Кремъл: Западът показва зверската си усмивка

По думите на Песков САЩ и ЕС искат да попречат на мирните преговори за Украйна
21 мар 2023 19:00, Йоана Цонева
140
Кремъл: Западът показва зверската си усмивка
Снимка: БГНЕС

САЩ и европейските страни са настроени да попречат на мирните преговори за Украйна, за разлика от Русия и Китай, твърдят от Кремъл.

"Вашингтон, европейските столици, но преди всичко Вашингтон, е изпълнен с желание да не допусне под никакъв предлог влизането в мирни преговори. Те просто не позволяват на Киев дори да си помисли за това", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в интервю за "Русия-1", цитиран от ТАСС.

Още по темата
Така той коментира изявлението на представителя на Белия дом в навечерието на посещението на китайския президент Си Дзинпин в Москва, че САЩ ще сметнат за неприемливо, ако след резултатите от руско-китайската среща на върха бъдат отправени призиви за мир в Украйна.

Както отбеляза Песков, "сега, когато маските са свалени, западните страни показват своята зверска усмивка". "С изключение на нас и КНР", добави говорителят на Кремъл.

Според него подобни изказвания на Запада се третират в Кремъл "като реалност, с която човек трябва да живее".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
4
 
16
 
! Отговори
пак аз преди 1 година
Поредната доза повръщано, т.е. paшиctka пропаганда. Мирни преговори може да има само и единствено когато *** 0pди се изтеглят от окупираните територии, ПyTлEp и обкръжението му бъдат предадени на съд и полека лека след 10-ина години започват да се отпускат санкциите, а след около 50 години руските фашисти отново биват приемани почти като хора.
77
2
 
17
 
! Отговори
K.Коцев преди 1 година
Песков,не бъркай понятията - не Западът и Европа показват зверска съяност,а точно вие,съвременна фашистка Русия показвате безпрецедентна жестокост,която няма равна на себе си - дори Хитлер е дребна " риба " поставен до вас !!!Ненавиждаме ви и не желаем да имаме нищо общо с вас!!!
76
4
 
11
 
! Отговори
Настрадамус преди 1 година
... и ще дойде време Западът да стане Изток.... Просто цитат...
75
5
 
15
 
! Отговори
:)))))))) преди 1 година
еми то щото рашистан показва едни "благи" усмивки! Щото то рашистан един "благ"! абе дето се вика то рашистан досега никой никъде не е нападал! никъде не е анексирал територии от съседите си! даже сега в Украйна ама то рашистан не е виновен, че рашистанската армия нахлу в Украйна бе! Ееее! как може сега да се обвинява рашистан за това, че той не е нахлул в Украйна! ееее! Няма как просто!! :)))))))))
74
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
руската усмивка каква е? представям си е като на сатаната от ада
73
3
 
7
 
! Отговори
Смешници преди 1 година
А руската усмивка е убийствена!!!
72
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 80 каква независима страна бе кога пък това нещо Украйна е било страна.
71
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 78 А на тебе ли да вярваме бе.Колко лъжи надрънкаха украинците що си мислиш ,че някой вече им вярва.Това,че на запад си гледат интересите не означава,че някой ви вярва.
70
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Четката за тоалетна с мустаци , пак нещо се е изказал.Що за наглост да нападнеш независима страна и да твърдиш че някой друг е виновен за това освен теб.Вкарали танкове , престъпници наборници и кой ли не в Украйна ама видиш ли Вашингтон пречел на мирните преговори - наглост и безочие несравнимо с нищо друго
69
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все още има заблудени български ми-шки който вярват на тоя пл-ъх/на такъв прилича/-говорител на уби-еца ка-пу-тин. А сега трийте ...
68
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 72 Я си ходи на село Къде видя Русия да се разпада бе.Кой ще я разпадне и никой не се закача с Русия не ти ли е ясно.Китай който купува оръжия от Русия ще тръгне да я напада. Да не са луди.
67
0
 
7
 
! Отговори
хааааа преди 1 година
До АнонименТи това ли правиш по цял ден-кликаш...направи си една злобарка и се успокой-Раzzия почина
66
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До БунгарДраги заблудени човече, как да се изтегли като запада пак няма да преговаря, преди войната Русия искаше преговори ама и отказваха. Спрете с това изтегляне. Няма да има .
65
4
 
13
 
! Отговори
Прасков преди 1 година
Друзя, джуджака ви съвсем изтрещя. Взе да дрънка че запада осем години го водил за носа. Как да го рзбираме това? Аз единствено така го разбирам, осем години запада и америка наливат трилиони долари в русия, а сега се включиха на страната на украйна. Ако това е имал предвид съгласен съм. А вие как го разбирате?
64
1
 
5
 
! Отговори
До 71 преди 1 година
Китай не е световна сила според теб и няма да е единия ъгъл в многополюсния свят? Я си лягай, че си се напил и даже май не можеш да четеш.
63
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 70 Какъв Китай сънуваш бе комплексар.Е оревахте света с вашите глупости ,а забравихте като се правихте на велики.
62
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако фашистка Русия сега не бъде наказана за арогантността и агресията си, то в бъдеще ще има и други потърпевши държави като Украйна...Китай просто ще си вземе каквото си иска от разпадащата се РФ.
61
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ, Русия, Китай, всички сте еднакви нещастници. Дърдорят за еднополюсният модел, който не им изнася, за да стане многополюсен, в който всички заедно ще си правят каквото искат с по-малките. Единствено сеете смърт, внедрявате правителства и насаждате разцепление във всички нации, които за съжаление е невъзможно да не ви слугуват, защото са обречени. Впрочем, американците хич да не се обаждат точно на 20те години от войната в Ирак. Язък, че ЕС е слаб и не може без началник..
60
0
 
1
 
! Отговори
Йордан Лютов преди 1 година
.................Отродью человечестваСколотим крепкий гроб.................
59
1
 
6
 
! Отговори
G.I. Joe преди 1 година
Искат да попречат на "мирната" окупация как не ги е срам :)