От Москва: Западните лидери имат кръв по ръцете си

Западът бил превърнал Украйна в терористична държава
Обновена: 4 апр 2023 10:51 | 4 апр 2023 10:51, Елка Василева
169
От Москва: Западните лидери имат кръв по ръцете си
Снимка: архив, БГНЕС

Председателят на руския парламент Вячеслав Володин заяви, че западните лидери имат кръв по ръцете си, тъй като подкрепят украинския президент Володимир Зеленски и тази подкрепа е довела до създаването на "терористична държава" в центъра на Европа, предаде Ройтерс.

Още по темата
"В резултат на терористична атака, извършена от престъпния киевски режим, беше убит военният кореспондент Владлен Татарски (Максим Фомин) и бяха ранени много хора. Подкрепата на Вашингтон и Брюксел за киевските власти доведе до създаването на терористична държава в центъра на Европа", написа Володин в канала си в "Телеграм". Той също така подчерта, че няма оправдание за тероризма и срещу него се води жестока борба в целия свят. "С терористите не се преговаря, те се унищожават", заяви Володин.

Председателят на Държавната дума припомни, че неотдавна беше убита журналистката и политическа анализаторка Дария Дугина, а служителите на Федералната служба за сигурност (ФСС) са предотвратили редица терористични атаки "срещу журналистите Владимир Соловьов, Маргарита Симонян, Дмитрий Кисельов, Евгений Попов, Олга Скабеева, Тигран Кеосаян и основателя на телевизионния канал "Царград" Константин Малофеев", посочи ТАСС.

"Режимът в Киев се опитва да сплаши и унищожи тези, които говорят истината. Кръвта на загиналите и ранените е по ръцете на [президента на САЩ Джо] Байдън, [президента на Франция Еманюел] Макрон, [канцлера на Германия Олаф] Шолц и други държавни глави, които подкрепят режима на [украинския президент Володимир] Зеленски", заяви още Володин.

Министерството на здравеопазването на Русия съобщи, че броят на пострадалите при взрива в Санкт Петербург е достигнал 40 души, като сред тях има и три деца. В момента 25 души все още са в болница в Санкт Петербург, като състоянието на петима от тях се оценява като тежко, допълни ведомството.
(БТА, Владимир Арангелов)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашките загубиха последната световна война и е нормално да си налягат парцалите и да не се опитват да оспорват победата и правата на победителите
122
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руската истерия налага , че Запада е фашистки.Това е дълбоко не вярно.Фашизма беше и го имаше в Германия.Франция ,Англия никога е нямало фашизъм.На против Те бяха победителки над фашизма.И няма как да приемат фашизма за своя идеология Така , че руската фалшива пропаганда е толкова изкривена.Че забравят с кого са били в съюз срещу фашизма.Именно Франция и Англия.
121
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека не забравяме , че Втората Световна война започва само 20 години след Първата.Тогава Русия е била съюзник с Франция и Англия.Защо Хитлер напада СССР ли....Отговорете си сами.
120
11
 
11
 
! Отговори
изкривено време преди 1 година
путин ръководи държавата все едно е в миналия век, а народа жиевее като в 19век
119
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
напоследъл в кремъл се надпреварват да ни разсмиват
118
11
 
18
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
По голям фашизъм и диктатура от Русия в момента няма. 10 000 цивилни убити в Украйна, те ли бяха фашистите? 15 000 деца са отвлечени и Путин признава за това! Над 500 000 са напуснали хубавата Русия от 24.02.22. Руснаците се срамуват да кажат, че са руснаци, Украинците се гордеят, че са такива. Няма нито един представител на фашистка групировка в парламента на Украйна, за разлика от Русия и много западни държави. Русия умира с всеки изминат ден, жалко е, че са готови на ядрен удар.
117
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ е световен терорист! 2 000 000 избити във Виетнам! 2 000 000 в Афганистан! 1 000 000 в Ирак! 200 000 в Сирия! 200 000 в Либия! 200 000 цивилни избити за секунди в Хирошима и Нагасаки! Има ли някой който още не е разбрал че САЩ е световния терорист?!?
116
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мале мале, тея бомбат всичко наред и се радват на своето деяние,после запада имал кръв по ръцете, изкривено усещане за реалността имат тези, никаква задна и отстъпка за тея изверги...
115
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин възражда болшевизма като го еволюира до експанзия Това , което Сталин не се престраши да направи.Го направи Путин Това е фаталната му грешка
114
2
 
12
 
! Отговори
Рибентроп-Молотов преди 1 година
НАТО ще се върне към границите си от 1997г, а блатная московия ще се върне към границите си от 1471г.
113
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Болшевиките на Сталин са намирали близки целите и намеренията на фашистите национал социалисти на Хитлер .По намерения те не са различни Това са сродни античовешка идеи.За унищожение и власт.Основния им враг е Запада
112
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Болшевизма и фашизма станаха едно .Путин успешно ги обедини.Това което никой не е правил преди Но болшевизма се нуждае от фашизма така , както Хитлер от Сталин и Сталин от Хитлер Те са били побратими в един период Нека не забравяме този факт.
111
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 112 Айде погледи си твоите лицемери дето казват,че споразуменията са били лъжа пък после давай оценки на другите.
110
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 113...Хитлер също е казвал , че Русия не я има.И не трябва да я има.Хитлер е проповядвал идването на Третия райх Също както Путин .Империята на Петър първи и Екатерина Велика Това са болни мозъци увличащи маса народ
109
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фидел Кастро (в 1992 г.): Следващата война в Европа ще бъде между Русия и фашизма, но фашизмът ще нарича себе си демокрациядо ликвидирането му режимът на Хитлер имаше подкрепата на 90% от германците и те бяха му лоялни заради лъжливото му ОБЕЩАНИЕ, че в бъдеще ще споделя с тях ПЛЯЧКАТА от заграбените територии
108
8
 
9
 
! Отговори
Ето едно лич.мнение преди 1 година
След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.
107
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хитлер също е обвинявал Запада.Хитлер е обявил Запада за основен свой враг И Сталин му е пригласял.Путин прилага същия план на Хитлер.То , болшевизма не е далечен от фашизма Само дето Путин ги обедини в едно Фашизъм и болшевизъм....
106
5
 
8
 
! Отговори
Ето едно лич.мнение преди 1 година
Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.
105
9
 
9
 
! Отговори
Рибентроп-Молотов преди 1 година
По-голям лицемер от руския дипломат няма.
104
8
 
12
 
! Отговори
Ето едно лич.мнение преди 1 година
Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!