От Москва: Западните лидери имат кръв по ръцете си

Западът бил превърнал Украйна в терористична държава
Обновена: 4 апр 2023 10:51 | 4 апр 2023 10:51, Елка Василева
169
От Москва: Западните лидери имат кръв по ръцете си
Снимка: архив, БГНЕС

Председателят на руския парламент Вячеслав Володин заяви, че западните лидери имат кръв по ръцете си, тъй като подкрепят украинския президент Володимир Зеленски и тази подкрепа е довела до създаването на "терористична държава" в центъра на Европа, предаде Ройтерс.

Още по темата
"В резултат на терористична атака, извършена от престъпния киевски режим, беше убит военният кореспондент Владлен Татарски (Максим Фомин) и бяха ранени много хора. Подкрепата на Вашингтон и Брюксел за киевските власти доведе до създаването на терористична държава в центъра на Европа", написа Володин в канала си в "Телеграм". Той също така подчерта, че няма оправдание за тероризма и срещу него се води жестока борба в целия свят. "С терористите не се преговаря, те се унищожават", заяви Володин.

Председателят на Държавната дума припомни, че неотдавна беше убита журналистката и политическа анализаторка Дария Дугина, а служителите на Федералната служба за сигурност (ФСС) са предотвратили редица терористични атаки "срещу журналистите Владимир Соловьов, Маргарита Симонян, Дмитрий Кисельов, Евгений Попов, Олга Скабеева, Тигран Кеосаян и основателя на телевизионния канал "Царград" Константин Малофеев", посочи ТАСС.

"Режимът в Киев се опитва да сплаши и унищожи тези, които говорят истината. Кръвта на загиналите и ранените е по ръцете на [президента на САЩ Джо] Байдън, [президента на Франция Еманюел] Макрон, [канцлера на Германия Олаф] Шолц и други държавни глави, които подкрепят режима на [украинския президент Володимир] Зеленски", заяви още Володин.

Министерството на здравеопазването на Русия съобщи, че броят на пострадалите при взрива в Санкт Петербург е достигнал 40 души, като сред тях има и три деца. В момента 25 души все още са в болница в Санкт Петербург, като състоянието на петима от тях се оценява като тежко, допълни ведомството.
(БТА, Владимир Арангелов)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А на Путин милиардите не са ли изцапани с кръв....Аде бе....Ние от Монголия идваме .
82
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
рушландия отново спечели в България, българите много обичат рашисти да ги гъбаркат, да му вземат земи и да ги раздават за влияние на сърбия примерно, а после да се чудят защо макетата ни мразят, благодарение на рашистите
81
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бахмут и околностите. В северозападната част на Бахмут в Орехово-Василевка продължават позиционните битки, нито една от страните не е постигнала сериозен успех. На юг, близо до село Ивановское режимът в Киев разполага допълнителни резерви за да задържи магистралата Бахмут-Константиновка. В самия Бахмут боевете продължават на север (близо до улица Зеленая и жп гарата), в центъра (след превземането на градския съвет на Бахмут боевете се преместиха на улица Борис Горбатов и училище 11) и на юг(района на стадион авангард и ул.Бахмутская).
80
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Старобелско направление. На Лиманския участък ВС на РФ напредват в района на Серебрянското горско стопанство, а също така щурмуват позиции на фашистката craH в района на дерето Журавка. На площадката Купянски без промяна-артилерийски дуели и взаимно разузнаване.
79
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Донецко направление. В района на Авдиевка фашистката craH се готвят да предприемат нова контраатака след няколко неуспешни опита за това по-рано. В Маринка ВС на РФ продължават да пробиват отбраната на фашистката craH в централната част на града в близост до проспект Дружби, както и на север в района на щаба. Фашистката craH изпратиха подкрепления за удържане на отбраната. Владимир Путин награди посмъртно военкор Владлен Татарски с орден за храброст. Владлен Татарски (истинското име Максим Фомин) беше убит в Санкт Петербург на 2 април 2023 г. в резултат на терористична атака.
78
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази нощ е извършена масирана атака по обекти на територията на Одеса с помощта на БПЛА и ракети. Основният обект, който беше поразен беше летището Школни, където фашистката craH имаха склад с военна техника в значително количество. След взривовете е била задействана въздушна тревога, а системите за ПВО изобщо не са се справили. Украински канали подозират, че част от ПВО-то е изведена от района на Одеса, за да бъде прехвърлена в Киев. Съобщава се също, че няколко удара са станали в местата на дислокация на фашистката craH.
77
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Болшевиките станаха в Русия милиардери.Путин е от тия среди Всичките им натрупани милиарди са изцапано с кръв Но кога ще са християни Никога.Как да водят кораба в очите си , а виждат сламката в окото на другия....Никога болшевик няма да признае вина...
76
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво пак се назлобихте не ***?!?
75
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ехаа__може би защото на интелигентните хора им писна да слушат лъжи от рашисти, манипулации от рашисти, като ония от из раждане, които обясняваха преди изборите, че ще има мобилизация за Украйна, чиста лъжа, манипулация чрез страх на глу пака и какво ли още не
74
1
 
4
 
! Отговори
СанчочоСан преди 1 година
И ако сме честни: по чии ръце няма кръв? Проблемът е в безумието. Кой или какво прави хората жестоки, ненавистни, зли!? Всичко оново което внушава от медиите Враг.. Враг.. Враг.. Защото зло е всичко, което разделя човек от човека..Тъжен свят! Жалко!
73
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 76 Ами ходи в бандерия и я забивай тая котка,а не да стоиш в сайтовете и да плямпаш.
72
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 73 Ти си гледай твоите 250000 украински *** дето си отидоха ,заради интересите на господаря ви и неговата марионетка.
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а рашистите нямат кръв по ръцете си така ли? И то не само украинска...
70
4
 
6
 
! Отговори
Русомраз с диплома преди 1 година
Руснака го гръмни с бренеке между очите, на русофила му забий кирката в главата. След като го скопиш първо с мотика.
69
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 72 Айде ходи си в Бандерия и там си ръси глупостите.Отивай в окопа щом искаш и ще го намериш и болшевизма и СССР.
68
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да....болшевиките станаха милиардери...Как го постигнаха ли През терор и насилие над населението.Чрез ловешките руски служби.От които е и Путин и съсловие...И ще ми говорят за правда
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснака, вършил убийства 45 години няма ли кръв по ръцете си.Кога от Кръмъл ще говорят за това???..... Никога....Защото болшевик срещу болшевик не ще да говори.Болшевиките сега в Москва няма да признаят кръвта по ръцете на болшевиките на Сталин.Как искат да бъдат европейци?...Като свалят и премахнат болшевизма в Русия.Който никога не си е тръгвал Само забогатяха и станаха милиардери.
66
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нагластта на рушнака и глупостта на русофилла са две безкрайни величини, каторьйе не имеет аналоге в мире.
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 62 Е събирай си,ама американците вече си събраха за тях.Пък ти си лай от злоба.
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Ми, съди по себе си. Ти си взривен по рождение!