Пригожин поздрави Зеленски за 1 май

"Съветва го" кога да мине в контранастъпление
1 май 2023 18:21, Йоана Цонева
80
Пригожин поздрави Зеленски за 1 май
Снимка: БГНЕС

Основателят на ЧВК "Вагнер" Евгений Пригожин поздрави Володимир Зеленски и представители на командването на украинската армия за 1 май от Соледар, съобщава РИА Новости.

"Владимир Александрович, приятелю, генерал Сирски - командващ сухопътните сили на Въоръжените сили на Украйна, също го поздравявам. Моите поздравления за 1 май от град Соледар, за празника на международната работническа солидарност. Поздравявам ви на фона на завода: Мир! Труд! Май!", извика Пригожин във видео, публикувано от неговата пресслужба.

Според основателя на ЧВК Соледар, откъдето е записал видеото, е най-доброто място за такова поздравление.

През февруари Пригожин се обърна към Зеленски от пилотската кабина на бомбардировач Су-24 и го покани да отиде в Бахмут, припомня "Фокус".

По-рано пък заяви, че украинските войски могат да преминат в настъпление, след като бойците на ЧВК "Вагнер" установят пълен контрол над града. Той отбеляза още, че украинското контранастъпление все още не е започнало, включително поради дъждовното време. Според Пригожин "абсолютно всичко засяда в нивите, можете да използвате само пътищата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Войната в Украйна трябва да спре до месец, а запада , трябва да спре изпращането на оръжия , а украинската Киевска хунта да капитулира и седнат на масата за преговори, никой не желае тази война, най-малко украинците я желаят, надали и самия Зеленски я желае, но ви тикат в нея. Войната трябва да спре! Мир!
25
6
 
0
 
! Отговори
Петя преди 1 година
До Анонимен 9.Малеее....как ги разбираш нещата др. ,,специалист''. Кой те е подготвял за уилище? Някой болшевик?
24
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подобни подигравки обикновено водят до много яко натриване на носа. Пригожин навсякъде си е послал пирони (и в Русия), на които накрая ще си легне.
23
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Войната в Украйна трябва да спре до месец, запада , трябва да спре изпращането на оръжия , а украинската Киевска хунта да капитулира и седнат на масата за преговори, никой не желае таз война, най-малко украинците, надали и самия Зеленски я желае, но ви тикат в нея. Войната трябва да спре! Мир!
22
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продължават да се е*ават с урките :)))
21
6
 
4
 
! Отговори
Ехаа преди 1 година
Фобаците, дано изкарате леко и безболезнено предменструалният синдром
20
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоз пък
19
22
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който ползва Телеграм канали знае какво се случи тази нощ в Украйна особенно в Павловград. Там от самата експлозия се образува гъба все едно е взривена атомна бомба. Боеприпасите и техниката за контранастъплението изхвърчаха във въздуха, много хубави кадри имаше и от Херсон. Умеят Руснаците да поздравяват Украинците подобава. Поздравлението на Пригожин ще го гледам след малко абе днес е един прекрасен ден.
18
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не разбирам нищо вече. Водят война, разменят пленници, поздравяват се, Медведев пиян като кирка заплашва с атомна бомба а в магазина гледам луксозни шоколадови бонбони Made In Ukraine - кутията по 9 лева. За яйцата и пилешкото месо внос също от Украйна също се учудвам. Не мога да карам спокойно из града от дупки и капаци на шахти а онези са във война и внасяме хранителни продукти от тях.
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахах майтап да става.
16
26
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Паднахте в очите на целият свят с извратените ви взаимоотношения,руснаци и украинци.Вие сте просто едни ОТВРАТИТЕЛНИ ЖАЛКИ РОМАЦИ (ВМЕСТО "Р' ДА СЕ ЧЕТЕ "П" ) Такъв инфантилизъм с доказана липса на първите седем години е невиздана дори сред американските долнопробни евреи.Да ви се изфекаля на ромското евтино шоу !
15
29
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пригожин е решил да мине на страната на Зеленски и заедно след няколко месеца да влезнат в Москва. Това е единственият начин Пригожин да заеме трона на Путин, защото Шойгу и Герасимов в никакъв случай няма да дадат на Пригожин да наближи Москва.
14
29
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Пригожин да не се грижи за украинската контраофанзива.Неизбежно ще удари алкохолизирания башибозук,който събра по затворите.Както вече се случи миналата година в Харков,Изюм и Херсон.Ще удари като гръм от ясно небе.
13
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пригожин процента се излага.
12
10
 
6
 
! Отговори
@ преди 1 година
До За 1ви Май КинжалитеОх, тези почивни дни са много вредни. Жечковците се накървате с ракия и ставате по неадекватни дори от обикновено.
11
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До За 1ви Май братушки - и ква бойна техника? Сигурно руска, защото 60% от всички дарения на оръжия са от Блантая. Да не говорим колко танка им оставиха в Херсон... А като контра настъплението започне, какво ще пееш тогава? То по твоята логика, Украйна вече не трябва да има нито армия нито техника.
10
20
 
35
 
! Отговори
За 1ви Май Кинжалите преди 1 година
пробиха бункер 120 метра под земята и изпариха 300 души персонал на НАТО включително много високопоставени генерали и тн. Обаче това не трябва да се знае и коментира! Тихо! Статии за това да не се пишат!
9
17
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво контранастъпление сънува Зеленски, не знам, но щатите вече изгубиха търпение и вече се пренасочват към Тайван. Времето не работи в полза на зеления контранастъпленец.
8
5
 
31
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 година
Вчера нали писахте че пригожиш щял да изтегли Армията си. Поне като лъжете после замазвайте !
7
22
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ТЕАТРО Е! ПРИГОВНОЖИН И ПРИГАВАПУТИН СА ЗАЕДНО!