Асен Агов за Владимир Путин: Всеки агресор завършва с провал

Той е убеден, че Пригожин си е подписал смъртната присъда
25 юни 2023 09:30, Нели Христова
142
Асен Агов за Владимир Путин: Всеки агресор завършва с провал
Снимка: БГНЕС

"Пригожин иска място във воденето на войната в Украйна и то сигурно, водещо място, защото нито Шойгу, министърът на отбраната, нито Герасимов вече са способни да взимат решения след всичките провали на руската армия в Украйна. И ако има някой печеливш от всичката тази олелия, която наричаме фарс, това е Украйна" - така журналистът Асен Агов коментира пред bTV последните събития в Русия.

"Всеки агресор завършва с провал. Провалът, който го очаква Путин, в крайна сметка ще бъде повторение на историята от хилядолетия. Всичко това се е случвало. Винаги хората, които са в обкръжението ти се обръщат срещу теб, за да се пазят гърбовете, защото знаят какви престъпления са извършили", коментира още той.

Според него събитията от вчера не са били инсценировка.

"Това беше шантаж. Начинът, по който свърши, беше твърде кратък. Това означава, че каквато и подготовка да е била извършена, тя не е била на място", каза Агов.

Той е убеден, че Пригожин си е подписал смъртната присъда и го чака или новичок, или снайперски куршум. "Чели сме достатъчно за действия за действията на мафията и знаем, че ти се отмъщава единствено със смърт", обясни той.

Допускането на съществуването на частна армия е рисков момент, смята той. Подобни имало и в САЩ - частни контрактори допълват липсите, но те са добре регламентирани и носят отговорност.

"Да сте чули за осъден представител на "Вагнер"? Не. Те крадат в Централноафриканската република, в Сирия, държат се наистина като едни добре въоръжени бандити", коментира той.

Според него Путин ще бъде отслабен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
43
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 11 месеца
Ако съберат в едно студио на ТВ - Асен Агов , Плевнелиев , Тагарев , Иво Инджев , какво ще се случи ?Ще се задушат в миризмите си .
67
1
 
44
 
! Отговори
кротко човече! преди 11 месеца
Малееее, много озъбен на снимката този човек! По- полека, че ще вземе да получи удар от този екстаз, в който е изпаднал! Все пак е на години, пък и не го бива и няма умствен багаж за " коментатор". Пеняви се напразно!
66
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Асен Агов - ?????Хахахаааааааа. Лопата за фурна. Някой може ли да сметне колко пъти се е въртял тоя по посока на вятъра?
65
5
 
7
 
! Отговори
linda преди 11 месеца
До Бай ДрънГрехът е на руските болшевики и комунисти, които по чисто политически и егоистични за тях причини ПОДАРИХА на УССР земи, отвоювани от Потьомкин и Суворов - Новорусия и Крим.
64
1
 
26
 
! Отговори
Аман преди 11 месеца
Ти не знаеш на кой свят се намираш а си тръгнал анализатор фа бъдеш Има за теб 2 свободни места в Карлуково или старчески дом Ти нр ставаш за нищо политическа утайко
63
1
 
20
 
! Отговори
РуZZkий мир преди 11 месеца
Чист цирк си беше ,изминаха вагнеровските колони 300 км,по магистрала без да ги обстрелва никой,уж де ,после Лукашенко му се обадил на него метежника ,че Герасимов и Шейгу ще подадат Оставка ,след това всичко свърши ,Уж Пригожка щял да се прибере в Беларус ,присъдата му отпадала ,е Путин ще се отърве сега и временно и от тримата ,пак той ще е чистият ,ако не беше трагично щеше да е смешно
62
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Аз провал за Путин не видях, но видях колосален провал в нашите т.н. анализатори като този манекен!!!
61
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Атентатът на 16 април 1925 г. В софийската катедрала е извършен от дядото на Асан Агов ,ако не знаят младите . Асан Агов и до ден днешен не е осъдил дядо си публично както е искал да се осъди комунистическия режим
60
5
 
12
 
! Отговори
Бай Дрън преди 11 месеца
Прав е Агов. Всеки агресор завършва с провал и украинския агресор точно това го чака, атакувайки територии, които нарича свои, а всъщност той иска да са негови, но явно тия територии немискат инто оотпреди 10 години.
59
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Стари човече, злобата ще те довърши.
58
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Егати глупостите. Победителите пишат историята и определят кои са агресорите.
57
14
 
10
 
! Отговори
От вчерашните събити преди 11 месеца
си направих два, за съжаление тъжни извода...1. Че територията наречена Руска Федерация се управлява от мафиотски кланове, и е жалка имитация на държава.2. За съжаление се потвърдиха многократните ми опасения, че всъщност България е умален вариант-губерния на територията майка - РуZuя, и също е поделена между мафиотски кланове, които вече 33+ години, водят народа към геноцид. Та следва да запитам, няма ли да се намери българския Вагнер, който да поведе народа срещу БойкУ, Пеевски, Доган, Радев
56
1
 
19
 
! Отговори
Я преди 11 месеца
При евентуално нападение над България,Монито Паси ще е първия преминал Калотина. Но иначе се кълне в НАТО ! Така е като си цял живот на хранилка и само с празни приказки си изкарваш прехраната!!!!
55
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
90% от агресиите след Втората световна война са дело на САЩ. Как завършиха техните агресии?
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ама какво да стане отделна държава нема да стане само съсдават смут в обществата не може някой така да си прави държави когато поиска и където поиска
53
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всички евроатлантици, обучени отамерика за България, наизскачаха с радостни викове и ни заляха с истерията си.
52
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Асан е завършил безплатно образование за разлика от много млади хора днес които плащат солено работил в държавната телевизия , където се влиза и до днес само с връзки цялата му кариера е дължи на комунистическия режим През 1998 г. Асен Агов се появи в списъка на кредитните милионери с дълг към Първа частна банка 40 млн. 578 хил. лв
51
1
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 11 месеца
- Агов, а невидимите юдео-ционистки агресори зад САЩ, които планират и провокират войните - те вечно ли ще стоят?!? - Като се крият от целия свят - така вечно ли ще останат недосегаеми в тайните си скривалища?
50
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Докога ще се дава трибуна на сенилни старци, обсебени от омразата си към Русия, но славославящи я до 1989 г. Е, не им се получи на евроатлантическия ни планктон. Добре, че всичко свърши бързо, че сигурно вече готвеха декларация в подкрепа на Пригожин, за да сме първи, както винаги във всяка гадост. И всички аговци, инджевци, магаревци и вся остальная свол.ч да нарамват домочадието и марш към Украйна. Ей, Ердоган беше първият, който подкрепи Вовата. Нещо да ви говори това?
49
0
 
18
 
! Отговори
пъвраща ми се преди 11 месеца
....като го гледам от години.