квит са криви рашистанците ще ударят едновременно сателити на Китай и на Индия и ще ги вкарат във война срещу тях буаахахах
72
7
 
12
 
! Отговори
543 преди 1 година
Няма как руснаците да учелят нещо по малко от град. От началото на войната се видя че, единствените им попадения са от масиран обстрел по градове. Демек стрелят със стотици ракети по посока на целта и се надяват някоя да уцели.
71
4
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Сателитите на Мъск са над 3000. Тези пияндури в студиото са гола вода :)))))))))))))))
70
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Атака по американски сателити би дало начална война в Космоса.*** много добре знае че няма да спечели нищо .В пред вид предимството на американците в Космоса.Това са несериозни умотворения на незапознати.Русоробитв по природа са неграмотни За това вместо на Изток бягат на Запад.Щото и това не знаят.И си мислят че това е Източния рай.
69
10
 
9
 
! Отговори
Карлуково преди 1 година
Тук пишат коментари най-провалените сopocoидни пpocтаци в България.
68
5
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахахаа, тези пияни другарчета знаят ли изобщо колко са сателитите на Мъск? :)))))))))) Това да не са круши да ги "ударят" Абсолютни клоуни :)))))))))))))))))))))))))
67
4
 
12
 
! Отговори
Име преди 1 година
Добре , че сме в НАТО !
66
5
 
7
 
! Отговори
ЦС 1.6 преди 1 година
Колко ли Хедшота има от Български калашници с Български куршуми в яловите рашистански тикви? Дали има вече Монстър Кил кил кил ... Като видяхме и плюшените каски на рашистанците, които стават само за "красота", Българският куршум минава през тях без проблем
65
4
 
10
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
БЪЛГАРИЯ-ЕС-НАТО-САЩ!Руски тролеи вият безпомощно на умряло тук под новините:):):)
64
5
 
8
 
! Отговори
:) преди 1 година
Родните русофилчета са по-жалки и нелепи дори от този водещ... *** вашия вожд ще си тегли куршума, какво ще правите после с жалкия си панелен живот ? На кого ще се кланяте сутрин ?!
63
9
 
6
 
! Отговори
Адмирации преди 1 година
Не знам защо се бавят! Русия, има всякакви видове оръжия, а стой и гледай как конвой от оръжия тръгват от Нацистка Европа към Укрия, и нищо не прави! Трябваше отдавна центровете за взимане на решения, в Брюксел, Лондон, Берлин, Париж и Варшава, да се ударят и всички складове, които пращат оръжие, без значение къде в Европа! Русия показва слабост, фашистите се подиграват, но ще плачат!