Всички плавателни съдове, които влизат в пристанищата на Украйна, са вражески за Русия

Това е резултат от прекратяване на зърнената сделка
Обновена: 20 юли 2023 07:31 | 20 юли 2023 07:00, Нели Христова
125
Всички плавателни съдове, които влизат в пристанищата на Украйна, са вражески за Русия
Снимка: БГНЕС

От полунощ Русия вече смята всички плавателни съдове, които влизат в украинските пристанища на Черно море, за превозвачи на товари с военно предназначение. Информацията съобщи руското министерство на отбраната, цитирано от ТАСС. Това е във връзка с прекратяването на зърнената сделка, уточниха от ведомството.

Русия e спряла движението на товарни кораби през Керченския проток от 16 юли

"От 00:00 ч. московско време на 20 юли 2023 г. всички съдове, които плават в акваторията на Черно море до украинските пристанища, ще бъдат разглеждани като потенциални превозвачи на товари с военно предназначение", се казва в съобщението на военното министерство.

Министерството уточнява, че държавите, под чиито флаг плават тези съдове, ще се смятат за участници във военния конфликт, заемащи страната на Киев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Фантазиите на украинците ,Пригожин ,какво бил ,казал ония ,какви бил казал,ама нещо Зеленски обикаля постоянно и все иска нещо,ама малко му го казаха,че е станал нагъл и нахален.
70
7
 
7
 
! Отговори
ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ преди 10 месеца
Всички плавателни съдове, които излизат от пристанищата на Русия , са вражески за света и са превозвачи на товари с военно предназначение за Русия . Да бъдат разглеждани като потенциални превозвачи на товари с военно предназначение" . Държавите под чиито флаг плават тези съдове, ще се смятат за участници във военния конфликт, заемащи страната на Москва .
69
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пригожин пак се бъзика с руската армия - ще направи беларуската армия втора по сила в света! Айде да видиме роснаците как ще се справят без Вагнер, вече са преминали в глуха защита.
68
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Така и трябва, да ги видим наглите украинци сега още колко ,ще колко ,ще ги търпят да ги им дават пари.
67
6
 
13
 
! Отговори
До СТРАНДЖАТА преди 10 месеца
ква работа има американски самолетоносач на 10к километра от америка бе.... тва да не ти е Red Alert 2...айде стига третирайте американския пapa3uт като световен шериф..... да му не е бащиния тука...
66
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За половин година дългът на Русия намаля до 347,7 милиарда долара (минус 33 милиарда) и почти достигна 17-годишно дъно, когато беше 313,2 милиарда.
65
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А какво става с контранастъплението?
64
4
 
7
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 10 месеца
Новото руско мото - Всяко зрънце пшеница - биологично оръжие! Всеки зърнен шлеп - военен кораб!
63
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бре, бре?!!! Не било специална военна операция, а военен конфликт.
62
8
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 месеца
Проста работа... - всички кораби натоварени със зърно да бъдат ескортирани от американски самолетоносач... - както търговските кораби в близост до Сомалия... - защото както е видно сомалийските пирати л****** да ядат пред руските...
61
12
 
9
 
! Отговори
Тия наистина преди 10 месеца
Си го търсят и всячески предизвикват НАТО да създаде силен флот в Черно море.Но който си го проси ще си го получи рано, или късно.По същата логика утре някой пък може да реши, че всички кораби посещаващи руски пристанища са вражески за някого.Що за параноя е това?Нали за това има международни конвенции за свободно корабоплаване!Тия наистина са ***!
60
1
 
4
 
! Отговори
хах преди 10 месеца
интересно как с вземането на решение на МС за закупуване на кораб за охрана почва ТСВ , ноо ок
59
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Браво ! Изключително приятна новина за сутрешното ми кафе. Потапяне на всичко
58
4
 
14
 
! Отговори
без Кремъл преди 10 месеца
зърнената сделка е направо бомбастична! ха ха!
57
2
 
8
 
! Отговори
Я пак?! преди 10 месеца
До Васко: "Сухопътните граници са достатъчни за доставки" - само дето многотонажните доставки няма да са възможни ако няма пътища и жп-линии!
56
9
 
5
 
! Отговори
Васко преди 10 месеца
Сухопътните граници са достатъчни за доставки и износ!Ще процъвти автомобилния бизнес.Руснаците ще ги гледат от космоса ! А и Черно море ще е по чисто.Алъш вериша ще продължи!
55
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пък вожда на Зеления райх викаше вчера "Да си се договорим само ний с Турция, без участието на Русия да си продължим зърнената сделка!"..... Хехехе..... Но от днес се вижда нуждата да пита и момчетата от Кремъл (не лично Путин, де)! И познайте какъв ще е отговора ))))
54
9
 
23
 
! Отговори
44444444 преди 10 месеца
На всички Евроатлантици им увиснаха джуките. И ся кво ще праите, няма от де да внасяте ракети а? Приключи игричката на тука има тука няма.
53
5
 
20
 
! Отговори
лъжливия запад преди 10 месеца
и да не забравяме баба Меркел и още ерогейски политици:"Минските преговори и споразумения, бяха за да излъжем руснаците!" .... зърнената сделка - също.
52
6
 
17
 
! Отговори
Гай Баньо преди 10 месеца
Отдавна беше време!!