Убит ли е командирът на руския черноморски флот?

Киев съобщи, че то е бил убит, Кремъл пусна снимка с него
26 сеп 2023 16:09, Стела Стоянова
114
Убит ли е командирът на руския черноморски флот?
Снимка БГНЕС, архив

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че не разполага с информация за смъртта на командира на руския Черноморски флот, след като Киев съобщи, че той е бил убит при украински въздушен удар в анексирания Крим, предаде Франс прес.

"Министерството на отбраната няма информация за това", заяви Песков пред медиите.

Днес руското министерство на отбраната разпространи снимка, на която се вижда командирът на Черноморския флот Виктор Соколов да участва във видеоконферентна среща под председателството на министъра на отбраната Сергей Шойгу въпреки твърденията на Украйна, че той е бил убит.

На снимката Соколов се появява на голям екран заедно с други висши военни служители, които участват в среща, ръководена от Шойгу. В съобщение за медиите се посочва, че срещата се е състояла днес, предаде БТА.

Американските танкове "Ейбрамс", доставени на Киев, "ще изгорят", обеща още Песков, като увери, че пристигането им на бойното поле "няма да промени баланса на силите" между руската и украинската армия.

"Танковете "Ейбрамс" са сериозни оръжия", заяви говорителят на руския президент. Но "те също ще изгорят", увери той, като повтори предупреждението на руския президент Владимир Путин, когато първите танкове "Леопард" бяха доставени на Украйна. Всичко това няма да промени нито същността, нито резултата на водената от Русия война.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Убит е 100%... В Wikipedia вече е отразено, че Виктор Николаевич Соколов е мъртъв...
25
14
 
9
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 7 месеца
Каквито и нови оръжия да получат укрите важното е с каква жива сила разполагаш. Очевадно е, че руснаците имат много повече жива сила. Като прибавим, че не са и ограничени енергийно не виждам как укрите ще контранастъпват.Ние като българи трябва да бъдем неутрални и да гледаме положително на нещата. С всеки изминал ден повече бойни действия в България пристигат все повече и повече красиви даашни девойки от Украйна. И нямат намерение да се връщат обратно при Зелер.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това по-горе ли е снимката на командира на руския черноморски флот?
23
9
 
10
 
! Отговори
Кобзон преди 7 месеца
Споко при мен е. Чакаме генералите и от щаба в Кремъл.
22
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Леле, той каза, че Русия води ВОЙНА. Изстина му мястото, а може би го чака и затвор.
21
7
 
11
 
! Отговори
Бавна мисирка преди 7 месеца
Ех, мисирке, в естествената ти среда вече да си изядена. Толкова си бавна. Копираш лъжлива и манипулативна статия, а вече има видео с командира, който вчера участва в публично заседание.
20
3
 
20
 
! Отговори
РИА Новости преди 7 месеца
Няма как да е убит, след като вчера 17тият му двойник се появи пред камерите за да рапортува на 12тият аватар на Шойгу под вещото ръководство на 25 вариант на Путин от 2000 г. насам!
19
17
 
13
 
! Отговори
Левски 1914 преди 7 месеца
Слава Украине, Москва наша!
18
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
хаха,ембрайсите са ефективни само срещу аборигенисъс сопи
17
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Повече от логично, че е убит. Кремъл ще си признае, ама сега изпитва срам. Относно Abrams M1- доста стар танк. Нищо ново не получава Украйна, само оръжия, от които НАТО вече няма нужда. Abrams X е новият модел и до няколко години ще има стотици бройки. Въпросът е, че САЩ ще изпрати само 31 М1, които не стигат за никъде... Добре е, че Песков нарича СВО война. Вижда се нагледно, че Русия стана за смях и не може да упражни дори цялостен контрол над ДНР и ЛНР.
16
5
 
7
 
! Отговори
до 12-ти Приятелски преди 7 месеца
съвет към теб колега - потърси помощ от специалист, докато е време. Не отлагай, много хора си пропиляха живота, но все още имаш шанс да откажеш наркотиците! Започни днес! :D
15
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Командира на руския черноморски флот просто е отишъл на гости на командира на Вагнер, Пригожин. Да изпият по един Бояршик.
14
16
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
Заслужил си го е. Всеки подкрепил Путин срещу Пригожин си го заслужава.
13
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Имаше новина, когато първите танкове "Леопард" бяха доставени на Украйна. За пръв път от 79 години танкове с нацистки кръстове отново плъзнаха по руската зямя.
12
24
 
14
 
! Отговори
Слава Украiнi преди 7 месеца
Не само командира бе убит! Целия Руски Черноморски флот бе унищожен при Украинския въздушен удар. Д седмица Украйна си връща полуостров Крим!
11
4
 
14
 
! Отговори
Песков преди 7 месеца
Ами не знам! Засега не се е обаждал,в отпуск е, може да е из пясъка.. На плаж!
10
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Силни танкове, но много тежки. Проектирани и направени за твърди терени защото тежи 63 тона. В "разпутица" кал и лепкав сняг, този гигант ще е малко трудно подвижен и по - лесна цел. Проблем е и запаса снаряди, които са в купола, който е най - уязвим.Плюс са електронните джаджи, но не е ясно тези танкове Ейбрамс М1, които са от американският резерв от 1980 1982 г., могат ли да бъдат ъпгрейдвани.
9
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ейбръмсите ще горят даже по-добре. С този газотурбинен двигател ще гори като факла.
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е какво браво, година и половина война и над 200 хиляди жертви. "голямо браво".
7
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Той и Суровикин бе в затвора, но преди 10 дни внезапно се появи в Алжир на преговори с алжирското военно ръководство.