Медведев: Патентовани дегенерати в Полша ще използват ядрено оръжие

Всички Дудове, Моравецки, Качински и други зли духове ще изчезнат, смята той
1 юли 2023 15:40, Анисия Иванова
199
Медведев: Патентовани дегенерати в Полша ще използват ядрено оръжие
Снимка: БГНЕС

Възможното разполагане на ядрени оръжия в Полша може да доведе до тяхното използване, смята Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация. Така той коментира пред ТАСС желанието на Полша да участва в програмата на НАТО за съвместно използване на ядрени оръжия (Nuclear Sharing).

"Като се има предвид фактът, че днес в полското ръководство се събират само патентовани дегенерати, искането за разполагане на ядрено оръжие в Полша заплашва само едно. Такива оръжия ще бъдат използвани", каза Медведев. „Най-накрая, за радост на всички луди (дори с разбирането, че окончателното решение ще бъде взето от сенилите отвъд океана)“, добави той.

Според Медведев „в това има и положителна страна“. „Всички Дудове, Моравецки, Качински и други зли духове ще изчезнат“, обясни той. „Е, и други ще изчезнат, уви“, добави бившият президент.

По-рано полският премиер Матеуш Моравецки обяви искането на Варшава да я включи в програмата за т. нар. съвместни ядрени мисии в НАТО. Той заяви, че Полша иска да участва в мисии на НАТО във връзка с разполагането от Русия на тактически ядрени оръжия (ТЯО) на територията на Беларус. /БГНЕС


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
2
 
! Отговори
Мозъчен Лекар преди 10 месеца
PLъховете, заедно с ц Ървулите, са вечни губещи
125
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
сибирския наг-лец се прави на ущи=пан и забравил че империйката мъ 250 години избива поляци , и не само . Просто азиатски варвари .
124
4
 
13
 
! Отговори
Полската армия дали преди 10 месеца
Няма да стигне за часове до москва ?
123
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
дригаря Мечкаров , още не е изтрезнял от последния запой
122
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дегенератите са основно в съветския съюз - Русия!
121
3
 
11
 
! Отговори
Едно е факт преди 10 месеца
Полската армия е в пъти по силна от руската
120
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 124Откакто Вагнер отиде в Беларус в Полша станаха две събития)))Тмай не следиш руските медии!В момента те разкриват истината за Вагнер.Лоши войници ,224 дни превземвали Бахмут ,който нямал никакво стратегическо положение.Разграбвали завзети фабрики ,мародерствари по жилища и т.н.,и т.н.Все неща които ние си знаем.
119
2
 
5
 
! Отговори
Медведев преди 10 месеца
Важното е да унищожа земята ! Буахахахаха
118
8
 
3
 
! Отговори
Драскачите драскат преди 10 месеца
Според нашите медии и платените драскачи Укропите са си върнали Крим и всички области. Обаче реалноста е друга освен, че немогат да напреднат и метър вчера на три места Руските сили са придвижили доста напред. Скоро очаквайте щурм на Харков 164к групировка с над 3500 танка и бронирани машини и още 25К груровка за подръжка е вече готова. Шойгу преди няколко месеца спомена, че края на юни ще бъде преломен. Ако това е визирал значи наистина скоро ще очакваме щурм на Харков. Ще отпорят НАЦИСТА!
117
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Времето работи за Русия, а това е най-страшното за запада. Защото те разчитаха, че като наливат пари и оръжия в Украйна конфликта ще се проточи много дълго, те са богати и могат да си го позволят и дори и не помислиха за план Б, как може русия с икономика 2% от световния БВП да устои на страни които имат над 50%, това е невъзможно, Русия няма да издържи. Оказа се, че Русия издържа, а те вече не издържат и сега са в паника.
116
8
 
7
 
! Отговори
Поляците гледаха ли преди 10 месеца
Вчера изгледах едно 11 минутно видео как Укропите атакуват пълна трагедия. Руснаците здраво са се подготвили и няма вариант Укрите да имат прогрес. Вчера атакуващите с 6 Брадлита и около рота попаднаха в минно поле 4 Брадлита излязоха извън строя от мини и артилерия а войниците се бореха за живота си без крайници кой без крак, ръка, ранен 11 минути снимано с дрон пълна трагедия видя се един войник който скочи от Брадлито да помага на 5 ранени войника сам попадна на мина и му разскъса крака
115
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пре...Пре...преяждането с власт и пари -"не дава крилаааа" - катафалката и за тях идва и невлачи ремърке - няма смисъл от толкоз напъване и постоянно вироглаво изправяне на задни крака..Тръгнало е прегрупиране и преразпределяне за разпарчатосване на области и власт,постове ,ресурси - отварят паст следващите в редичките "ВОР В ЗАКОНЕ" - и те я ръфат и ще я оглозгат - не хамериканците и европейците..На вовка и дружинка им свърши времето-с пълна световна излагация и провал за убийства и геноцид
114
8
 
3
 
! Отговори
Целувайте бе преди 10 месеца
Ще целувате! Ще целувате краката на ВОВА и ще молите да ви пусне Сармата и да ви отърве. Но ВОВА няма да ви изключи от щепсела толкова бързо и безболезнено.
113
4
 
3
 
! Отговори
Раз рахме за преди 10 месеца
Полските аптеки бе *** недей зацикля така форума с един текст 200 пъти още повече *** текст без смисъл
112
8
 
6
 
! Отговори
Сорос е слънце преди 10 месеца
Всички евроатланти гледат слънцето Сорос. И захласнати по лъчистия образ забравят дори да сменят пълните си памперси! Но ще дойде време и от изток ще дойдат едни ракетки, едни фишечета. И ще изгреят ЯДРЕНИ СЛЪНЦА! Тогава евроатлантиците ще плачат, ще се молят но ще е късно. Няма да имат време и да са прекръстят даже. С пълни памперси ще бъдат изпарени!
111
6
 
3
 
! Отговори
До краваря евротлант преди 10 месеца
Откакто Вагнер отиде в Беларус в Полша станаха две събития.Първо в аптеките в Полша свършиха хапчетата срещу диария и има голям недостиг на памперси
110
3
 
7
 
! Отговори
Тоз сармат преди 10 месеца
1 година легенди за него и никой не го е виждал . Сармата е поредната руска ала бала измислица !
109
5
 
8
 
! Отговори
Паню Баирски преди 10 месеца
Тоя жалък плъх Медведев ще яде хурката в най-скоро време, ще му приседне и на него, и на убиеца Путин!
108
4
 
2
 
! Отговори
До краваря евротлант преди 10 месеца
Откакто Вагнер отиде в Беларус в Полша станаха две събития.Първо в аптеките в Полша свършиха хапчетата срещу диария и има голям недостиг на памперси
107
7
 
5
 
! Отговори
Ответът ще е страшен преди 10 месеца
Братя, Белгород тръгна!!! И няма спиране!! Заложени са торпедота Посейдон по 50 мегатона термоядрени глави по прайбрежието на фашистката империя ФАЩ! Ще ги залива ядрено цунами високо колкото пирамидите в Египет! Във Вашингтон са в ступор!