Медведев: При удар по Крим ще изгори цяла Украйна

Няма да има преговори, а незабавен отговор
Обновена: 4 фев 2023 22:51 | 4 фев 2023 13:09, Александър Попов
679
Медведев: При удар по Крим ще изгори цяла Украйна
Снимка: БГНЕС/EPA

В случай на удари на Украйна по Крим "няма да има преговори", ще има само ответни удари по цялата територия, контролирана от Киев. Това заяви зам-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в писмено интервю с журналистката Надана Фридрихсон, публикувано в канала й в Telegram и цитиран от ТАСС.

"В този случай няма да има преговори, ще има само ответни удари. Цялата Украйна, която остава под управлението на Киев, ще изгори", каза Медведев, отговаряйки на въпроса дали Русия ще бъде принудена да преговаря с Украйна чрез удари по Крим.

"Нашият отговор може да бъде всякакъв. Президентът на Русия съвсем определено каза това".

Медведев обясни, че Русия не си поставя никакви ограничения и в зависимост от характера на заплахите е готова да използва всички видове оръжия "в съответствие с нашите доктринални документи, включително Основите на ядреното възпиране".

"Мога да ви уверя, че отговорът ще бъде бърз, твърд и убедителен", добави политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


679
Още по темата: войната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
446
5
 
6
 
! Отговори
Труман преди 1 година
Казвам ви го и ви го повтарям: вече сме го правили. Ще го направим отново. Ваш Хари С.
445
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
90% отдраскачите тук не са били в казармата и не могат да преценят тежеста на и изказванията си също така и за любимите ни добре охранени политици!
444
10
 
2
 
! Отговори
намали дрогата преди 1 година
До пияница мистикНамали малко онова с което си лекуваш разклатената психика, че и Карлуково няма да ти помогне! Аи филмите не са ти препоръчителни, много се филмираш бро! Ако си милионер - щеше ли да драскаш тук за копейки???
443
12
 
16
 
! Отговори
алохола не е приятел преди 1 година
Малкия алкохолен г-н-0-м , май пак е прекалил на закуска с водката! На тоя нормалния говор му идва само след бутилка водка. Пийне ли я започне да "размахва" ядрени бомби, като гащите си преди лягане. Толкова агресивно, неприятно и отблъскващо 4ов3ко-п0д0.бно не е имало досега второ на тази Земя!!!
442
15
 
25
 
! Отговори
Руснак преди 1 година
Ще изгори и цялата руска империя.
441
12
 
28
 
! Отговори
Българин преди 1 година
По побеснелите изказвания ще ги познаете колко са наCрани.
440
25
 
31
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Медведов ще бяга през глава от Крим като го запукат с новите, далекобойни HIMARS :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
439
15
 
16
 
! Отговори
Вън преди 1 година
окраинците!
438
20
 
11
 
! Отговори
Закривай преди 1 година
окрайна!
437
12
 
16
 
! Отговори
Медведчик преди 1 година
Медведев никога не се е изказал като нормален човек,нито е коментирал събитие или ситуация.Той винаги заплашва.Песков е същия,а онзи фашагата дето искаше да гори българите със уран си отиде скоропостижно.Единствено босът на Вагнаер се сеща от време на време за България.Добре че е той,иначе си оставаме в сянката на СССР.А и нещо на последък новините от Кавказ взеха да стават много редки.Очакваме скоро интересни новини и от Кавказ.
436
16
 
16
 
! Отговори
укр свърши преди 1 година
100%
435
19
 
27
 
! Отговори
Мемфис преди 1 година
Много ми е противен този изтърсак! Много гаден и подъл!!!
434
23
 
13
 
! Отговори
Медведчик преди 1 година
Много скоро скоро украинските адрени електроцентрали ще заработят със френско ядрено гориво,и всичко ще свърши сякаш никога не е имало консфликт за електро ресурси.Русия да си захранва Китай,а Украйна ЕС и всичко ще е ОК!
433
21
 
20
 
! Отговори
Чудя се преди 1 година
Абе този т.нар. политик пак не си е пил хапчетата и ги е заменил с литър самогон. Целият свят знае, че а са мръднали - а са пр ЪДн али и даже са се ОА КА ли. К'ви бомби, кво изпепеляване на Украйна. Тоя въобще се е над рус ал като п Ън. СЛАВА на Украйна!!
432
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе американците ударили едно балонче дето летяло на 18 хиляд и метра защото можело да разузнама - това не е ли сигнал за всички държави като имат такива неща на такава височина да ги сметнат за разузначи и да ги свалят - китайците ги изработиха американците сега с чиста съвест - което лети на 18 хиляде метра и повече имат право да го свалят - па и руснаците
431
7
 
11
 
! Отговори
Либералфашистите преди 1 година
До 490 спри амфетите приятелю, дрогата не прощава на никого. Либерал-фашистите да треперят. Ще бъдат "третирани" по най-добрия начин в Сибир. Нашите може да ги пратим на почивка Слънчев Бряг
430
30
 
29
 
! Отговори
Товарищи! преди 1 година
Украйна в момента е единствената сериозна преграда между Европа и руския варварски фашизъм.. Естествено, че европейците и САЩ ще помагат на украинците, защото в противен случай ТЕ. .. ще трябва да воюват срещу руския башибозук . Затова и Киев ще получи почти всичко, което поиска... Слава и победа на Украйна!
429
34
 
30
 
! Отговори
Ехооо преди 1 година
Медведев е велик.Путин цар на света.Европейците са мишки.Американците са сатаната на планетата ни.Резултата е ясен.Мишките в дупката а сатаната ще бъде победен.
428
25
 
12
 
! Отговори
ТАКА СЕ ПРАВИ преди 1 година
До пияница мистикГРЕШНО СЕ ОБЕЖДАВАШ ,МИШОК! МНОГО Е ПРАВ И ОТКРОВЕН . ТАКА ТРЯБВА , ДА Е НАЯСНО КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА..КОВАРСТВОТО И ПОДЛОСТТА Е ПРИСЪЩА НА ЛАЙНОСАКСОНИТЕ . ИЗМАМИХА ПУТИН/СПРАВКА МЕРКЕЛ/,ВЗРИВИХА ГАЗОПРОВОДИТЕ И НАУЧИЛИ НЯКОЙ КОИ ТЕРОРИСТИ ГО НАПРАВИХА -ЕВРООБЕДИНЕНИТЕ ЛИ ЗАДОКЕАНСКИТЕ?????НЕ , НЯМА И ДА НАУЧИТЕ!!!
427
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ФИЛИ и ФОБИ дрънкат простотии. Умните работят с ума си, а не с ченето.