Пригожин поздрави Зеленски за 1 май

"Съветва го" кога да мине в контранастъпление
1 май 2023 18:21, Йоана Цонева
80
Пригожин поздрави Зеленски за 1 май
Снимка: БГНЕС

Основателят на ЧВК "Вагнер" Евгений Пригожин поздрави Володимир Зеленски и представители на командването на украинската армия за 1 май от Соледар, съобщава РИА Новости.

"Владимир Александрович, приятелю, генерал Сирски - командващ сухопътните сили на Въоръжените сили на Украйна, също го поздравявам. Моите поздравления за 1 май от град Соледар, за празника на международната работническа солидарност. Поздравявам ви на фона на завода: Мир! Труд! Май!", извика Пригожин във видео, публикувано от неговата пресслужба.

Според основателя на ЧВК Соледар, откъдето е записал видеото, е най-доброто място за такова поздравление.

През февруари Пригожин се обърна към Зеленски от пилотската кабина на бомбардировач Су-24 и го покани да отиде в Бахмут, припомня "Фокус".

По-рано пък заяви, че украинските войски могат да преминат в настъпление, след като бойците на ЧВК "Вагнер" установят пълен контрол над града. Той отбеляза още, че украинското контранастъпление все още не е започнало, включително поради дъждовното време. Според Пригожин "абсолютно всичко засяда в нивите, можете да използвате само пътищата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
20
 
8
 
! Отговори
Сър Пичук преди 1 година
Човекът, който няма 1 ден трудов стаж, побирал е жени поздравява с 1ви май.
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поне се разберете кой за какво се бори, че не ви разбираме простотиите!
44
31
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руски бедняци, как е хавата, защо няма да има парад след седмица и малко?! Къде са 2500 броя СУ-57, защо имате само 1?!
43
29
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За толкова бой дето отнесе наркомана Зеленски, поне заслужава да му честитят деня на труда хахахха! Нека не забравяме, че и Зеления нарко също се труди. На договор е с американците :DDD
42
46
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Зеленски ще поздрави голташка Русия на 9ти май. Кофтито е, че голташка Русия няма как да поздрави водкаджиите от прованса с парад, защото останала техника за 9ти май нЕма... КофтЕ, дрогарЕ. За 3 дни сме в Киев!
41
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според Пригожин, основателят на ЧВК Вагнер, всички остатъци от въоръжените сили на Украйна в Бахмут днес заемат площ от два квадратни километра. Това означава, че скоро всичко ще свърши дотук - и недовършените украински воини ще избягат като плъхове от града, преобличайки се в дрехи на други хора в движение.Но трябва да разберете, че това не е краят. Краят на укронацизма ще настъпи само когато неестествената бандеровска псевдодържавност престане да съществува. И новите поколения украински деца, или по-скоро децата на Малорусия, ще учат от правилните учебници. Но първо трябва да спечелите.Нацио
40
13
 
31
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
По странна война от тази досега не е имало. Руснаците не закачат жилищните блокове и пазят цивилните украинци. Мостовете над река Днепър си стоят, не ги бомбят. В същото време руснаците продават газ на украинците а Украйна пък пренася транизит руски газ до Европа. Укрите купуват горива от руския Лукойл и с тези горива си зареждат машините. Зелер нонстоп ллююе по Русия а руснаците не го закачат. Руснаците пускат украинското зърно да плава а украинците си пращат децата на летен лагер в Крим
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приятно гледане! Твърде богат социален живот!
38
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украина и украинците, трябва да се върнат в реалната си родина Русия и то веднага, максимум до два-три месеца! Мир!
37
6
 
16
 
! Отговори
Контрата преди 1 година
Кво стана с Контрата??????????????????
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При това преследваните имат по-социален личен живот от мъчителите.
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименЖириновски също е евреин, но той познава историята на Русия и евреите, за разлика от много свои сънародници евреи и млади руснаци , и Жириновски до последно защитаваше Русия , до последния си дъх я защитаваше и дори плати с живота си за това, бореше се за правдата със зъби и нокти , вдигнаха му и паметник след смъртта, но той си го е заслужил!
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Транспонирането и отъждествяването на обществени събития с лични отношения е погрешно. Вживяването е шизофрения. Аз го приемам по-скоро като самопризнание за тормоза и насилието.
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Павлоград има и военен завод, ище от СССР. Е, имаше, братушките се погрижиха.
32
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украина и украинците, трява да се върнат в реалната си родина Русия и то веднага, максимум до два-три месеца! Мир!
31
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма лошо в това мисля! -:)))Зеленски изобщо,сеща ли се,какъв празник беше точно 1 май?Той се стреми всякак,да демонстрира някакъв нормален "живот" в Украйна ,една цяла година във война с РФ! Демонстрира уж нормален живот в Укро Фашистка Украйна! Там нещата вече са различни! Няма Никакъв социален "живот"! Путин за година време успя да Раздроби Украйна! И тя,Никога повече Няма да бъде същата!
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 27 - много си наивен, ако все още смяташ, че евреина Пригожин, евреина Зеленски и еврейския олигархически кръг на Путин "Силовики" са врагове. И двете страни използват нацисти и ги пращат на смърт едни срещу други. Удивително е, че средната класа все още взима страна във войната на олигарсите над средната класа. Колко наивни сънародници имам.
29
12
 
10
 
! Отговори
Мужик преди 1 година
Тая мyтpа един ден ще изпраща поздрави от пъкъла.
28
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повече славяни, не може и не трябва да буват убивани в тази никому ненужна война, не трябва да умират повече славяни в тази братоубийствена война, спрете да изпращате оръжия на Киевската хунта и наливате масло в огъня, спрете войната до месец, Украйна трябва да капитулира до месец и преговаря с руснаците за мир! Мир!
27
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очевидно никак не е случайно, че от две седмици наркоманът Зеленски навсякъде ходи с пистолет, дори и в тоалетната, а през нощта си го слага под възглавницата. Явно знае какво му готвят и без специалните поздрави от Пригожин :)