Путин: Пак се изправяме срещу германски танкове, ще отговорим

Руският президент уверен в победата над Украйна
456
Путин: Пак се изправяме срещу германски танкове, ще отговорим
Снимка: БГНЕС/EPA

Владимир Путин се присъедини към честванията на 80-ата годишнина от битката при Сталинград. В пламенна реч руският президент заяви, че страната му „отново е заплашена от германски танкове“.

"Тези, които очакват победа на бойното поле, очевидно не разбират, че една съвременна война с Русия ще бъде съвсем различна за тях. Ние не изпращаме нашите танкове до техните граници. Невероятно е как пак ни заплашват с германски танкове", заяви Путин по време на честванията на 80-ата годишнина от битката при Сталинград, имайки предвид военната помощ, обещана на Украйна от нейните съюзници.

"Но имаме начин да отговорим и той няма да приключи само с използването на бронирани превозни средства. Всеки трябва да разбере това. Русия е уверена в себе си, в своята правота и в своята победа“, добави Путин, очевидно намеквайки за огромния арсенал от ядрени оръжия на Русия.

Той беше категоричен, Русия ще извоюва победа над Украйна, както е станало и при битката за Сталинград.

По-рано, в рамките на подготовката за посещението на Путин, местните власти наложиха забрана за преминаване на тежкотоварни и едрогабаритни превозни средства в границите на града. Били са премахнати бездомните животни, а неподдържаните сгради са били покрити с тенти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
334
2
 
12
 
! Отговори
fghf преди 1 година
Кой потропва със обувчици на токчета?Нервно...тръбата звучи за теб!Идва края...със танкове и без, все тая!
333
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен "Гледах наскоро док. филм за втората св. война..." Първо МРЗ в Германия не е 2000 евро. Живях 9 години там, така че не ми обяснявай. Отиди и виж сам. Второ немската икономика днес е такава, защото след войната Запада изсипва милиарди във възстановяването й. Трето Германия не е суверенна държава от ВСВ т.е. да завиждаш на някой "р_об", защото живеел добре е повече от смешно. Свободата е много по-важна.Четвърто ако целия Запад тръгне срещу Германия според теб колко време ще издържат?
332
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 357 - що ти да не си в Бахмут, че те стресира войната? Зеленски ти ли си? Урсулче, душицо ти ли си?
331
2
 
4
 
! Отговори
анонимката преди 1 година
До Българин - знаеш ли как се познават платените кАври - когато дрънкат едно и също навсякъде... този коментар го има под почти всяка статия в днес-а...жалка работа...
330
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Исках ада кажа не украинец разбира се а грузинец Баща му е грузинец Просто тази война ни стресира всички и правим грешки
329
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижте статията във фактор бг - Путин не е руснак а украинец , и като дете е даден на други в Ленинград И е на 72 , не на 70 Повече от 10 години гледам руските блогери в ютюб и видях че руснаците са спокойни добронамерени хора , макар и нецивилизовани -спокойно карат и паркират по тротоара и като ги спрат казват - '' ама аз на никого не преча '' Нямат понятие от законност и ред А Путин е безкрайно нагъл и отмъстителен и това идва от това че не е руснак , а е южняк , вижте статията във фактор
328
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах наскоро док. филм за втората св. война - руснаците влезли в Берлин , германците бедни и изгладнели , от руски камион им дават хляб - руски войници просто хвърлят хляб и германците се борят да го хванат във въздуха И си мислех -Как стана така че победените германци станаха първа по сила икономика , а руснаците дават сега мило и драго за "енгенска виза и да почнат работа в някоя фирма в Германия ... Германия сега има 2000 евро мин . заплата а руснаците 200 / месечно /
327
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин започна война, а сега другите били виновни. Путин не вижда ли, че е Хитлер на новото време. Какви са тези хора дето управляват днешна Русия? Но руския народ е добър и много талантлив.
326
2
 
7
 
! Отговори
Запада е срещу него преди 1 година
голяма разлика
325
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'' Да би мирно в Русия седяло , не би срещу себе си немски танкове видяло '' - стара немска поговорка Ойларипиииии ....
324
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лоша идея е да се пуснат точно немски танкове срещу руската армия. Срещу немски танкове, руснаците се сражават особено настървено. Ако не е късно, по-добре да ги върнат и да ги заменят с нещо друго. Иначе ще се повтори мини Курска дъга, след която руснаците спряха чак в Берлин.
323
18
 
13
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Господ да дава сили на братския украински народ в неравната борба с коварния и жесток агресор Русия! Пълчищата на Путин от затворници,чеченци и азиатски окупатори ще изгният в украинските поля!
322
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Eдин преятел, каза да ви питам щото разбирате, кога ще е парада на зеленото джудже в Москва по токчета?
321
2
 
8
 
! Отговори
Изопачавате истината преди 1 година
Срещу това ще се изправите!Срещу ИСТИНАТА,която не е на ваша страна!
320
11
 
6
 
! Отговори
хахах преди 1 година
До Анонимен има обаче малък нюанс в това което казваш, всички тези държави са били агресори , а сега агресора е Пу т лер и целия свят е срещу него, разбира се може да извадим някой държави като сев. корея, иран и беларус.Не се притеснявай Пу тле р скоро пак ще си говори със стария си приятел плъха
319
2
 
2
 
! Отговори
ПЕШО преди 1 година
До АнонименЕ как ги мачка като само ги отблъсква.Още никой не е спечелил война само с отбана колкото и геройска да е тя.
318
13
 
16
 
! Отговори
23423 преди 1 година
Вовка, ти си пътник, не трябва да те интересуват танковете, а как да спасиш душата си! Вова....скоро всичко ще се нареди.....и ти няма да го видиш!Ти изби повече християни от всички татари събрани заедно. Идват за теб.....
317
13
 
14
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Не,не и не!Вие не се изправяте срещу германски танкове,а срещу Украйна,която ще се защитава с германски танкове.И не само,а и с танкове на Франция,Англия и САЩ. Позор за рушия и слава на Украйна!
316
7
 
9
 
! Отговори
КАК ЗА БСП преди 1 година
ТЕЗИ, КОИТО ПРОДАВАХА ОРЪЖИЯ НА УКРИТЕ, КОИТО ОТСТЪПИХА ОТ ЧЕРВЕНИТЕ СИ ЛИНИИ ЗА ЕВТИНА ГАЗ, ЗА МАКЕДОНИЯ И ДРАПАХА СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ОТКРАДНАЛО ЗА 9 ДНИ ДЕВЕТ МИЛИАРДА И ГЛАСУВАХА ЗА ПРЕСКЪПИ САМОЛЕТИ НА ЧЕРТЕЖИ И ПОДКРЕПЯТ ЕВРОЗОНАТА С ЦЕНИ ДО НЕБЕТО И Т.Н.
315
5
 
2
 
! Отговори
ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ преди 1 година
*** е страхливец. Няма друга страна с превъзходство във въздуха и ракетните войски, която да пази ръководството на страната с която воюва и да не прекъсне доставките на оръжие. Престъпва непрекъснато и червените си линии.