Убит ли е командирът на руския черноморски флот?

Киев съобщи, че то е бил убит, Кремъл пусна снимка с него
26 сеп 2023 16:09, Стела Стоянова
114
Убит ли е командирът на руския черноморски флот?
Снимка БГНЕС, архив

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че не разполага с информация за смъртта на командира на руския Черноморски флот, след като Киев съобщи, че той е бил убит при украински въздушен удар в анексирания Крим, предаде Франс прес.

"Министерството на отбраната няма информация за това", заяви Песков пред медиите.

Днес руското министерство на отбраната разпространи снимка, на която се вижда командирът на Черноморския флот Виктор Соколов да участва във видеоконферентна среща под председателството на министъра на отбраната Сергей Шойгу въпреки твърденията на Украйна, че той е бил убит.

На снимката Соколов се появява на голям екран заедно с други висши военни служители, които участват в среща, ръководена от Шойгу. В съобщение за медиите се посочва, че срещата се е състояла днес, предаде БТА.

Американските танкове "Ейбрамс", доставени на Киев, "ще изгорят", обеща още Песков, като увери, че пристигането им на бойното поле "няма да промени баланса на силите" между руската и украинската армия.

"Танковете "Ейбрамс" са сериозни оръжия", заяви говорителят на руския президент. Но "те също ще изгорят", увери той, като повтори предупреждението на руския президент Владимир Путин, когато първите танкове "Леопард" бяха доставени на Украйна. Всичко това няма да промени нито същността, нито резултата на водената от Русия война.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гледах изказването на Шойгу, малко дървено стоеше генерала, но дишаше и мигаше, така че може да е ранен човека, но определено е жив, и въобще не беше за кратко показването му.
65
6
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 месеца
До Анонимен Имам снимки на изгорелия кораб(преди през ноща да потъне) заедно с купчина кораби около него вкл Турски които са спасили екипажа вярно може да има жертви освен това доказано е от снимките че са ползвани средсва за сасяване - спасителни плотове няма ги на място а не могат физически да изгорят. предполагам че Турците са пуснали в нета точно тези снимки които имам. А да Ясно си личи пробйната под ватерлинията в левия борд и безформената маса на взривилия се ЗАК АК-630
64
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Имало снимка на генерала в конферентна връзка с Шойгу??? А бе и за моряците от крайцера "Москва", където потъна,също показаха снимка как са строени на плаца! После се оказа,че няма оцелели!
63
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да беше дал интервю на живо!
62
7
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 месеца
и последно за "Москва" апаратурата на корабите е разделена на 5 зони Носов ЗАК АК-630, ЗАК на ляв и десен борд, ЗАК на кърмата, Предна надстройка Комуникация и посоянно действащи радари за наводна и въздушна обстановка, Комплект от 3 ЗРК С-300Ф и 2*ОСА. Винаги дори в пристанището работи предната надстройка При боен поход работят и ЗАК(заедно със своите си радари) - Пожар в ЗАК на левия Борд. Взривява се ПОГРЕБА - Пробойна под ватерлинията + ПОЖАР - кораба изгаря защото няма ток повреда от взрива
61
7
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 месеца
Отново Вижте какво е ЦИПСО и какви ги върши. 3 дни до Киев Ами направиха го БУЧА е на 24км от центъра на Киев - Киевско Печорската Лавра Корабите Клас Москва са общо 4 всеки е преживял поне по един Голям пожар а малки пожари бол. Само кораба на Тихоокеанския флот е модернизиран "Москва" според ВСУ е поразена с 2 ракети "Нептун" от ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА УСТАНОВКА(натъпкана с контролна записваща апаратура) - няма как се казва 10 сек записи. А "Москва" получава пробойна ПОД ВАТЕРЛИНИЯТА - УАУ "РАКЕТИ"???
60
2
 
6
 
! Отговори
Сът преди 8 месеца
Цункаите дуnuTата на Байдън и Запада,че праща малко бройки тежка техника,че и с нея укрите ви затрудняват,а ако пратят солидно количество и авиация,не знам. Няма да могат да ви стигнат да ви се извинят.
59
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тя информацията мноого трудно се придвижва в Русия и е кът! Руснаците не са в час и живеят в постоянно заблуждение!
58
2
 
6
 
! Отговори
александр морозов преди 8 месеца
До Лоялен 60. Статията не е ли за Виктор Соколов? Песков да не е говорил пак за Европа нещо? Благодаря за синтеза на международното положение, но го запази за кръга от ватникопитеци . От многознайковци по икономика и политика, БГ е стигнала до това положение. И Сърбия и Армения много разчитаха на руснаците и ядоха мазната хурка накрая.
57
1
 
2
 
! Отговори
ТТттт преди 8 месеца
До Слава УкраiнiА бе пич то и ЯЗИКОТ ви е като МАКЕДОНСКИОТ сменяте 1,2 букви и ето го езикът
56
7
 
6
 
! Отговори
александр морозов преди 8 месеца
До Анонимен 59. Русия няма да се разпадне- невежа, не се притеснявай. Руската Федерация е пътник този път. Нали си спомняме - "союз неделимый" и накрая поличилось - как всегда.
55
8
 
9
 
! Отговори
Лоялен преди 8 месеца
Морозов мноосипрост. Слепец вижда че Европа си заминава само ти с главата вгъза не. Попрочети какво става с държавите пък после плямпай. Чехия с рекорден внос на руски петрол през тази година. Словакия на 30 имат избори и познай каква партия води. Германия поправя северните потоци и връща единия аец защото е на червено. Полша отряза украйна и си иска парите. Франция граби руски уран като за последно.унгария не я коментирам. Само ти и ппромяната сте толкова заблудени и наведени.
54
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Те и с пригожин пуснаха клип
53
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жив е! Редом до Москва
52
5
 
13
 
! Отговори
Ясно преди 8 месеца
Толкова е затрупан, че го водят безследно изчезнал, понеже не им се рови, а и така не го считат за убит, докато не е намерено тялото му !
51
12
 
17
 
! Отговори
александр морозов преди 8 месеца
До Анонимен 50 . Русия вече настъпи тази мотика 1991 година. Сега разпада ще бъде още по-грандиозен. Тогава запада отстъпи за някои неща. Сега прошка няма да има. Той разпада ще започне от вътре и с непоправими щети за това което остане от Русия.
50
6
 
11
 
! Отговори
Помня преди 8 месеца
САЩ показаха що е то военна операция. Операция Пустинна буря в Ирак. Отиват , бият за седмица, две лошите и се прибират.Като по учебник. Ами операция Осама Бен Ладен.Дъпка в челото , хвърлят тялота на акулите в морето , а главата в САЩ за президента.
49
3
 
6
 
! Отговори
Петров преди 8 месеца
До александр морозов Българската армия като регионален лидер по наднормено тегло според американски източници минава на обща диета
48
1
 
4
 
! Отговори
александр морозов преди 8 месеца
До Петров . Това, какво общо има със статията? Песков нещо да е споменавал БГ?
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 44До александр морозов Русия никога не е казвала колко дни ще отнеме. Това което са казвали е "колкото е нужно// Всички руски пропагандатори твърдяха, че Украйна ще падне за дни, както и военните им журналисти, националистите като Жириновски, Кадиров, също така и Лукашенко.От самият термин,, Спец. Военна Операция се разбира точно това. Дни, седмици