Медведев: При удар по Крим ще изгори цяла Украйна

Няма да има преговори, а незабавен отговор
Обновена: 4 фев 2023 22:51 | 4 фев 2023 13:09, Александър Попов
679
Медведев: При удар по Крим ще изгори цяла Украйна
Снимка: БГНЕС/EPA

В случай на удари на Украйна по Крим "няма да има преговори", ще има само ответни удари по цялата територия, контролирана от Киев. Това заяви зам-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в писмено интервю с журналистката Надана Фридрихсон, публикувано в канала й в Telegram и цитиран от ТАСС.

"В този случай няма да има преговори, ще има само ответни удари. Цялата Украйна, която остава под управлението на Киев, ще изгори", каза Медведев, отговаряйки на въпроса дали Русия ще бъде принудена да преговаря с Украйна чрез удари по Крим.

"Нашият отговор може да бъде всякакъв. Президентът на Русия съвсем определено каза това".

Медведев обясни, че Русия не си поставя никакви ограничения и в зависимост от характера на заплахите е готова да използва всички видове оръжия "в съответствие с нашите доктринални документи, включително Основите на ядреното възпиране".

"Мога да ви уверя, че отговорът ще бъде бърз, твърд и убедителен", добави политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


679
Още по темата: войната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
486
2
 
6
 
! Отговори
пак аз преди 1 година
До До Пияница 544 - Да, виждаме. Любителите на повръщано т.е. пропаганда, си намират начин да си го набавят, нищо, че е гадно и забранено - те пак си намират начини да го поглъщат в невиждани количества. Ярък пример сте самият вие. А колкото и да ги повтаряте тия лъжи за фашагите - няма да станат истина. Всеки с малко акъл в тиквата може да се досети кои са истинските фашаги ... а вие и такива като вас са на тяхната страна - рашистия!
485
9
 
1
 
! Отговори
До Пияница преди 1 година
Ама ти вярно си се наквасил рано рано и не знаеш какво пишеш. Точно ако дойде Тръмп с Украйна е свършено на мига. Нищо американско за там няма да иде повече. А тактиката на Путин *** е да пържи фашагите на бавен огън до като им се оголят кокалите. Путин има оръжия за целият запад та за едни фашаги ли няма да се справи.Какво си мислят че като спряха руските канали та хората няма да ги гледат ли ? Има интернет за целта и Первъй руски канал се гледа прекрасно.
484
3
 
8
 
! Отговори
Пияница преди 1 година
Медведка, ако се махне деменцията и дойде Тръмп с войната приключвате. Всички виждаме какъв ви е капацитета вече 1 година. Не се изхвърляйте като във военно отношение сте кръгла 0.
483
4
 
11
 
! Отговори
Стига глупости! преди 1 година
Заради вашата агресия "изгоря" целия свят!Хвръкнаха цените на всичко до небесата,включително и у вас в Русия!Никой няма полза от войни в днешния объркан свят,а от идеи за по-добър,смислен и съобразен с природата начин на живот,а Вие рушите безогледно всичко това!Спрете се докато е време,иначе насила ще Ви спра всички тези,мнозинството,което не желае войни!
482
5
 
11
 
! Отговори
българин преди 1 година
Прочетете малко история - Крим не е руски! Първо е гръцки, след това под ислямско влияние - Кримски Ханат. Когато на цар петър му се приискало незамръзващо пристанище през 18-ти век руснаците започват масивна кампания за завладяване на съседите - Казахстан, Узбекистан, Туркменистан, Азербайджан, Крим... всички "исконни" руски земи, завладяни с огън и меч... Та това е всъщност продължение на старата им доктрина... путинът е голям почитател на петър първи... голямата игра продължава...
481
1
 
4
 
! Отговори
Човек преди 1 година
Както чета ,много специалисти имаме у нас!По всичко,най вече политици и военни стратези.Чудя се на смелоста на някои хора ,как така с лека ръка си позволяват да обиждат -***,***,и тн.Абе хора ,хайде малко се дръжте!Използвайте си мозъка ,без да обиждате когото и да е !Говори за слабост!Приятен ден .!
480
19
 
10
 
! Отговори
Време е,бавите се! преди 1 година
Айде почвайте ги урките,крайно време е да сложите край на фашистичката им държава.
479
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медведев настаящий фашИстЪ
478
8
 
10
 
! Отговори
Наско защото преди 1 година
До ФАКТИ ... Крим е ... Абе защо не кажеш направо Цялата Земя е руска ?
477
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОПЕЙКИ, ГЛЕДАЙТЕ ПО ПЪРВА СЕРИЙНИЯ НОРВЕЖКИ ФИЛМ ЗА ВТОРАТА СВ. ВОЙНА ПО ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ. И ТОГАВА ЩАТИТЕ ДО ПОСЛЕДНО НЕ СА ИСКАЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ, ДАЖЕ ОРЪЖИЯ НЕ СА ПРАЩАЛИ В НАЧАЛОТО, НО ХИТЛЕР СИ Е ТЪРСИЛ БОЯ С ФЕНЕРА И СИ ГО Е ПОЛУЧИЛ НАКРАЯ, СЕЩАТЕ ЛИ СЕ?
476
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дребните *** жужета само от бой разбират - стара американска поговорка.
475
21
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам янките колко още ще ги търпят тия дребни дpиcльовци. Крайно време е да дадат далекобойни ракети на Украйна да сринат кремъл и бункерите на жужето.
474
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До русский если они полезут ясно что будет-ядерный удар. ............. янките ясно ви казаха, че ше ви разпердушинят за няколко часа само с конвенционални оръжия, ако дребния ви цар използва ядрено оръжие в Украйна.
473
39
 
20
 
! Отговори
ФАКТИ преди 1 година
Крим е руски. ДНР, ЛНР , Херсонска и Запорожска области също.
472
3
 
13
 
! Отговори
offff преди 1 година
много хубаво , че започва разговор за Крим...
471
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Некадърна нация. Никой не иска да се занимава с вас
470
6
 
21
 
! Отговори
Рейгън преди 1 година
Ха-Ха лъжливото овчарче 158см.
469
13
 
24
 
! Отговори
Медведев преди 1 година
Е един пияница!
468
11
 
14
 
! Отговори
пак аз преди 1 година
Юлиянчо, мама ... Не ти дължа никакво обяснение - на умните не им трябва, за тъпите няма смисъл, ама понеже съм възпитан да бъда културен - ще ти го рекна:1. За затвора у рашистията. Изтъпанваш се и казваш това не е СВО а е война и си в затвора, защото според властите говориш лъжи, а то си е самата истина. 2. Повтарянето на една и съща простотия спусната като опорни точки от фабриката за *** финансирана от рашистия се бори само по един единствен начин - с повторение на истината.
467
10
 
15
 
! Отговори
Ех, Медведев, преди 1 година
Ту, бре! Я колко си сигурен! Пак не си си пил хапчетата!