Москва: Украйна и Западът опитват да тласнат руснаците към въоръжен бунт

От февруари в Русия са били осуетени 118 терористични акта
11 апр 2023 14:28, Елка Василева
98
Москва: Украйна и Западът опитват да тласнат руснаците към въоръжен бунт
Снимка: архив, БГНЕС

Директорът на руската Федерална служба за сигурност (ФСС) Александър Бортников обвини днес Украйна и Запада, че се опитват да тласкат руснаците към извършването на диверсии и към въоръжен бунт, предаде Франс прес.

Още по темата
"Украинските служби за сигурност и техните западни покровители започнаха идеологическа кампания и кампания по привличане на наши граждани, основно представители на младото поколение", каза Бортников на заседание на руския Комитет за борба с тероризма.

Според директора на ФСС кампанията има за цел да тласне руснаците към извършването на "подривни дейности, на терористични и екстремистки актове" в Русия.

Бортников изтъкна, че от февруари в Русия са били осуетени 118 терористични акта, които са били подготвяни от млади хора, сред които и непълнолетни.

Думите на Бортников са във връзка с изявление от миналата седмица на руския президент Владимир Путин, който каза, че западните тайни служби са замесени в "терористични актове" в Русия, отбелязва Франс прес.
(БТА, Божидар Захариев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименПодкрепям, но *** не позволява Like-ове :(
56
11
 
25
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Ново двайсет - тия само се чудят как да извъртат нещата около ЗАПОЧНАТАТА ОТ ТЯХ война в Украйна,само и само да бъдат те прави ?! Е,няма как да сте прави и не само то ва : от сега -нататък каквото и да стане все вие,руснаците,ще сте виновни - НЕ МОЖЕМ ПОВЕЧЕ ДА ВЯРВАМЕ Н А ХОРА,КОИТО ПУСКАТ САМО ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА !!! Жалко, има хме ви за свестни хора,но след започнатата от вас война разбрахме,че много сме грешили! Не заслужавате никакво уважение !!!
55
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руският народ се бави със своя бунт непростимо дълго време! Бунтът, който ще свали тиранина Путин и ще отключи процеси по превръщането на Русия в съвременна демокрация. Това е, което Кремъл не желае!
54
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Президентът Путин казал, че западните тайни служби били замесени в "терористични актове" в Русия. До кога ще ги търпи? Ще има ли реципрочен отговор?
53
14
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ЩОМ МНС ТЕ ИЗДИРВА АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е НА ГРАЖДАНИТЕ ДА ПРЕДАДАТ УКРИВАЩИЯ СЕ НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ ИЗДИРВАН СУБЕКТ ОТКАЗВАЩ ДА СЕ ПРЕДАДЕ НА ОРГАНИТЕ НА РЕДА!
52
18
 
26
 
! Отговори
гостенка преди 1 година
не Западът и Украйна, а вашият Путин ви предизвиква. То само Украйна ли е, ами другите държави? Ами Навални?
51
14
 
32
 
! Отговори
Габриела преди 1 година
Едно време през комунизма руските другари казваха ,че когато двама бият един ,значи са фашисти. А сега когато тяхната държава нападна 10 пъти по малка , те казват за нея че са фашисти.
50
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахаха от къде го взе това 80%,ти бълнуваш ли? Дори и 80% от руснаците не са за Русия, ти за цял свят говориш
49
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той нарича терористични актове и диверсии протестите срещу агресията в Украйна!
48
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 28 - явно 80% от хората на света трябва "да се усетят" защото са на страната на Русия? Уkpoпите и техните покровители, виждайки че са безсилни пред консолидираният руски народ, им остава само едно - тероризъм. Убивaт журналисти, момичета, не са спрели да обстрелват Донецк - пазари, магазини, автобуси от градският транспорт. Воюват като подлеци и страхливци. Никаква милост не трябва да има за тях.
47
0
 
3
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
До Дедо, забрави да добавиш пиене, ядене и кекс
46
3
 
17
 
! Отговори
Саки преди 1 година
Руснаците на бунт ,ще се вдигнат само ако ножа е опрял до кокала при бедните. А към момента , положението при тях ,не е чак толкова зле , затова и бунт надали ще има.
45
5
 
8
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Да кажат *** тук за новия президентски указ който са приели в понеделник. Ако получите призовка включително и електронна ви отнемат автоматично гражданските и икономическите права. По груби сметки групата за мобилизиране с новия указ е 27мил. мъже
44
10
 
25
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Русия може да съществува,само чрез войни ,нападение и грабежи на други народи , защото само това може. Не са трудолюбиви и с традиции ,като Китай , нито технологични ,като западните страни и Япония. Просто те са едни хуни ,които скитат по необятната си сурова пустош и искат да рушат и грабят.
43
7
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ИЗБОРИТЕ В МОРДОРСКОВИЯ СА КВОТО СИ ОБЯВИ *** БЕЗ НИКАКВО ОБЯВЯВАНЕ НА ПРОТОКОЛИ И БЕЗ НИКАКЪВ КОНТРОЛ! В МОРДОРСКОВИЯ ТРЯБВА ДА ИМА ВСЕКИДНЕВНИ БУНТОВЕ ЗА СВАЛЯНЕ НА НЕЛЕГИТИМНОТО УПРАВЛЕНИЕ И ПАРЛАМЕНТ И ПРЕЗИДЕНТ!
42
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяка проява на протест в Русия е терористичен акт
41
14
 
31
 
! Отговори
пак аз преди 1 година
Ха добър ден. Ще ви стане ясно ... полека лека и по малко ще сханете, че се 0cpaxTe яко. Никой не ви е виновен, че сте фaшиcTи и HaциcTи. Крайно време е пияните крепостни да се събудят, да колнат джуджето и кликата му и да започнат да вървят по дългия път обратно към нормалните хора. Има няма 50-100 години и полека лека ще започнат да ви броят отново за хора, ама ще трябва доста да си поизчистите обора междувременно, а шефчето, кончето, меченцето и другите - в Хага.
40
9
 
28
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ПРАВИТЕЛСТВОТО В МОРДОРСКОВИЯ Е НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНО СЛЕД КАТО *** АНЕКСИРА КРИМ БЕЗ ДА ПРОВЕДЕ НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ!
39
3
 
10
 
! Отговори
Митрофанова преди 1 година
Великденски бонуси дава ли?
38
10
 
15
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
5 мандата президент обикновено завършват със сап УГЗ, така че Путин да му мисли.