Медведев плаши САЩ с ядрен 11 септември

Водещият пропагандист на Кремъл вещае Трета световна война
Обновена: 11 сеп 2023 14:17 | 11 сеп 2023 14:10, Петър Бойчев
85
Медведев плаши САЩ с ядрен 11 септември
СНИМКА БГНЕС

„Съединените щати скоро могат да претърпят атака като тази от 11 септември 2001 г., но с ядрени или биологични оръжия“. Това заяви в „Телеграм“ бившият руски министър-председател Дмитрий Медведев по повод годишнината от терористичния акт, при който загинаха близо 3000 души.

Медведев, водещият пропагандист на Кремъл, който беше президент на Русия от 2008 до 2012 г. и министър-председател от 2012 до 2020 г., често заплашваше Запада с ядрени оръжия през последната година и половина.

„Изглежда, че всички са свикнали с грубостта и отвратителния нарцисизъм на западните страни и особено на САЩ“, казва Медведев, който сега е заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация. Превод на публикацията му е споделен от Антон Геращенко, съветник на вътрешния министър на Украйна.

„Не искам да прогнозирам, но САЩ ще разберат, че в един момент терористите ще извършат нова атака в стила на 11 септември 2001 г., но с ядрен или биологичен компонент“, посочва Медведев.

„Или още по-лошо – един от лидерите на ядрените държави ще изгуби нервите си и ще вземе емоционално решение да използва оръжия за масово унищожение. Още повече, че ядреният клуб непрекъснато се разширява и значителна част от него не е обвързана с никакви задължения. И тогава играта свършва. Остава само да съберем пари за нов паметник на Ground Zero“, посочва той.

Преди месец Медведев направи подобни коментари, твърдейки, че САЩ и други западни страни тласкат света по-близо до Трета световна война, предава бТВ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жириновски умря и назначиха тоя за клоун
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Руснаците и сърбите ги чакат такива катастрофи, че им е бедна фантазията. Едните се мислят за богове, а другите псуват на Бог. Всичко ще им се върне.
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 49... Всъщност ти страдаш от сексуална дезориентация...
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя мине ,не мине...горе от чарешата все "чуш вика на магарето:..- няма ли кой да се погрижи за него - аман от смръх комплексирани апаратчици /врачки
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
'Ко стана, нали уж вчера рашките подпишаа с Г-20 да нема такива заплахи, пък още днес гигантско цвък на метеното.
44
0
 
0
 
! Отговори
SS преди 8 месеца
Остана и ядрена война да стане .
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сащисаните сами си се унищожават.По препоръка на Сатанинската Зла Организация предписват масово наркотици за всичко и създават милиони наркомани,а Бил ОткаченГЕЙтс им е създал специален център за депопулация,за да им намали броя.Отделно случаите на рак под 49 г. са се увеличили рязко заради ваксините срещу ковид-19.Самите сащисани се чудят с кой ядрена война да завърят.Ако не с Русия ще пробват със Северна Корея или китайците.Жалкото е,че цял свят страда заради тях.
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 43:Бъркаш укрите с руснаци.Наистина си приличат.Укрите си говорят руски.Ние сме си от ЕС и почти няма руснаци.Повечето са си укри.
41
0
 
0
 
! Отговори
пхахаха преди 8 месеца
тоя пак е пил антифриз вместо водка тцтц
40
0
 
0
 
! Отговори
Доналд дък преди 8 месеца
Да си пие хапчетата медведев!
39
0
 
0
 
! Отговори
555 преди 8 месеца
Живея в Бс. Тук е пълно с руснаци. Повярвайте ми, няма толкова нагли хора. Настояват всички да им говорим само на руски, имат самочувствиет, че сме им длъжни, все едно сме тяхна колония. Мисълта ми е, че на тях така им е вменявано - че в Бг имат безкрайни права, че ние сме под тях. Никога не толерирайте руснак в Бг.
38
0
 
0
 
! Отговори
Коментарът ми е: преди 8 месеца
Всеки народ си заслужава управниците....а те пък заслужават........знаете какво!
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нарочно членувам в една русофилска фейсбук - група, да се позабавлявам със смешките им! Та и там постоянно размахват сармати, посейдони, тополи и не знам какво си, до сега сигурно ги изстреляха над 30 000 пъти в нея група, ама напоследък забелязвам че ентусиазма им започна да спада, а на моменти дори се забелязва песимизъм
36
0
 
0
 
! Отговори
карачанаков преди 8 месеца
Бай Медвед пак се е натряскал,пуста водка не прощава.
35
0
 
0
 
! Отговори
Ай сиктир Мечкаров преди 8 месеца
ТОВА ПИЯНДЕ МЪЛЧА 2 ДЕНА ...СЕГА ЯВНО ПАК СЕ НАФИРКАЛ И ОТНОВО ПОЧВА
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Учуденвсеки си хвали своето гардже
33
0
 
0
 
! Отговори
Учуден преди 8 месеца
Добре,че бяха г,лупавите украинци да ви направят и сърмите и всички останали,а на края и да ви ги дадът всичките тези играчки, като благородни гергьовски агънца,та да им ги сипете върху нещастните глави?!За разлика от тях Чичо Сам си е научил урокът!Ако п.ияния в,атник не си дава сметка,то останалите му сънародници би трябвало да са малко по умни от него!При първия атентат с ядрени оръжия на американска земя,к,лоунът Медведя първи ще посети концертът на Кобзон на онзи свят!!
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Реално САЩ ги устройва да бъдат управлявани от такива крепостни фашаги като Путин, щото ако дойде на власт нормален демократ Русия и Европа ще размажат САЩ и Китай
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
То бяха Сармати, Армати, Кинжал и накрая смех. За 50 години никакъв напредък
30
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
четете внимателно, не е казал че русия ще удари, а някой на който му е писнало от янките, а те не са малко - половината свят! сами си го правят щатите с тяхните мръсотии!