Медведев плаши САЩ с ядрен 11 септември

Водещият пропагандист на Кремъл вещае Трета световна война
Обновена: 11 сеп 2023 14:17 | 11 сеп 2023 14:10, Петър Бойчев
85
Медведев плаши САЩ с ядрен 11 септември
СНИМКА БГНЕС

„Съединените щати скоро могат да претърпят атака като тази от 11 септември 2001 г., но с ядрени или биологични оръжия“. Това заяви в „Телеграм“ бившият руски министър-председател Дмитрий Медведев по повод годишнината от терористичния акт, при който загинаха близо 3000 души.

Медведев, водещият пропагандист на Кремъл, който беше президент на Русия от 2008 до 2012 г. и министър-председател от 2012 до 2020 г., често заплашваше Запада с ядрени оръжия през последната година и половина.

„Изглежда, че всички са свикнали с грубостта и отвратителния нарцисизъм на западните страни и особено на САЩ“, казва Медведев, който сега е заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация. Превод на публикацията му е споделен от Антон Геращенко, съветник на вътрешния министър на Украйна.

„Не искам да прогнозирам, но САЩ ще разберат, че в един момент терористите ще извършат нова атака в стила на 11 септември 2001 г., но с ядрен или биологичен компонент“, посочва Медведев.

„Или още по-лошо – един от лидерите на ядрените държави ще изгуби нервите си и ще вземе емоционално решение да използва оръжия за масово унищожение. Още повече, че ядреният клуб непрекъснато се разширява и значителна част от него не е обвързана с никакви задължения. И тогава играта свършва. Остава само да съберем пари за нов паметник на Ground Zero“, посочва той.

Преди месец Медведев направи подобни коментари, твърдейки, че САЩ и други западни страни тласкат света по-близо до Трета световна война, предава бТВ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
реалист преди 8 месеца
само ше се изсмея , хахаха
8
0
 
0
 
! Отговори
Касетъчни с уран. преди 8 месеца
Медведев плаши гаргите.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
за уса не е война ако няма жертви на тяхна територия, затова обръща света с главата надолу. няколко хиляди омрели каторжници биха я изкарали от дълбокия зимен сън. от друга страна отговора им ще събуди и злобното джудже в мизерни руски к-ф. и тъй като сме по средата може и ние да намажем топла зима с няколко хиляди градуса отгоре:)))
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ядреното сдържане е бита карта. Никой вече не се страхува да умре, и най вече безсмъртните милиардери. Затова са обезумели и продължават с ескалацията на войната в Украйна. Няма да се озаптят, докато не видят гъба от прозореца си.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Алкохолика да внимава, че доста американски висши военни ги сърбят ръцете да им се даде свобода на действие, да изсипят цялата американска военна мощ върху Расиа! Тогава ще види кон боб яде ли, още повече че за разлика от руснаците които се хвалят с всяка ръждавейка, американците имат тайни разработки, за които вaтeнките дори и нямат представа на какво са способни
4
0
 
0
 
! Отговори
Медведчо преди 8 месеца
Аз и моят приятел Путин ще разпалим Първата световна ЛГБТ+-*/ война!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
този е напълно луд...
2
0
 
0
 
! Отговори
Хахаха преди 8 месеца
Това нещо няма да бъде простено дори от републиканците. Този ще бъде ликвидиран по нареждане на Путин, защото едно е да обиждаш Байдън, съвсем друго е да заплашваш американците с ядрено и биологично оръжие. Също така индиректно си призна, че Русия стои зад атентатите от 11ти Септември.
1
0
 
0
 
! Отговори
Б.Дали преди 8 месеца
Пияяяян за кой ли път убийствето пиян....